خبرگزاری تسنیم:آزمون سراسری سال 98 روزهای 13 و 14 تیرماه برگزار شد که 58 درصد داوطلبان خانم و 42 درصد آقا بودند و تعداد 637 هزار نفر در گروه علوم تجربی شرکت کردند که بیشترین تعداد داوطلبان را شامل میشد.
براساس این گزارش، نتایج اولیه آزمون سراسری سال 98 روز چهارشنبه 16 مرداد اعلام میشود، در این آزمون 832 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شدند و فرایند انتخاب رشته از 20 تا 24 مرداد ماه انجام خواهد شد، تمام داوطلبان حتی غایبان جلسه میتوانند در انتخاب رشته با سوابق تحصیلی شرکت کنند.
به گزارش تسنیم، سازمان سنجش آموزش کشور اسامی نفرات برتر هر گروه آزمایشی را اعلام کرد که بر این اساس 10 نفر برتر گروههای آزمایشی ریاضی و فنی، علوم انسانی و علوم تجربی و 5 نفر برتر گروههای هنر و زبانهای خارجی معرفی شدند.
رتبه 10 کنکور انسانی 98: در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ملیکا دادخواه تیرانی در بیست و ششم شهریور ماه سال 80 در اصفهان در خانوادهای تحصیلکرده به دنیا آمد. پدرش مهندس، مادرش پزشک و برادرش دانشجوی رشته دندانپزشکی است.
وی در مدرسه" فرزانگان امین "2 دیپلم گرفت و در حال حاضر رتبه دهم رشته علوم انسانی را در کشور به خود اختصاص داده است.
رتبه دهم رشته علوم انسانی کنکور 98 با اشاره به اهمیت و چگونگی درس خواندن، اظهار داشت: کیفیت درس خواندن به کمیت و تعداد ساعات درس خواندن ارجحیت دارد.
وی تصریح کرد: روزانه 4 ساعت برای کنکور درس خوانده، ولی اینکه چطور و چگونه درس خوانده بسیار مهمتر است، بین مهمانی رفتن و تفریحات خانوادگی و درسهایش اعتدال برقرار کرده و به همه آنها رسیده است.
دادخواه افزود: در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکرده است.
رتبه دهم رشته علوم انسانی 98 با بیان اینکه بعضی از کلاسهای کنکور، جنبه تجاری و کسب درآمد دارند، گفت: اگر دانشآموزی در درسی ضعیف است میتواند با حضور در این کلاسها، رفع اشکل کند و نباید به قدری وقت خود را در این آموزشگاهها بگذراند که فرصتی برای مطالعه و بازخوانی دروس نداشته باشد.
وی ادامه داد: نقش والدین در موفقیت فرزندان بسیار با اهمیت است، آنها میتوانند با ایجاد فضایی امن و با آرامش و بدون هیچ استرس و فشاری در مورد انتخاب رشته تحصیلی، فضای خانه را برای مطالعه با کیفیت دروس آماده کنند.
دادخواه خاطرنشان کرد: والدینش در موفقیت او سهم به سزایی داشتند و هیچ گاه اصراری برای انتخاب رشته تحصیلی نداشتند و دستش را برای انتخاب با توجه به علاقه و استعداد باز گذاشتند و از او حمایت کردند و همین امر سبب موفقیت فعلی او شده است.
وی با اشاره به اینکه هنوز برای انتخاب رشته دانشگاهی، تصمیمی نگرفته، گفت: ترجیح میدهم در یکی از دانشگاههای معتبر شهر تهران تحصیل کنم.
دادخواه در مورد نحوه باخبر شدنش از موفقیت در کنکور، گفت: من خواب بودم و دوستم خبر رتبه دهم کشوری رشته علوم انسانی را به من داد، ابتدا باور نکردم و به سرعت سایت سازمان سنجش را باز کردم، ولی وقتی اسمم را دیدم بسیار خوشحال شدم و اولین کاری که کردم تماس با پدر و مادر و پشتیبانم بود تا آنها نیز خوشحال شوند.
وی به کسانی در کنکور امسال قبول نشدند، توصیه کرد: به هیچ وجه ناامید نشوید و برای رسیدن به هدف و خواسته خودتان از اول شروع کنید و سعی کنید کاستیهایی را که در سال گذاشته داشتید را برطرف کنید.
