خبرگزاری ایرنا: وزیر اطلاعات گفت: امروز دشمن با وجود رهبری حمیکانه و داهیانه رهبر معظم انقلاب در برابر ایران اسلامی دچار استیصال و درماندگی شده است.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی عصر دوشنبه در آئین سیامین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در مصلای مهدیه اهواز اظهار داشت: اکنون به برکت مبارزات امام خمینی (ره) رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، ایران اسلامی قدم به قدم پیشرفت داشته و دشمن مجبور به عقب نشینی شده است.
وی افزود: در حال حاضر باعنایت رهبر معظم انقلاب و ارج نهادن به ارزشهای انقلاب اسلامی، جبهه مقاومت شکل گرفته و نظام اسلامی دشمنان را وادار به عقب نشینی کرده است.
وزیر اطلاعات ادامه داد: دشمن در یک جبهه با تمام توان مالی، اقتصادی و با تجهیزات پیشرفته نظامی وارد میدان شده اما جبهه مقاومت با اراده رهبر معظم انقلاب و همراهی مردم پیروزیهای بزرگی را به دست آورده است.
حجت الاسلام والمسلمین علوی تصریح کرد: امروز به همت رهبر معظم انقلاب پرچم اسلام از هر زمانی بر افراشتهتر است و امید است که این پرچم به زودی به دست صاحب اصل خود سپرده شود.
وی اظهار داشت: خدا را شاکریم که بار دیگر در جمع مردم خداجوی، مؤمن، فهیم و ولایتمدار خوزستان حضور یافته و در کنار این مردم شهید پرور یاد و خاطره امام (ره) را گرامی میداریم.
وزیر اطلاعات ادامه داد: این مناسبت تاریخی را به مردم ولایتمدار خوزستان تسلیت عرض مینمائیم و امیدوارم که در سایه مقام معظم رهبری راه امام را به خوبی دنبال کنیم تا این امانت الهی و این میراث ارزشمند امام (ره) را به دست صاحب اصلیش امام زمان (ع) بسپاریم.
وی افزود: امروز به یاد بزرگ مردی جمع شده ایم که جزو استثنائات تاریخ اسلام بود چرا که رحلت امام خمینی (ره) مصداق فرمایش رسول گرامی اسلام است که میفرماید: مرگ یک عالم مصیبتی غیر قابل جبران است.
حجت الاسلام والمسلمین علوی تصریح کرد: امام خمینی (ره) از جنبههای مختلف سرآمد و از کمالات خاصی برخوردار بود و از هر جنبهای درخشش خاصی داشتند.
وی بیان کرد: امام راحل از نظر علمی در زمینه فقه، اصول و تفصیل در زمینههای مختلف سرآمد بود و در تمام زمینهها نظریات علمی ارزشمندی داشتند که آمیخته با معرفت بود.
وزیر اطلاعات گفت: نظریه ولایت فقیه با کار استنباط و اجتهاد رقم خورد و اندیشه حکومت اسلامی بر مبنای ولایت فقیه امام خمینی (ره) به زیبایی مطرح شد.
وی گفت: از دیگر خصوصیات امام این بود که تنها به نظریه ولایت فقیه اکتفا نکردند بلکه در مقام عمل نیز در جهت اجرا و پیاده کردن آن قدم برداشتند.
حجت الاسلام و المسلمین علوی یادآور شد: امام خمینی (ره) میدانستند که ساقط کردن یک حکومت و بنیان نهادن حکومت اسلامی کار آسانی نیست چرا که حکومت شاهنشاهی با تمام قدرت سعی داشت دست به هر جنایتی بزند تا موجودیت خود را حفظ کند
وی بیان کرد: با این وجود امام وارد مرحله تأسیس حکومت اسلامی شد که در تضادحکومت شاهنشاهی بود و برای امام روشن بود که مشکلات و سختیهای زیادی را پیش رو خواهد داشت و ممکن است عده زیادی شهید، مجروح و زندانی شوند اما برای امام همه اینها یک مساله طبیعی بود.
وزیر اطلاعات اظهار داشت: امام خمینی (ره) به پیروزی در حرکت خود اطمینان داشت و پیشاپیش اعلام کرده بود که سربازان ما سرانجام به پیروزی خواهند رسید.
