سرویس سبک زندگی فردا: شیرینیهای نوروزی یکی از اجزای اصلی دید و بازدیدهای نوروزی هستند. ما به شما پیشنهاد میکنیم به جایر شیرینیهای حاضری با دستور زیر یک شیرینی خانگی عالی به نام شکوفه قند برای پذیرایی از میهمانان نوروزیتان درست کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از سیمرغ بخوانید.
مواد لازم برای تهیه شکوفه قند، یک شیرینی خوشمزه نوروزیروغن جامد : 225 گرم
پودر شکر : یک پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
جوش شیرین : یک قاشق سوپ خوری
آرد سفید : 4 پیمانه
طرز تهیه شکوفه قند برای نوروزروغن را با پودر شکر بزنید تا یکدست و سبک شود. سپس وانیل را اضافه کنید.
جوش شیرین و آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید، به طوری که توپهایی که در دست درست می کنید، متلاشی نشود.
خمیر را در نایلون قرار داده و برای یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاترهای دلخواه کاتر بزنید و در سینی چرب شده قرار دهید.
سپس زرده زده شده را با برس روی آن بکشید و با کنجد خام تزیین کنید و در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کردهاید به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
چند نکته مهم در درست کردن شکوفه قند
1. اگر خمیر 24 ساعت روی میز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمی خورد.
2. میتوان در خمیر از اسانسهای مختلف مانند پودر زنجفیل، دارچین، هل و ... استفاده کرد و شیرینیهای یکرنگ یا دو رنگ با طعمهای مختلف تهیه کرد. حتی میتوان از پودر کاکائو استفاده کرد که ممکن است آرد کمتری مصرف شود.
3. فقط اسانس و یا پودر کاکائو را باید قبل از اضافه کردن آرد اضافه کنید.
4. میتوانید برای تزیین رویه از شکلاتهای ریز هم استفاده کنید که در این صورت نیازی به رومال کردن با تخم مرغ نیست.
5. میتوانید خلال پسته را کمی خرد کنید و بعد از باز کردن خمیر، روی آن بریزید و خیلی آرام وردنه را یک بار روی خمیر حرکت دهید تا درون خمیر فرو رود، سپس به سلیقه خود کاتر بزنید.
6. اگر تمایل داشتید که شیرینی دو رنگ بپزید نیازی نیست روی شیرینی چیزی بزنید زیرا در پخت دو رنگ به هم میچسبند.
7. برای پیمانه کردن آرد بهتر است پیمانه به اندازه حداقل یک سوم بند انگشت سرخالی باشد تا شیرینی لطیفتر شود.
8. به جای ورز دادن میتوانید از چرخ گوشت یا غذاسازی استفاده کنید.
9. این خمیر به دلیل این که هیچگونه مواد فاسد شدنی در آن به کار نرفته، ماندگاری زیادی دارد.
10. می توانید این شیرینی را شش ماه در یخچال و یک سال در فریزر نگه دارید و هر زمان که تمایل به پخت داشتید، شب قبل از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار دهید.