دادخواه به کنکوریهای سال آینده هم پیشنهاد کرد: از همین الان برای کنکور سال آینده آماده شوید و وقت را هدر ندهید، کتابهای سال گذشته را بخوانید و هر جا ایرادی دارید برطرف کنید و سال دوازدهم را نیز با جدیت و پشتکار درس بخوانید تا موفق شوید.
وی راز موفقیتش را علاقه و پشتکار عنوان کرد و اظهار داشت: هر درسی را به موقع خودش میخواندم و در صورتی که مطلبی را متوجه نمیشدم برای رفع آن هر کاری میکردم و تا برطرف نشدن آن، مبحث جدید را وارد نمیشدم، به رشتهام بسیار علاقه داشتم و برای همین در کنار درسهای مدرسه، کتابهای مرتبط با رشته مانند موضوعات ادبی و فلسفی را میخواندم.
رتبه 2 کنکور زبان 98: وقتم را صرف فضای مجازی نکردم
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، با اعلام نتایج آزمون سراسری سال 98 امیر شایان چادگانیپور نوجوان اصفهانی موفق به کسب رتبه دوم گروه آزمایشی زبان در این آزمون شد. این دانشآموز اصفهانی تک فرزند، مادر وی پزشک عمومی و پدرش دکتری قارچشناسی است.
تسنیم: برنامهریزی و مطالعه ویژه برای شرکت در کنکور را از چه زمانی آغاز کردید؟
چادگانیپور: راستش برای زبان هیچ تلاشی نکردم، چرا که رشته اصلی من علوم تجربی بود و از آنجایی که از کودکی زبان را دنبال میکردم کنکور زبان را نیز در کنار آن شرکت کرده و توانستم در آن رتبه خوبی را کسب کنم، در واقع همانند سایر کنکوریها وقتی را برای کنکور زبان صرف نکردم.
تسنیم: فکر میکنید مهمترین عامل موفقیت شما در این آزمون چه بود؟
چادگانیپور: همانطور که گفتم زبان من از کودکی خوب بود، ولی فکر میکنم مشاهده فیلمها و سریالهای زبان اصلی تنها عامل موفقیت من در بدست آوردن رتبه دوم گروه آزمایشی زبان بود.
تسنیم: در مدتی که برای کنکور درس میخواندید تفریحات و زمان استراحت را چطور پشت سر میگذاشتید؟
چادگانیپور: تفریح و زمان استراحت من در زمان کنکور تغییرات زیادی با گذشته نداشت و تنها مقداری محدودتر شده بود، این در حالی است که همچنان در این مدت مشغول به تماشای فیلمهای زبان اصلی و یادگیری موسیقی بودم و تنها تفاوت دوران کنکور من با گذشته این بود که درس خواندن را از تابستان آغاز کردم.
تسنیم: در کلاسهای کنکور هم شرکت میکردید؟
چادگانیپور: برای زبان خیر، اما برای رشته اصلی خود یعنی علوم تجربی در همایشها و همچنین برای بعضی از دروس در کلاسهای آموزشی شرکت میکردم.
تسنیم: آیا در دوران کنکور از فضای مجازی استفاده میکردید؟
چادگانیپور: خیر، استفاده نکردن من از فضای مجازی ارتباطی با دوران کنکور ندارد، در کلهیچ موقع علاقهای به فضای مجازی و فعالیت در آن نداشتم و در مدت کنکور نیز زمانی را برای آن صرف نکردم.
تسنیم: زمانی که اسم خود را در میان رتبههای برتر دیدید، چه حسی داشتید؟
چادگانیپور: زمانی که نتایج آزمون سراسری اعلام شد خواب بودم و وقتی که مادرم من را صدا زد و خبر از وجود اسم من در میان رتبههای برتر گروه زبان داد گیج بودم و متوجه چیزی نمیشدم. طبیعی است که از کسب رتبه تک رقمی گروه زبان خوشحال باشم.
تسنیم: قبل از اعلام نتایج به کسب رتبه تک رقمی اطمینان داشتید؟
چادگانیپور: زمانی که از جلسه کنکور بیرون آمدم احساس میکردم که به خوبی پشت سر گذاشتهام. هر چند رتبه برتر گروه زبان برایم تعجبی نداشت، ولی راستش تا بدین حد را تصور نمیکردم.