وی ادامه داد: امام با این باور فعالیت خود را آغاز و وارد عملی کردن ایده و نظریه ولایت فقیه و تأسیس حکومت اسلامی شد و در دو مرحله حرکت خود را آغاز کرد که یکی در سال 1342 و دیگری در سال 1356 بود.
حجت الاسلام والمسلمین علوی تاکید کرد: در هر دو مرحله امام در شرایطی کار را شروع کرد که رژیم شاه در رأس قدرت بود و کسی باور نمیکرد که مبارزه سیاسی با رژیم شاه جواب بدهد و مردم او را در این مبارزه همراهی کنند چرا که شرایط داخلی و خارجی مبارزه فراهم نبود.
وی ادامه داد: در آن دوران شرایط داخلی فراهم نبود چرا که آنهایی که باید وارد صحنه مبارزه شده و تنور مبارزه را گرم میکردند، دانشگاهیان، بازاریان روحانیون و سیاسیون بودند که زمینه انگیزهای برای مبارزه نداشتند.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: در سال 1342 این زمینه فراهم نبود و پس از رحلت آیت الله العظمی بروجردی که مرجع منحصر به فرد مردم، مدیران و سیاسیون بود و با اشاره او ایران تکان میخورد از دنیا رفته بود و خلاء رهبری به وجود آمده بود.
وی افزود: همچنین از طرف دیگر در دانشگاهها دانشجویان مذهبی و نیروهای مذهبی جایگاه محکمی نداشتند و آنهایی که اهل مبارزه بودند، به دنبال کمونیسم و سوسیالیسم رفته بودند.
وی بیان کرد: نیروهای بازاری نیز که همیشه در مسائل مختلف اثرگذاری زیادی داشتند در آن زمان انگیزه لازم را برای مبارزه نداشتند.
حجت الاسلام والمسلمین علوی گفت: همچنین روحانیون که در تمامی نهضتهای مختلف پیش قدم بودند در آن دوران انگیزه کافی برای مبارزه نداشتند و گروه دیگری که در فعالیتهای مبارزاتی کار میکردند، سیاسیون بودند که آنها نیز در قالب جبهه ملی و نهضت آزادی به سراغ مبارزات پارلمانی رفته بودند.
وی گفت: امام خمینی (ره) با درایت و هوشیاری آرامآرام زمینهها را برای مبارزه بخشهای مختلف جامعه فراهم کرد و تعدادی از مراجع تقلید را گردهم جمع کرده و جلسات متعددی را با آنها برگزار کرد.
وی افزود: در رابطه با دانشگاهها نیز امام دانشجویان مذهبی و متدین را فراخواند و جلساتی را با آنها برگزار کرد که روز به روز زمینه مبارزه در بین این دانشجویان فراهم شد.
وزیر اطلاعات بیان کرد: بازاریان نیز با تشکیل هیأتهای موتلفه اسلامی از چند دستگی فاصله گرفته و با هم متحد شدند.
وزیر اطلاعات افزود: امام با تلاشهای گسترده فریادهای دردمندانه خود را متوجه حوزههای علمیه کرد و از روحانیون خواست که در چنین شرایطی به داد اسلام برسند چرا که اسلام در خطر بود.
وی ادامه داد: با فرمایشات امام راحل خون تازهای در رگهای اقشار مختلف جامعه دمیده شد و زمانی که امام پرچم مبارزه را برافراشت جمعیت چشمگیری به سمت مبارزه سرازیر شد.
حجت الاسلام والمسلمین علوی گفت: سرانجام حماسه عظیم 15 خرداد رقم خورد که زمینه پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1342 فراهم شد اما شرایط خارجی در این سال آماده نبود و دنیا به دو قسمت بلوک شرق با محوریت شوروی و بلوک غرب با محوریت آمریکا تقسیم شده بود که آنها اسلام را قبول نداشته و دین را افیون جامعه میدانستند.
وی افزود: سایر حکومتهای دنیا نیز یا وابسته به شرق و یا وابسته به غرب بودند اما امام خمینی (ره) دستش نه در دست شرق و نه در دست غرب بود و استقلال حرکت خود را از قدرتهای جهانی اعلام کرده بود.
