به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، علیاکبر رضاییفرد- رییس خانه فرهنگ کشورمان - خطاب به زبانآموزان این دورههای آموزشی گفت: اگر نگاهی به گذشته این سرزمین داشته باشیم متوجه خواهیم شد که بزرگانی چون سید علی بن عثمان هجویری المعروف به داتا گنج بخش یکی از شخصیتهای برجسته عرفان و تصوف گنجینههای فراوانی را به زبان فارسی برجای گذاشتهاند.
وی در ادامه افزود: علاوه بر وی علامه محمد اقبال لاهوری شاعر مشرق، فیلسوف، متفکر پاکستان نیز از دوازده هزار اشعار خود بیش از هفت هزار شعر و پُرمفهوم خود را به زبان فارسی سروده است. حال اگر شما بخواهید که از فرموده های بزرگان خود و مخصوصا تاریخ این سرزمین آشنا شوید، آیا زبان فارسی در این مسیر دانستن و فهمیدن، یک ابزار مهم نیست؟
رضاییفرد ادامه داد: امروزه عصر تکنولوژی است. ما در چند سال گذشته امکاناتی چون شبکههای اجتماعی، وب سایت ها، تلویزیون اینترنتی، موبایل و ... را نداشتیم. در موبایلهای خود، اخبار زنده را میتوانیم مشاهده کنیم، خبرها و اتفاقهایی که رُخ میدهد شاید زودتر از تلویزیون رسمی به ما میرسند.
رییس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور افزود: شما میتوانید از این نرم افزارها جهت آموزش زبان فارسی استفاده کنید. کلیپ ها، شعرها، فیلمهای ایرانی، مستند و ... را در موبایلهای خود مشاهده کرده و کلمات و جملات زیادی را از آن فرا بگیرید.
وی اظهار کرد: خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور با بکارگیری تسهیلات بروز، نرم افزارهای مخصوص آموزش زبان و ادبیات فارسی، برگزاری کارگاههای مختلف آموزشی امروزی سعی و تلاش خواهد کرد که زبان و ادبیات فارسی، هنرهای اصیلی ایرانی، خط و خوشنویسی را به نحو احسن به شما آموزش دهد.
گفتنی است، این دوره از کلاسهای آموزشی هفتهای دو روز (شنبه و چهارشنبه) از ساعت 3 تا 5 بعدازظهر به مدت سه ماه دایر خواهد بود.