تسنیم: به عنوان رتبه 2 کنکور زبان چه رشته و دانشگاهی را انتخاب میکنید؟
چادگانیپور: از آنجایی که رشته اصلی من علوم تجربی بوده اطلاعات کافی از دانشگاههای مرتبط با این رشته ندارم، باید تحقیقات لازم را انجام بدهم، اما انتخاب من برای دانشگاه از شهرهای تهران و اصفهان خواهد بود.
تسنیم: توصیه شما به دانشآموزانی که کنکور را پیش رو دارند چیست؟
چادگانیپور: من به نوبه خود با کنکور خیلی مشکل داشتم و اهل رقابت نیستم، اگر تمامی کنکوریها با آرامش به درس خواندن بپردازند به راحتی میتوانند موفقیت را کسب کنند. تجربه شخصی من برای افرادی که قصد شرکت در کنکور زبان سال آینده را دارند این است که فیلمهای زبان اصلی را مشاهده کنند چرا که کمک زیادی به آنها خواهد کرد.
رتبه 6 کنکور ریاضی 98: برای قبولی کنکور از کلاسهای تقویتی استفاده نکردم
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، امسال در کنکور حدود 50 هزار نفر از مازندران بودند که از میان آنها سید ارشان دلیلی از ساری موفق شد رتبه ششم کنکور علوم ریاضی را از آن خود کند. با این دانش آموز موفق مازندرانی گفتوگویی داشتیم.
وی در این گفتگو با اشاره به اینکه از یکسال پیش تمرکز خود را روی کنکور قرار دادم و هر آنچه که مانع این تمرکز میشد از خود دور کردم که در این راه خانواده ام نقش بسیار مهمی داشتند، گفت: در این مدت همواره خود را محک میزدم و در کنار امور درسی روزانه، به دروس اولویتدار برای موفقیت در کنکور توجه بیشتری داشتم.
دلیلی گفت: از ایام نوروز به بهترین شکل استفاده کردم تا برنامهریزی مناسبی برای ادمه کار و نزدیک شدن به کنکور داشته باشم. با حمایتهای خانواده و معلمان، هرگز ناامیدی به خود راه ندادم. هرگز، دست از امور روزانه و عادی زندگی نکشیدم و کنکور را مانند هر موقعیت دیگری در زندگی ارزیابی کردم و با آن مواجه شدم. همواره از مشورتهای دیگران استفاده میکردم. برای موفقیت در کنکور استفاده از کلاسهای کنکور نداشتم، زیرا سعی کردم این آمادگی را ابتدا در درون خودم به وجود بیاورم.
وی بیان کرد: برای گذر از کنکور و ارزیابیهایی که از خود داشتم احساس میکردم که میتوانم به کسب رتبه خوب در کنکور خوش بین باشم. آرامش، تلاش، توکل و اراده و امید رمزموفقیت هر انسانی میتواند باشد که من سعی کردم از این ملاکها استفاده کنم.
این دانش آموز موفق گفت: بههرحال افتوخیز طبیعی است و برای همه اتفاق میافتد؛ صرفا در صورت افت نباید ناامید شد. این افت و خیزها برای آمادگی بیشتر است تا مهارت خود را تقویت کنیم.
رتبه 10 کنکور تجربی 98: از کلاسهای خصوصی و تقویتی استفاده نکردم
امیرحسام زارع دارنده رتبه 10 گروه علوم تجربی کنکور سراسری در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، اظهار داشت: در مدرسه استعدادهای درخشان شهید بهشتی بیرجند درس میخوانم و موفق به کسب رتبه دهم گروه علوم تجربی شدم.
وی به راز موفقیت خود در کنکور سراسری اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل موفقیتم تلاش و پشتکار و برنامهریزی زیادی بوده که در مسیر زندگی داشتم و والدین و برادرم در این مسیر موفقیت نقش بسزایی داشتند.
این دانشآموز بیرجندی افزود: فضای مجازی را بسیار کم دنبال میکردم و بیشتر هدفمند و برای کارهای درسی در فضای مجازی حضور داشتم.
زارع با بیان اینکه در نزدیکی برگزاری کنکور میانگین روزی 10 ساعت مطالعه میکردم تصریح کرد: پدر و مادرم همواره برای کنکور به من روحیه میدادند و تلاش کردم در این مسیر نیز ناامید نشوم.