وزیر اطلاعات گفت: امام خمینی (ره) با مبارزات خود قدرت آمریکا را از همان ابتدا شکست و در شرایطی که یک ناو هواپیمابر آمریکا در اقیانوس اطلس حرکت میکرد و همه حکومتهای خاورمیانه تسلیم میشدند امام خمینی (ره) مقابل رئیسجمهوری آمریکا ایستاده بود.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) چندین بار به شاه پهلوی تذکر داده بود که دست از وابستگی به شرق و غرب بردارد و او که امام را تهدید میدانستند در نهایت ایشان را به نجف تبعید کرد و بر این باور بود که بار علمی روحانیون قم از مراجع تقلید نجف پایینتر است و به همین دلیل آنها نمیتوانند در درس خارج فعالیت خوبی داشته باشند.
حجت الاسلام علوی اظهار داشت: پس از تبعید امام باتوجه به آگاهی بخشی به جامعه، در شهرهای مختلف ایران یکی پس از دیگری حماسههای تاریخی خلق شد و امام خمینی (ره) نیز دورادور این مبارزات را مدیریت میکرد.
وی تصریح کرد: آنهایی که در آن زمان وارد فاز مبارزه میشدند یک فاز نظامی و یک فاز سیاسی تشکیل میدادند و در فاز سیاسی، سیاسیون مشروعیت رژیم را زیر سوال میبردند و در فاز نظامی نیز عدهای آموزش چریکی میدیدند و با نیروهای مسلح رژیم در میافتادند و زمینه سقوط را با مبارزه مسلحانه فراهم میکردند اما تا سال 1356 شاه تمام گروههایی که مبارزه مسلحانه میکردند را سرکوب کرده و دیگر کسی پایه دار مبارزه مسلحانه نبود.
وی تصریح کرد: از طرف دیگر نیز ابر قدرتهای شرق و غرب بر سر ماندگاری شاه ایران به توافق رسیده بودند و با تأمین منافع خود بر این باور بودند که شاه باید در جایگاه خود باقی بماند.
وی گفت: همچنین افراد اثرگذار نظیر بازاریان، حوزه و دانشگاه نیز به سایر نقاط کشور تبعید شده بودند و دیگر شخصی برای مبارزه فعالیت نداشت.
وزیر اطلاعات گفت: مؤسسه مطالعاتی آمریکا اعلام کرده بود که پایههای رژیم در ایران مستحکم شده و تا 25 سالگی هیچخطری ایران را تهدید نمیکند.
وی بیان کرد: در این شرایط امام بار دیگر پرچم مبارزه را بالا برد و این بار به سراغ سیاسیون، نظامیان نرفت بلکه به سراغ مردم آمد اما هیچگاه آنها را به درگیری مسلحانه دعوت نکرد.
وی بیان کرد: زمانی که امام ارتش را مورد خطاب قرار میداد با همان ادبیات با علما صحبت میکردند و تاکید میکردند که به داد ملت ایران برسند.
حجت الاسلام والمسلمین علوی یادآور شد: امام خمینی (ره) در دوازدهم بهمن 1357 که از تبعید بازگشت در بهشت زهرا در سخنان پایانی خود خطاب به سیاسیون فرمودند که من این دولت را تغییر میدهم اما زمانی که با نیروهای نظامی صحبت میکنند فرمودند ما میخواهیم که مستشارهای آمریکایی بر شما سیطره نداشته باشند آیا شما نمیخواهید؟ ما میخواهیم دشمنان اسلام بر شما سلطه نداشته باشند آیا شما نمیخواهید؟
وزیر اطلاعات گفت: ایشان با حمایت نیروهای نظامی هشت سال دفاع مقدس را مدیریت کردند و در سال 68 به ملکوت اعلا پیوستند.
وی افزود: پس از رحلت امام خمینی (ره) این نگرانی وجود داشت که سرنوشت ایران چه میشود اما عصر همان روز اعلام شد که حضرت آیت الله خامنه ای به رهبری انقلاب منصوب شدند و تمامی نگرانیها تبدیل به آرامش شد.
وی گفت: سکان کشتی انقلاب به دست شخصیتی که تصویر دیگری از امام خمینی (ره) بود سپرده شد و مردم با آرامش بیشتری عزاداری امام را دنبال کردند.
