ماهان شبکه ایرانیان

حریرچی: ورود سالانه ۳۰۰ هزار گردشگر خارجی برای درمان به ایران

قائم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ورود سالانه ۳۰۰ هزار گردشگر خارجی برای معالجه و گذراندن دوره درمان به ایران خبر داد

حریرچی: ورود سالانه 300 هزار گردشگر خارجی برای درمان به ایران

قائم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ورود سالانه 300 هزار گردشگر خارجی برای معالجه و گذراندن دوره درمان به ایران خبر داد.

به گزارش به نقل از پانا، ایرج حریرچی در آیین افتتاحیه دومین اجلاس بین المللی گردشگری سلامت کشور‌های عضو اکو در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: سالانه 300 هزار گردشگر خارجی برای مسایل درمانی به ایران سفر می‌کنند و از این طریق یک میلیارد و 200 میلیون دلار عاید کشور شده است.

او افزود: طی 10 سال گذشته تعداد گردشگران خارجی که برای معالجه و گذراندن دوره درمان به ایران سفر می‌کنند 10 برابر افزایش یافته است.

قائم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: اتباع کشور‌های همسایه از جمله عراق، افغانستان، جمهوری آذربایجان و پاکستان را عمده گردشگران سلامت ورودی به ایران عنوان کرد.

حریرچی بیان کرد: هدف ما این است که ایران به مرکز گردشگری سلامت منطقه تبدیل شود و بتوانیم خدمات درمان و سلامت را برای اتباع کشور‌های همسایه و مسلمان ارائه کنیم.

او جمعیت حاضر در کشور‌های همسایه و عضو اکو برای دریافت خدمات سلامت را بیش از 500 میلیون نفر اعلام کرد و ادامه داد: توسعه گردشگری سلامت موجب ارتباط مستمر و مسحکم دوستانه با همسایگان ایران می‌شود.

قائم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ایران در نظر دارد در افق چشم انداز 20 ساله، بخش زیادی از گردشگران 20 میلیون نفری هدف گذاری شده را به امر گردشگران سلامت اختصاص دهد و با ارائه خدمات درمانی و تأمین سلامت، با توسعه مناسبات با همسایگان خود بپردازد.

حریرچی همچنین با تشریح دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی در حوزه سلامت و درمان گفت: ایران بنا به اعلام سازمان بهداشت جهانی در رتبه 30 سرمایه گذاری در حوزه نظام سلامت و درمان قرار دارد در حالی که قبل از انقلاب در رتبه 156 جهانی بود.

اوبیان کرد: در سال‌های اخیر هزینه سرانه ایران در حوزه سلامت به یکهزار و 707 دلار رسیده و 8.14 درصد از تولید ناخالص ملی به این حوزه اختصاص یافته است.

قائم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در سایه همین سیاست‌ها، امید به زندگی در مردان ایران از 52 سال به 75.5 سال و در زنان از 52 سال به 79.5 سال رسیده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان