ماهان شبکه ایرانیان

دعوت از احزاب سیاسی برای شرکت در انتخابات شورایاری‌ها

دبیر هیأت اجرایی برگزاری پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها از همه گروه‌های سیاسی، اجتماعی و… دعوت کرد که در انتخابات شورایاری‌ها شرکت کنند و گفت: دیدگاه سیاسی فرد در عمران و آبادانی محله نقشی ندارد.

دعوت از احزاب سیاسی برای شرکت در انتخابات شورایاری‌ها

به گزارش ایسنا، طهایی با اشاره به برگزاری انتخابات شورایاری‌ها در چهارم مردادماه سال جاری با بیان اینکه تعداد اعضای شورای محله در این دوره برگزاری انتخابات از 7 به 9 نفر رسیده است، گفت: ثبت نام از روز گذشته آغاز و تا دهم تیرماه ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه از روز گذشته تاکنون 357 نفر برای شرکت در انتخابات شورایاری ثبت نام کرده‌اند، گفت: برای اولین بار انتخابات به صورت مکانیزه خواهد بود.

وی با بیان اینکه رأی‌دهندگان به انتخابات شورایاری‌ها به صورت مکانیزه رأی خود را ثبت خواهند کرد، گفت: هنگامی که شهروندان کد هر کاندیدا را در سامانه ثبت کنند اسم، اطلاعات و عکس کاندیدای مورد نظرشان بر روی صفحه مانیتور نقش می‌بندد و افراد پس از تأیید، رأی خود را ثبت می‌کنند و در آخر وقت نیز مسئولان صندوق و ناظران آمار را از سیستم دریافت کرده و آرا را در اختیار هیأت اجرایی قرار می‌دهند که طبیعتاً پس از چند ساعت هیأت اجرایی می‌تواند آرا را ارائه دهد.

وی با بیان اینکه سن رأی دهندگان 18 سال به بالا تعیین شده است، گفت: سن کاندیدا 22 تا 75 سال در نظر گرفته شده است.

طهایی با بیان اینکه براساس زمانبندی انجام شده تبلیغات از 28 تیرماه و تا دوم مردادماه ادامه خواهد داشت، گفت: تسهیلاتی برای تبلیغات کاندیدا نداریم.

وی در پاسخ به این سوال که چه تضمینی وجود دارد که افراد از محلات دیگر برای رأی دادن به محله دیگر نیایند، گفت: معمولاً در دنیا قبل از روز رأی‌گیری پیش ثبت نامی از اهالی اخذ می‌شود و براساس آن تعرفه رأی به هر شعبه داده می‌شود و امیدواریم یک روز چنین اتفاقی نیز در انتخابات ایران بیفتد اما در حال حاضر محدودیتی نداریم و هر کس می‌تواند در شهر تهران به کاندیدای خود رأی دهد اما کارت شناسایی افراد به صورت آنلاین به سامانه ثبت احوال متصل است.

دبیر هیأت اجرایی برگزاری پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها در پاسخ به سوالی مبنی بر سیاسی شدن انتخابات شورایاری‌ها با بیان اینکه اتفاقاً تشویق کنید تا احزاب به صحنه بیایند و نقش‌آفرینی کنند، گفت: جامعه باید همه جریان‌ها را ارزیابی کند تا ببیند این افراد به قول خود عمل می‌کنند یا نه و ما نمی‌توانیم برای حزب خاصی محدودیت قائل شویم و در همه انتخابات همه احزاب فعال هستند و دنبال کرسی می‌گردند.

وی با بیان اینکه کوچک‌ترین مجموعه اجتماعی که در محله شکل می‌گیرد شورایاری است، گفت: دیدگاه سیاسی فرد در عمران و آبادانی محله نقشی ندارد و در جریان انتخابات از همه گروه‌های فعال اعم از نظام مهندسی، نظام پزشکی، نظام کارگری، صنفی و… دعوت می‌کنیم تا در این انتخابات شرکت کنند.

وی درباره رد صلاحیت‌ها نیز با بیان اینکه هیأت نظارت منطقه‌ای از طریق پیامک تأیید یا رد صلاحیت کاندیدا را به آن‌ها اعلام می‌کند، گفت: افراد رد صلاحیت شده می‌توانند از طریق هیأت نظارت منطقه‌ای یا مرکزی نسبت به ثبت اعتراضات خود اقدام کنند.

تشکیل سامانه محله‌یار

در ادامه این نشست خبری آرش میلانی دبیر ستاد شورایاری‌ها نیز در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شورایاران در انتخاب مدیر محله دخالت می‌کنند یا نه؟ گفت: مدیر محله طبق نظر هیأت امنا تشکیل می‌شود و شورایاران در سطح اجازه قانونی در امور وارد می‌شوند.

وی با بیان اینکه در اساسنامه شورایاران اصلاحیه‌ای ایجاد شد که براساس آن نظر مشورتی اعضای شورایاری در بودجه محلی و پروژه‌های محلی اخذ می‌شود، گفت: این دخالت در اجرا نیست بلکه این افراد می‌توانند به عنوان نماینده مردم محله‌شان صدای مردم را به گوش مسئولان برسانند.

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد که تعلقات محلی کم شده و باید بیشتر شود، گفت: شورایاری می‌تواند برای افزایش نفوذ کاری کند و قرار است سامانه "محله‌یار" تدارک دیده شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان