سید محمد موسوی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه پیشگیریهای فرهنگی و اجتماعی در سال گذشته اظهار کرد: دربرنامههای ستاد کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی و انجام برنامههای محوله از سوی ستاد مذکور و همچنین در اجرای طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) مشارکت انجام شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری در ادامه خاطرنشان کرد: پیشگیریهای رشد مدار شامل رشد مدار والدین، رشد مدار معلمان و کادر اجرایی مدارس و رشد مدار مهد کودکها توسعه و پیاده سازی شد.
وی به برگزاری تعداد 4 کارگاه بازآموزی تعداد 102 نفر از مربیان رشد مدار، والدین، فرهنگیان، مربیان مهد کودک و مربیان آموزشهای پیش از ازدواج اشاره کرد و گفت: تعداد 423 نفر از مرتکبین جرائم اخلاقی و جرائم تعزیری 6 تا 8 در تعداد 26 دوره امید (دوره مدیریت مهارت ودانش رفتار) آموزش دیدند.
موسوی در ادامه به آموزش تعداد 1439 نفر از مخاطبین عام و خاص در تعداد 97 دوره امید اشاره و اظهار کرد: از ظرفیت مصلحین و حکمین قرآنی در صلح و سازش زوجین متقاضی طلاق استفاده شد و همچنین تعداد 4 کارگاه آموزشی برای تعداد 62 نفر از مصلحین و حکمین قرآنی سراسر استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
معاون اجتماعی دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تعداد 2 کارگاه آموزشی مداخله در فرآیند طلاق با موضوع "غنی سازی روابط بین زوجین" با حضور 64 نفر از مشاوران همکار با دادگاههای خانواده برگزار شد اذعان کرد: به 1876 زوج متقاضی طلاق در کلینیکهای مشاوره خانواده تحت نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان آموزش و ارائه خدمات مشاورهای ارائه شد که به تعداد 552 مورد صلح و سازی (قریب 30 درصد) بین زوجین مراجعه کننده منجر گردیده است.
وی افزود: مهارتهای اساسی زندگی برای تعداد 1038 زوج (تعداد 2076 نفر) در شرف ازدواج درمرکز استان با محوریت این معاونت و دانشگاه شهر کرد و تعداد 2955 زوج (تعداد 5910 نفر) در شهرستانهای سراسر استان با محوریت بهزیستی آموزش داده شد.