گاهی با وجود استفاده از بهترین لوازم آرایشی و انجام بهترین شیوه آرایش بازهم نتیجه 100% مطلوبی به دست نمی آید. منظور از نتیجه مناسب، پوشاندن کامل عیوب و نواقصی است که بر روی صورت وجود دارد که گاهی کامل این کار انجام نمیشود و صورت را بجای شاداب کردن، زشت و ناراحت جلوه میدهد .
شاید فکر کنید برای از بین بردن جای زخم، ماه گرفتگی ، تاتو، جای جوش و یا حتی قرمزی بر روی پوست، باید یک لایه کرم پودر و یا پنکک بیشتری بر روی پوست استفاده کنید؛ ولی باید بدانید استفاده از کرم پودر و پنکک هم، اندازه دارد. به دلیل آن که استفاده بیش تر از یک ماده مثل کرم پودر امکان دارد صورت را خسته و گرفته نشان دهد. علاوه بر خستگی، رنگ صورت را هم بدرنگ میکند .
پس چه باید کرد؟ چاره ی کار استفاده از روش اساسی و حرفه ای به اسم کرم گریم کاموفلاژ است که در ادامه مقاله به معرفی آن می پردازیم.
کاموفلاژ یکی از روش های گریم حرفه ای است
کاموفلاژ چیست؟
کاموفلاژ یکی از روش های گریم حرفه ای است که برای پوشاندن انواع جای لک، جوش و تیرگی ها و روشنی های پوست مورد استفاده قرار می گیرد. از این روش می توان برای آرایش یک صورت بی نقص و عیب جهت هماهنگی پوست با دیگر اجزای صورت، بکار گرفت. کاموفلاژها از آن گروه لوازم آرایش و گریم هستند که در بیس کار مورد استفاده قرار می گیرند و حکم زیرساخت کار را دارند. علاوه براین ، موجب دوام هر چه بیش تر دیگر لوازم آرایش و گریم بر روی پوست هم میشوند .
ترکیب کاموفلاژ بصورت فشرده است؛ به همین علت می توان از آن برای پوشاندن نواقص بهره گرفت. مثلا ، بعضی خانم ها از جای جوش خود ناراضی هستند و تصمیم دارند طی گریم حرفه ای که انجام میدهند ، این ناهمواری به چشم نخورد. چاره کار، استفاده از کاموفلاژ است. بعضی بانوان هم هستند که به دلیل نازک بودن پوست شان، مویرگ های صورت آنها به خوبی قابل رویت است. برای عدم نمایش انواع تاتوها مانند تاتو چشم، هاشور ابرو و تاتو لب هم می توان از کاموفلاژ استفاده کرد.
بطور کلی، اگر می خواهید در آرایش صورت و گریم حرفه ای خود صورت شادابی داشته باشید، بهتر است کاموفلاژ را حتما در فهرست لوازم گریم خود داشته باشید. این روش با تیره و روشن کردن بخش هایی از صورت، به آن جذابیت و طراوت خاصی می بخشد. از آن جایی که کار با کاموفلاژ یکی از مهمترین بخش های آرایش است، باید بطور خیلی دقیق و با ظرافت انجام شود. همچنین فهمیدن اطلاعاتی از کاربرد هر یک از رنگها هم دارای اهمیت است که در ادامه مطلب با آنها اشنا خواهید شد.
شیوه استفاده از کاموفلاژ در گریم حرفه ای
ابتدا در شروع کار مقداری از کاموفلاژ را برمیداریم. بعد مقداری را که جدا کردیم روی پشت دست روی پوست میریزیم تا با گرمای دمای بدنمان کمی نرم و قابل استفاده شود. بعد به اندازه موردنیاز از کاموفلاز را با قلم مو برمیداریم و روی نقاط موردنظر پوست صورتمان بصورت ضربه ای می زنیم. بعد یک اسفنج بر می داریم و آن را با کمی آب قدری مرطوب می کنیم و در پایان کاموفلاژی که روی پوستمان بود را با اسفنج روی پوست پخش می کنیم تا وضعیت یک دستی بخود بگیرد.
بعد از این مرحله به سراغ کرم پودر مایع و یا پنکک می رویم. کرم پودر را روی تمام صورت می زنیم و خوب همه جا را پوشش می دهیم. در پایان موادی که روی پوستمان بود را خوب تثبیت می کنیم. و برای تثبیت کردن احتیاج به پودر فیکس داریم که این کار دوام آرایش را بسیار بالا می برد. توجه کنید که هیچوقت از کاموفلاژ برای زیر پلک استفاده نکنید زیرا بافت سنگینی دارد سبب ماسیدگی روی پوست میشود .
کاموفلاژ در آموزش گریم
کاموفلاژ و انواع رنگها
کاموفلاژ کرم گریم حرفه ای است که رنگ های مختلفی دارد. هر رنگ مختص کار خاصی میباشد .ابتدا باید بدانیم که می خواهیم چه کار کنیم بعد به دنبال انتخاب رنگ مناسب برویم.
کاموفلاژ سفید: از این رنگ کاموفلاژ برای داشتن رنگ روشن در صورت و با ترکیب فون های دیگر استفاده میشود . همچنین در مدل سایه های برش دار برای ایجاد برش استفاده میشود .
کاموفلاژ زرد: گاهی بعنوان رنگ مکمل با برخی فون ها ترکیب میشود . استفاده دیگر کاموفلاژ زرد، برجسته کردن قسمت هایی از صورت، که بصورت طبیعی شکلی فرورفته دارند. به بیانی دیگر برای پر نشان دادن بخش هایی از صورت جهت زیبایی بیش تر بکار میرود .
کاموفلاژ زیتونی: از کاموفلاژ زیتونی برای پوشاندن لک، اکنه، و ماه گرفتگی های قرمز رنگ صورت بکار میرود .
کاموفلاژ نخودی: کاموفلاژ نخودی رنگ مناسبی برای مخفی کردن گودی و کبودی زیر چشم است.
کاموفلاژ بژ هلویی: رنگ هلویی رنگی زیبا و چشمگیر است. به همین علت کرم پودرهای هلویی رنگ طرفداران خاص خود را دارند. بدین سبب از کاموفلاژ هلویی برای نشان دادن شادابی هرچه بیش تر صورت و همچنین پرتر نشان دادن صورت استفاده میشود .
کاموفلاژ بژ نارنجی: برخی از پوست ها به علت نازک بودن مویرگ هایشان واضح دیده میشود . مویرگ هایی به رنگ بنفش و آبی. برای مخفی کردن این مساله از کاموفلاژ بژ نارنجی استفاده میشود . کاربرد دیگر برای رنگ بخشیدن به پوست های مات و کدر است.
کاموفلاژ ارغوانی: برخی پوست ها بی رنگ هستند. اساسا رنگ پریده و اصطلاحا رنگ مهتابی دارند. از کاموفلاژ ارغوانی برای جان بخشیدن به صورت های بیحال استفاده میشود .
کاموفلاژ نارنجی و بنفش: از ترکیب این کاموفلاژها برای کاور کردن پوست های رنگ خاکستری استفاده میشود .
کاموفلاژ قهوه ای: برای داشتن رنگ صورت برنزه و تیره مناسب است. همچنین تیره کردن و کوچک کردن بخش هایی از صورت بکار میرود .
کاموفلاژ قهوه ای تیره: برای کشیدن و طراحی ابرو با الکل استفاده میشود .
منبع : بیتوته
بیشتر بخوانید: