ماهان شبکه ایرانیان

شرکت کروز تمام تلاش خود را برای ارائه قطعات خطوط تولید بکارگرفته است

سیاست کلی کروز به روزرسانی خط تولید و روشن نگه داشتن موتور تولید در خطوط تولید می باشد که با وجود همه ی فشارهای اقتصادی از ۱۲۰۰۰نفر پرسنل کروز تعدیل نیروی نداشته ایم و حتی در حال حاضر بصورت محدود جذب نیرومتخصص را در برنامه کاری برای داخلی سازی بیشترداریم؛زیرا معتقدیم ما مدیون به این مرز و بوم هستیم و تا جایی که می توانیم باید با حفظ انسجام و وحد ...

سیاست کلی کروز به روزرسانی خط تولید و روشن نگه داشتن موتور تولید در خطوط تولید می باشد که با وجود همه ی فشارهای اقتصادی از 12000نفر پرسنل کروز تعدیل نیروی نداشته ایم و حتی در حال حاضر بصورت محدود جذب نیرومتخصص را در برنامه کاری برای داخلی سازی بیشترداریم؛زیرا معتقدیم ما مدیون به این مرز و بوم هستیم و تا جایی که می توانیم باید با حفظ انسجام و وحدت در بین قطعه سازان خودرو به پیشرفت این صنعت کمک کنیم
«حمید کشاورز» امروز شنبه در جریان بازدید خبرنگاران از خطوط تولید شرکت قطعه سازی کروز گفت : بسیاری از پلتفرم های الکترونیکی خودرو های روز جهان هر روز در حال توسعه است و در این زمینه عقب افتادگی داریم که با این حال اکنون ای سی یو (کامپیوتر) خودروهایی نظیر پراید، پژو 405، پژو 206، تیبا و سایر خودروهایی که درصد داخلی سازی بالایی دارند، در این شرکت تولید می شود.
ایشان در ادمه گفت: متوسط سود در صنعت خودرو سازی جهان بین سه تا چهار درصد است و در کشورمان در هر زمینه ای که ارزش افزوده موجود باشد به تولید خواهیم پرداخت و اگر دانش فنی را قطعه سازان ایرانی در اختیار داشته باشند می‌توانند عمده قطعات الکترونیکی را با صرفه اقتصادی تولید کنند.
وی ادامه داد : خودروسازی یک صنعت اقتصادی است؛ اما اقتصادی ها آن را اداره نمی کنند و مدیریت در خودرو سازی و ایران خودرو یک مدیریت دولتی به حساب به شمار می رود و نداشتن برنامه برای تولید یکی از مشکلات بزرگ این خودرسازی ها می باشد.
کشاورز در ادامه در خصوص خودروهای ناقص باقی مانده در کف کارخانجات ایران خودرو و سایپا گفت: از زمان اعمال تحریم ها پیش بینی می شد که به چنین روزی برسیم، همانگونه که در زمان تحریم های گذشته در سال 91 با خروج ناگهانی پژو از ایران چنین شرایطی را شاهد بودیم.
وی توضیح داد: آن زمان روزانه 800 دستگاه پژو 206 در کشور تولید می‌شد که تامین برخی قطعات آن به ارزش 1200 یورو توسط پژو تامین می‌شد و اجازه داخلی‌سازی آن را نمی دادند، به این ترتیب با اعمال تحریم‌ها تولید خودرو در کشور به شدت کاهش یافت.
وی اضافه کرد: در دوره مدیریت قبلی شرکت ایران خودرو پروژه سنگین خودکفایی پژو 206 تعریف شد و توانستیم در مدت 6 ماه نسل جدید این خودرو را ساخته و وابستگی 1200 یورویی را به صفر برسانیم.
وی بیان داشت: در بازه زمانی بین سال های 91 تا 96 ارز قیمت واقعی نداشت و ارزان در اختیار صنعتگران قرار گرفت، به این ترتیب کمر همت به نابودی صنایع کشورمان زدیم.