وی با بیان اینکه در آزمونهای درسی شرکت میکردم، اما از کلاسهای خصوصی و تقویتی استفاده نکردم ادامه داد: انتظار رتبههای بهتر را داشتم، اما کنکور غیرقابل پیشبینی است و بسیاری از افراد هستند که برای کسب رتبه تک رقمی تلاش میکنند.
دارنده رتبه 10 کنکور سراسری با بیان اینکه رشته پزشکی در دانشگاه تهران را برای ادامه تحصیل انتخاب کردم خاطرنشان کرد: به کنکوریها توصیه میکنم برای رسیدن به اهداف خود از هیچ تلاشی دریغ نکنند و در سختیها ناامید نشوند و روند درس خواندن خود را حفظ کنند.
گفتنی است این دانش آموز بیرجندی برادر امیرحسین زارع است که سال گذشته موفق به کسب رتبه 7 رشته تجربی در کنکور سراسری شد.
رتبه 8 کنکور تجربی 98: فضای مجازی را در دوران مطالعه کنکور کنار گذاشتم
ریحانه فرخی ملکی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در رشت با اشاره به مهمترین عوامل در کسب موفقیتش در آزمون سراسری سال 98 اظهار داشت: حمایت زیاد پدر و مادر، کیفیت درسخواندنم و دسترسی به منابع درست و زیاد از عوامل کسب موفقیتم بودند همچنین سعی کردم از تجربیات دیگران نیز بهرهمند شوم.
رتبه هشت گروه علوم تجربی در رابطه با چگونگی زمانبندی برای درسخواندن و میزان استفاده از مشاور تحصیلی در کنکور گفت: برای بهرهمندی از یک سری راهنماییها و افزایش روحیه به مشاور تحصیلی مراجعه کردم، اما برنامه و زمانبندی اصلی برای درس خواندن از سوی خودم بود.
وی گفت: در این دوران، کتب و درسی که به آن علاقهمند بودم در همان لحظه میخواندم و برای نمونه طوری برنامهریزی کرده بودم که روزی 2 درس اختصاصی در چندین ساعت بخوانم و تلاش کردم که چیزی جا نماند.
فرخی ملکی به نقش مؤثر و همراهی بسیار زیاد خانواده در کسب موفقیتش در آزمون سراسری اشاره کرد و افزود: هر زمان که در آزمونی موفق میشدم سعی میکردم تا نسبت به نتیجه مثبت آن مغرور نشوم و خانوادهام هر منبع و امکاناتی که به آن احتیاج داشتم سریع تهیه میکردند.
وی در مورد شرایط و نقش دبیرستان فرزانگان رشت در کسب موفقیتش گفت: مدرسه ما از هر نظر فوقالعاده بود و هر زمان که نیاز به کمک داشتم، عوامل مدرسه کمک میکردند و البته برای هیچ دانشآموزی کم نگذاشتند و تبعیض قائل نشدند.
رتبه هشت گروه علوم تجربی کنکور سراسری سال 98 با بیان اینکه میزان استفادهام از فضای مجازی در حد صفر بود ابراز داشت: حد گردش و بیرون رفتن با دوستانم در سال کنکور بسیار کم بود و فقط در روزهایی که نیاز به افزایش روحیه و انرژی داشتم یک یا دو بار با دوستانم به بیرون رفتم.
وی به علاقهاش به ریاضی و رشته علوم تجربی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر به شغل جراح مغز و پزشکی علاقهمند هستم و به دلیل علاقهام به ریاضی و شاخصههای شغلی علوم تجربی، رشته علوم تجربی را برای تحصیل انتخاب کردم.
رتبه 4 کنکور ریاضی 98: امید، پشتکار و تلاش مستمر 3 رمز اصلی موفقیت در کنکور است
آریا جلالی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در رشت با اشاره به مدت زمان درس خواندن خود قبل از ایام کنکور اظهار داشت: از تابستان 97 روزی 8 ساعت دروس مختلف مرتبط با کنکور را را مطالعه میکردم.
رتبه 4 کنکور ریاضی و فیزیک خاطرنشان کرد: با نزدیک شدن به ایام عید امسال مدت زمان مطالعه خود را تا 11 ساعت در روز افزایش دادم تا بتوانم نتیجه بهتری را در کنکور کسب کنم.
