به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، بر اساس یک نظرسنجی که اخیرا مرکز تحقیقات پیو انجام داده است شهروندان آمریکایی در مورد موضوع درمانهای پزشکی در این کشور ارزیابی پیچیدهای دارند، در حالی که برخی از این شهروندان به طور قاطع میگویند علم توانسته به طور کلی کیفیت مراقبتهای بهداشتی آمریکا را بهبود ببخشد، اما اکثریت قابل توجهی بر این باورند که مراقبتهای پزشکی در آمریکا کافی نیست.
نتایج این نظرسنجی حاکی از آن است که 51 درصد از بزرگسالان ساکن آمریکا بر این باورند که درمانهای پزشکی اغلب مشکلات بسیاری را برای بیماران ایجاد میکند تا آنکه بخواهد باری از دوش بیماران بر دارد. این در حالی است که 48 درصد گفتهاند که هزینههایی که برای درمانهای پزشکی صرف میشود زندگی را طولانیتر کرده و کیفیت زندگی را بهبود میبخشد.
این نظرسنجی همچنین نشان میدهد که اکثریت ساکنان این کشور، البته بدون در نظر گرفتن درآمد آنان، گفتهاند که هزینههای بالای درمان پزشکی باعث میشود تا همگان توانایی استفاده از مراقبتهای بهداشتی را نداشته باشند که این امر مشکلی بزرگ به شمار میآید. تنها 14 درصد بر این باورند که هزینههای بالای درمان پزشکی مشکلی جدی نبوده و 3 درصد به این موضوع به عنوان یک مشکل نگاه نمیکنند.
علاوه بر آن، از هر 10 نفر 7 نفر یعنی در حدود 68 درصد گفتهاند، اینکه مردم آمریکا بیش از حد به داروهای تجویز شده توسط پزشکان اعتماد میکنند که شاید حتی برای بیمار ضروری هم نباشد معضلی بزرگ به شمار میآید.
همچنین 59 درصد از افرادی که در این نظرسنجی شرکت کردهاند، بر این باورند که عوارض جانبی داروهای تجویز شده برای بیماران بیشتر از آنکه بیماری را رفع کند در آینده مشکل آفرین میشوند.
در خصوص کُند بودن سرعت ارزیابی اثربخشی درمانهای پزشکی در حدود 49 درصد از آمریکاییها این امر را یک مشکل بزرگ در سیستم درمانی کشورشان به حساب میآورند. حدود 46 درصد گفتهاند ارائه دهندگان مراقبتهای پزشکی بیش از حد در تجویز آزمایشهای غیرضروری و روند درمان سریع عمل میکنند که خود این امر یک مشکل بزرگ در درمانهای پزشکی به شمار میآید.
44 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی بر این باورند که روشهای جدید درمانی قبل از آن که اثرات آن به طور کامل توسط پزشکان شناخته شود بر روی بیماران امتحان میشود و 42 درصد میگویند درمانهای جدید آنقدر پیچیده هستند که بیماران نمیتوانند تصمیمی درست را اتخاذ کنند.