آئین سی و مین سالگرد رحلت رهبر کبیر انقلاب عصر دوشنبه با حضور وزیر اطلاعات، مقامات استانی و کشوری و همچنین فرماندهان نیروهای مسلح در خوزستان و جمعی از مردم در مصلای مهدیه اهواز برگزار شد.
امام جمعه موقت تهران:امنیت کشور را مدیون نیروهای مسلح هستیم/ آمریکا محکوم به شکست است
امام جمعه موقت تهران با اشاره به ازخودگذشتگی و ایثار نیروهای مسلح کشورمان گفت: امنیت کشور را مدیون نیروهای مسلح هستیم.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمدحسن ابوترابی فرد عصر امروز دوشنبه در مراسم بزرگداشت ارتحال امام (ره) در تبریز گفت: انبیا برای تربیت انسانها در حیات اجتماعی و فرهنگی مبعوث شده اند و حوزه مدیریت انبیای الهی، انسان سازی جامعه پردازی و تمدن سازی است که در بیانیه گام دوم انقلاب نیز به اشاره شده است.
وی با بیان اینکه ما نیازمند نظام سیاسی هستیم، گفت: برای این نظام نیازمند رهبر صالح هستیم. مهمترین رکن برای این کار، عنصر رهبری است.
ابوترابی فرد ابراز داشت: برای هر قدمی به قدرت نیاز داریم. اگر نیروهای رزمنده قدرت نداشتند، دفاع مقدس برای ما عزت نداشت. اگر نیروهای مسلح نبودند، الان مگر میشد احساس امنیت داشت؟
وی گفت: گاهی منشأ قدرت سر نیزه است که این قدرت ماندگار نیست. آمریکا و رژیم صهیونیستی و عربستان محکوم به شکست هستند چون بر روی سرنیزه نشسته اند.
امام جمعه موقت تهران ابراز داشت: قدرت واقعی، برآمده از علم و ایمان و عدالت و تقوا است. امام علی (ع) و امام حسین (ع) نماد قدرت هستند.
وی سپس با اشاره به دوران غیبت گفت: در زمان غیبت باید برترین را شناسایی کرد. در زمان غیبت امام معصوم، ولایت و مدیریت باید بر عهده عالم مدیر و صالح و مدبر باشد. ملت ایران مقتدر است چون رهبری مقتدر برگزیده است.
وی افزود: نظام اسلامی شکوه دارد چون از رهبری آگاه و مقتدر بهره مند است. دشمنان تمام قدرت خود را برای ایجاد ناامنی در برابر دنیای اسلام به کار گرفته اند.
وی خطاب به مردم ایران گفت: شما ملت ایران نماد امنیت هستید، رهبر انقلاب بر حضور مردم تاکید دارند و این حضور را رمز موفقیت نظام میدانند. رأی مردم و تصمیم ملت، فصل الخطاب و نقشه راه است.
ابوترابی فرد سپس در خصوص امام راحل گفت: تفکر امام به اندیشه سیاسی مردم منطقه تبدیل شده است. ثمره حضور ملت ایران، استقرار حاکمیت کشورهای اسلامی همسو با مردم ایران است.
وی با اشاره به وظابف مهم مسئولان نظام گفت: مدیران ارشد و مدیران میانی بدانند این نظام ما اسلامی است و باید براساس آموزههای دینی و اسلامی مدیریت شود. استقلال ملت ایران از ارکان نظریه امام است و امروز ایران نماد یک نظام سیاسی مستقل است.
وی گفت: امروز هیچ قدرتی جسارت تعرض به زمین و هوای ایران را ندارد. کسانی که میگویند ما با آن طرف کاری نداریم توجه ندارند که آن طرف آبیها با ما کار دارند. امروز آمریکای خونخوار نماد استکبار است.
وی افزود: از سال 42 که ایستادگی ملت ایران در برابر سلطه گران به ویژه آمریکا کلید زده شده ملت ایران هیچگاه شکست نخورده و همواره بر دنیای استکبار پیروز شده است.
وی گفت: مطالبه مردم از مسئولین کشور این است که با انگیزه و عقلانیت مشکلات را رصد و حل کنند.