وی با اشاره به میزان استراحت خود در این ایام تصریح کرد: هر دو هفته یکبار، در آزمونهای آزمایشی مربوط به کنکور شرکت میکردم و پس از آن به مدت یک روز کامل استراحت میکردم و از فضای مطالعه فاصله میگرفتم.
جلالی با بیان اینکه قصد تحصیل در دانشگاه صنعتی شریف تهران را دارد ابراز داشت: به احتمال زیاد برای تحصیل در دانشگاه، رشته مهندسی برق را انتخاب میکنم.
رتبه 4 کنکور ریاضی و فیزیک گفت: در طول این مدت در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم و فقط در آزمونهایی که مدرسه برگزار میکرد شرکت کردم، اما از کتابهای کمکآموزشی مربوط به کنکور بهره میبردم.
جلالی امید، پشتکار و تلاش مستمر را 3 رمز اصلی موفقیت در کنکور دانست و افزود: من در ابتدا در درس ادبیات مشکل داشتم، اما ناامید نشدم و با تلاش و مطالعه بیشتر سرانجام توانستم این درس را در کنکور، 100 درصد بزنم.
وی خاطرنشان کرد: به کسانی که نتوانستند در کنکور نتیجه مطلوبی بگیرند یا برای کنکور سال بعد آماده میشوند توصیه میکنم که هرگز امید خود را از دست ندهند و با تلاش و پشتکار، آینده خوبی را برای خود رقم بزنند.
رتبه 5 کنکور ریاضی 98: در المپیاد شیمی موفق به کسب مدال نقره شدم؛ در منزل درس میخواندم
علی عباسی جونقانی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، در باره موفقیتش در آزمون سراسری امسال اظهارداشت: سال گذشته در المپیاد رشته شیمی موفق به کسب مدال نقره کشوری شدم و امسال نیز برای اولین بار در کنکور سراسری رشته ریاضی و فیزیک شرکت کرده و توانستم رتبه 5 کنکور در این رشته را از آن خود کنم.
وی افزود: از مقطع دهم و یازدهم تا شهریور 97 مشغول به مطالعه برای شرکت در المپیاد بودم و نتوانستم به صورت مستمر در کلاس درس شرکت کنم بنابراین خودم در خانه درس میخواندم و فقط در امتحانات پایانی شرکت میکردم.
عباسی عنوان کرد: از آذرماه 97 تا تیرماه 98 نیز روزانه حدود 6 تا 7 ساعت به مطالعه برای کنکور پرداختم و توانستم این رتبه را کسب کنم.
این جوان موفق چهارمحالی عنوان کرد: در حین مطالعه تفریح و استراحت نیز داشتم و تمام وقت خود را صرف درس خواندن نمیکردم.
وی در مورد استفاده از کتاب و کلاسهای کمکآموزشی نیز گفت: من در هیچ کلاس و همایشی شرکت نکردم، ولی از کتابهای کمک آموزشی استفاده میکردم.
عباسی رمز موفقیت خود را پشتکار خود و حمایت خانواده بهویژه مادرش دانست و اشاره کرد: خانوادهام با ایجاد فضای آرام برای من کمک بزرگی در موفقیتم داشتند.
این جوان چهارمحالی بیان کرد: هنوز در انتخاب رشته مردد هستم، اما بین رشته برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف یکی را انتخاب میکنم.
رتبه 7 کنکور تجربی 98: از شبکههای مجازی استفاده نکردم
گلسا مصباحی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، درباره کسب رتبه 7 کنکور تجربی اظهار داشت: تصور میکردم که رتبه خوبی کسب کنم، پس از آزمون فکر میکردم تک رقمی منطقه را کسب کنم، اما پس از اینکه کلید آزمون منتشر شد و چک کردم، کسب این رتبه برایم دور از ذهن نبود.
وی درباره شروع و نحوه درس خواندن گفت: از تابستان به صورت جدی شروع به درس خواندن کردم ابتدا 10 ساعت در روز، اما اواخر ساعتی 12 ساعت درس میخواندم.
رتبه 7 کنکور تجربی با بیان اینکه هم از کلاس کنکور و هم کلاسهای مدرسه استفاده کرده است، افزود: برای درسهای ریاضی، فیزیک و شیمی از کلاس کنکور استفاده کردم.
مصباحی بیان کرد: علاقه خودم رشته پزشکی است، اما اینکه کدام دانشگاه، تهران یا شیراز، را انتخاب کنم تصمیم قطعی نگرفتم و باید همه جوانب را بررسی و مشورت کنم.
