شناسه : ۱۵۲۳۶۱۷ - چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۲۹
معاون اجتماعی دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با میزان مطرح کرد
رسیدگی به ۱۷۰۰ پرونده در کانون داوری / صدور رای در خصوص بیش از ۱۲۰۰ پرونده
معاون اجتماعی دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به رسیدگی به ۱۷۰۰ پرونده در کانون داوری گفت: در خصوص بیش از ۱۲۰۰ پرونده رای صادر شد.
سید محمد موسوی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان در تشریح اقدامات انجام شده در زمینه پیشگیریهای وضعی، امنیتی و انتظامی در سال 97 بیان کرد: نقشه خطر پذیری یکی از محلههای آلوده تکمیل شد و محوریت در تهیه و اجرای طرح جامع پیشگیری از جرائم و آسیبهای اجتماعی در محله مذکور در 20 پروژه و 14 فصل و همچنین بر کاهش جرایم و آسیبهای اجتماعی در منظریه شهرکرد نیز تمرکز شد.
معاون اجتماعی دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری در ادامه خاطرنشان کرد: طرح صیانت از منابع آب استان بومی سازی و اجرا شد به نحوی که پاکترین استان به لحاظ چاههای غیر مجاز است.
وی در ادامه به پیگیری جهت بهره گیری رانندگان استان از اپلیکیشن هوشمند اعلام نقاط حادثه خیر (سامانه همپا) اشاره کرد و در تشریح اقدامات انجام شده در سال 97 در زمینه پیشگیریهای قضایی اذعان کرد: فرآیند دقیق برای فراخوان، شناسایی، تایید صلاحیت و نظارت به موسسات داوری و داوران ترسیم شد و هم اکنون تعداد 20 موسسه در حال فعالیت و ارائه خدمات داوری حقوقی به شهروندان هستند.
موسوی در ادامه به تشکیل کانون داوری استان چهارمحال و بختیاری اشاره و اظهار کرد: به بیش از 1700 پرونده رسیدگی شد و در خصوص بیش از 1200 پرونده رای صادر شد، همچنین درخصوص درخواست ابطال رأی داور (مالی و غیر مالی) تعداد پروندههای وارده به دادگستری کل استان تعداد 175 فقره و تعداد پروندههای مختومه شده در این راستا تعداد 84 فقره و تعداد 88 فقره نیز در حال رسیدگی است
معاون اجتماعی دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: درخواست اجرای رأی داور دراین مدت نیز تعداد 426 فقره است که 380 فقرهی آن اجرا و مختومه گردیده و تعداد 46 فقرهی آن در حال اجرا است.
وی در ادامه از اجرای طرح شناسایی و دستگیری محکومان دستگیر نشده ومتواری خبر داد و گفت: پیگیریهای لازم جهت دستگیری تعداد 126 نفر از 353 نفر از محکومان متواری شناسایی شده انجام شده است.
موسوی تصریح کرد: تعداد 2 کارگاه آموزشی برای تعداد 181 نفر از قضات سراسر استان با همکاری اداره آموزش دادگستری با موضوعات آشنایی با جرایم رایانهای و سایبری و آموزش حقوق اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری آنها برگزار شد.