کشاورز بیان داشت: خودکفایی به معنای به وجود آمدن شرکت‌هایی است که دانش فنی و مهندسی لازم برای تولید یک محصول را دارند اما ممکن است مواد اولیه آن را از خارج وارد کنند.
کشاورز ادامه داد: ما به عنوان قطعه ساز به خودروسازان اعلام می کنیم وقتی قطعه یا قطعاتی موجود نیست به تولید خودرو نپردازند، اما شیوه خودروسازان تولید هرچند با کسری قطعه است تا به محض رسیدن قطعات، خودروها را تجاری کنند.
این فعال صنعتی افزود: اصرار بر این شیوه تولید سبب شده تا سرمایه خودروسازان و قطعه سازان حبس شود و اکنون فقط گروه کروز 1200 میلیارد تومان مطالبه از خودروسازان دارد.
وی گفت: مشکل عمده صنعت خودروسازی عدم تکافوی اعتبارات ریالی، بالا بودن قیمت ارز و فرآیند طولانی تخصیص ارز و رساندن پول به شرکتهای خارجی است.
ایشان خاطرنشان کرد: کامپیوتر خودرو نسل 5 شرکت کروز در حال آزمون است و در ماه‌های آینده آماده شده و به تولید انبوه خواهد رسید، پس از آن نیاز به واردات کامپیوتر خودرو در کشور نخواهد بود.
کشاورز گفت: اکنون 130 پروژه خودکفایی و داخلی سازی قطعات در شرکت کروز تعریف شده است.
وی در ادامه به تحریم های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان اشاره کرد و گفت: اگر نظیر چنین تحریم‌هایی بر آلمان به عنوان قطب صنعتی جهان وارد می‌شد، قادر به تولید بیش از 2 میلیون دستگاه خودرو در سال نبود زیرا تولید بسیاری از قطعات را برون‌سپاری کرده‌ است.
کشاورز به کسری یک میلیون و 500 هزار قطعه در خودروهای در کف کارخانه مانده ایران خودرو اشاره کرد که 20 درصد آن مربوط به شرکت کروز است و مشابه چنین آماری نیز مربوط به کسری قطعات خودروهای سایپا است.
این تولید کننده بزرگ قطعه خودرو در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص چند کیفیتی بودن خطوط تولید قطعه گفت : هیچگاه در کروز بنا بر تولید قطعه با چند کیفیت نبوده است و همان قطعه ی که به خودروساز می دهیم در بازار هم به فروش می رسد که البته برخی از سودجویان با کپی کارتون های کروز اقدام به فروش اجناس فیک میکند که بارها این موضوع در مراجع قضایی مطرح شده و در حال پیگیری می باشد.
حمید کشاوز در پایان این نشست خاطر نشان کرد : تصمیم نداریم به مباحث حاشیه ی که برخی از رسانه ها با شیطنت های خود به وجود آوردنده اند ورود کنیم و سیاست کلی این شرکت به روزرسانی خط تولید و روشن نگه داشتن موتور تولید می باشد که با وجود همه ی فشارهای اقتصادی تعدیل نیروی نداشته ایم و حتی در حال حاضر بصورت محدود جدب نیرو متخصص برای داخلی سازی را در برنامه کاری خود قرار داریم؛زیرا معتقدیم ما مدیون به این مرز و بوم هستیم و تا جایی که می توانیم باید با حفظ انسجام و وحدت در بین قطعه سازان خودرو به پیشرفت این صنعت کمک کنیم
کروز بزرگترین شرکت تولید کننده قطعات خودروی کشور و تولید کننده قطعات تزئینی، دسته سیم، سوئیچ، تعلیق و ترمز، نشانگرها و مالتی مدیا، چراغ، ایربگ، داشبورد، سپر، سنسور و کویل، اگزوز، فرمان، سیستم تهویه و بلوک سیلندر است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان