به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، شبکه نمایش خانگی بعد از سالها فعالیت و به ویژه پس از شروع پخش سریال شهرزاد آخرین ساخته حسن فتحی که با استقبال زیادی از سوی مخاطبان مواجه شد، این روزها به عرصهای قدرتمند تبدیل شده است اما شبکه نمایش خانگی با وجود تولیدات بسیار مشکلات و حواشی زیادی را نیز پیرامون خود میبیند و ضعف های زیادی نیز دارد، اتفاقی که طی ماهها گذشته پررنگ تر شده و این مدیوم را تحت الشعاع قرار داده است.
اتفاقاتی مانند سرمایههای مشکوک، ترک بازیگران در اوسط پخش سریال، عدم تعهد تیم تولید به پایان دادن اثر، استفاده از الفاظ و رفتار رکیک در آثار و همچنین نژادپرستی که اخیرا در یکی از این آثار به شدت با واکنش های بدی مواجه شد اعتماد مردمی را نسبت به اینگونه آثار خدشه دار کرده است.
با گذشت چندین سال از پخش نخستین آثار سریالی شبکه نمایش خانگی، همچنان این شبکه با توجه به تبلیغات گسترده و صرف هزینههای گزاف توانسته مخاطبان را به هر شکل ممکن به خریدن محصولات خود ترغیب کند.
***نصفه کاره رها شدن سریال های شبکه نمایش خانگی یک نوع کلاهبرداری از مردم است
سولماز غنی بازیگر سریال "دردسرهای عظیم" با اشاره به نیمه کاره ماندن بسیاری از سریالهای شبکه نمایش خانگی گفت: کیفیت سریالهایی که در شبکه نمایش خانگی ساخته میشود درحد قابل توجهی نیست و از میان تمام آثاری که من دیدم تنها سریال "شهرزاد" کیفیت قابل ملاحظهای داشت و سایر سریالها کیفیت خوبی نداشتند.
وی اظهار کرد: نیمی از سریالهای شبکه نمایش خانگی که قرار بود در چند فصل ساخته شوند، نصفه کاره رها شدند که فکر میکنم این اتفاق یک نوع کلاهبرداری از مردم محسوب میشود و همین موضوع باعث میشود که مردم بی اعتماد شوند.
***مشکلات به وجود آمده در تیم تولید سریالهای شبکه نمایش خانگی و توقف ناگهانی آثار
گاهاً مشکلات به وجود آمده بین تیم تولید و تهیه کننده یکی از مهمترین دلایل نیمه کاره رها شدن آثار شبکه نمایش خانگی است اما نکته ناراحت کننده آن است که گروه تولید پس از توقف اثر و یا حذف چندین بازیگر اصلی هیچ توضیح قانع کنندهای برای مخاطب نداشته و یا بابت این اتفاقات به هیچ وجه از مخاطبان عذرخواهی نمیکند.
البته از نگاهی دیگر شبکه نمایش خانگی به محلی برای بازپروری ستاره های سوخته سینما تبدیل شده است، ستارگانی که اگر با خودشان پول بیاورند به راحتی نقش های اصلی این مجموعه ها را از آن خود می کنند.
***بازیگر اسپانسرها شبکه نمایش خانگی را نابود کردند
مهشید افشارزاده بازیگر فیلم "آقای رئیس جمهور" با اشاره به حضور بازیگر اسپانسرها در شبکه نمایش خانگی به خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: امروزه افراد پول و اسپانسر می آورند و نقش می گیرند کما اینکه در یکی از سریالهای معروف شبکه نمایش خانگی به من پیشنهاد شد که اگر پول یا اسپانسر بیاورم یکی از نقشهای اصلی سریال را به من می دهند.
وی ادامه داد: تهیه کنندگان بر اساس قوانینی که مشخص نیست بازیگر انتخاب می کنند و همین باعث شده تعداد نابازیگران تا حدی افزایش پیدا کند که دیگر جایی برای من و امثال من در سینما نباشد. این روزها بازیگرانی که کمتر پول می گیرند و یا بازیگرانی که با خودشان سرمایه می آورند شبکه نمایش خانگی و سینما را در دست گرفته و آنها را نابود کرده اند.
***بازیگرانی که ناگهان سریالهای شبکه نمایش خانگی را رها می کنند
دومین نکته در خصوص نیمه کاره رها شدن سریالهای شبکه نمایش خانگی را میتوان در ترک بدون دلیل برخی بازیگران از آثار دانست، این بازیگران در ابتدا با تبلیغات گسترده وارد این شبکه میشوند اما پس از آن به راحتی و با کوچکترین مشکل سریال را ترک میکنند؛ نویسنده و کارگردان هم با تغییر خط داستانی با مرگ کاراکتر آن بازیگر همه چیز را تغییر میدهند.
این اتفاقات طی هفتهها و ماههای گذشته در قبال چندین سریال شبکه نمایش خانگی رخ داده و هیچ روندی برای پیگیری این گونه توهین به مخاطب وجود ندارد، مخاطبانی که به دلیل حضور برای برخی چهرههای محبوبشان سی دیهای گران قیمت نمایش خانگی را تهیه میکنند به یکباره با تصمیمات خودخواهانه بازیگران خود را فریب خورده میپندارند.
از جمله دیگر حاشیههای شبکه نمایش خانگی میتوان به ولنگاری در این دست آثار اشاره کرد، انگار این شبکه محلی برای جولان دادن افرادی شده که به هر دلیل نمیخواهند عرف را رعایت کنند، افرادی که شبکه نمایش خانگی را بستری برای هنجارشکنی میدانند.
طبیعی جلوه دادن روابط نامشروع، آرایشهای نامتناسب و خلاف عرف جامعه از جمله نقاط مسئلهدار فیلم هایی هستند که به راحتی راهی شبکه نمایش خانگی شدهاند. آثاری همچون 50 کیلو آلبالو که در زمان اکران با مخالفتهای فراوانی روبرو شد اما نه تنها برخوردی با آن نشد بلکه کارش به شبکه نمایش خانگی نیز رسید.