وی درباره استفاده از شبکههای مجازی در ایام کنکور عنوان کرد: میتوانم بگویم هیچی، در ایام کنکور هیچ برنامهای روی گوشی نداشتم.
رتبه 7 کنکور تجربی با اشاره به نقش مهم خانواده در کسب این موفقیت گفت: خانواده بسیار شرایط مرا درک میکردند و هیچ فشار و استرسی را به من وارد نمیکردند و با هر نتیجهای که در آزمونهای آزمایشی میگرفتم حمایت میکردند.
مصباحی به دانشآموزانی که سال آینده کنکور دارند، توصیه کرد که با آرامش و اعتماد به نفس درس بخوانند و از تلاش کردن لذت ببرند و خسته نشوند.
رتبه 2 کنکور تجربی 98: کنکوریها به جای توجه به کلاس کنکور، کتابهای درسی خود را خوب بخوانند
محسن راستکار در گفتگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به میزان مطالعه خود در راستای موفقیت در کنکور، اظهار داشت: روزهایی که مدرسه نمیرفتم حدوداً ده ساعت و روزهایی که مدرسه میرفتم شش تا هفت ساعت مطالعه مستمر داشتم.
رتبه دوم کنکور تجربی، با تاکید بر اینکه از کلاسهای کنکور استفاده نکردم افزود: استفاده از کتابهای کمک آموزشی و کنکورهای آموزشی به نظرم از ضروریات است و من استفاده کردم.
وی علاقه خود به انتخاب رشته پزشکی را یادآور شد و افزود: من در انتخاب رشته، پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب خواهم کرد.
محسن راستکار توصیهای نیز به کنکوریها داشت و گفت: کنکوریها وارد بحثهای حاشیهای کنکور نشوند. اینکه باید سرکلاسهای خاص حاضر شوند و یا کلاس خصوصی داشته باشند به این مسائل توجه نکنند.
رتبه دوم کنکور تجربی در مورد میزان صرف زمان در فضای مجازی را مورد اشاره قرار داد و گفت: استفاده از فضای مجازی را در این مدت به حداقل رساندم و صرفا در زمان استراحت پنج تا ده دقیقه اخبار را چک میکردم.
رتبه 3 کنکور تجربی 98: برنامهریزی و اعتماد به خود رمز موفقیت است
فرهنگ امیری در گفتگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، در پاسخ به این سوال که آیا کسب رتبه 3 را تصور میکرده یا خیر اظهار داشت: قبل از کنکور در آزمونهای آزمایشی شرکت میکردم و تصورم بر این بود که رتبه دو رقمی را کسب میکنم، اما پس از اینکه کنکور دادم به رتبه تک رقمی هم فکر میکردم، اما نه رتبه 3.
وی درباره نحوه و ساعت درس خواندن نیز گفت: از تابستان با 10 ساعت شروع به درس خواندن کردم، اما کم کم ساعت مطالعه را به 13 ساعت افزایش دادم و تا آخر با همین 13 ساعت درس میخواندم.
رتبه 3 کنکور تجربی که انتخابش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است، افزود: ترجیح میدهم کنار خانواده باشم و در داخل کشور خودم تحصیل کنم.
امیری درباره شرکت در کلاس کنکور نیز بیان کرد: فقط برای دروس فیزیک و ریاضی کلاس کنکور رفتم، اما برای مابقی دروس نیازی نداشتم و خودم براساس آنچه در مدرسه درس داده بودند، خواندم.
وی درباره نقش خانواده در موفقیتش نیز گفت: من در کتابخانه درس میخواندم، اما خانواده به ویژه پدرم بسیار رعایت میکردند و به من توجه نشان میدادند، رفت و آمدم را بر عهده گرفته بودند تا وقتم تلف نشود و همین اینکه میدیدم برای من اهمیت قائل هستند به من قوت قلب میداد.
رتبه 3 کنکور تجربی درباره استفاده از شبکههای مجازی تصریح کرد: در طول روز از گوشی هوشمند استفاده نمیکردم و گوشی ساده داشتم.
امیری به دانشآموزان و دوستان خود نیز توصیه کرد که برای موفقیت ابتدا برنامهریزی داشته باشند و بعد از آن به خود اعتماد کنند، بدانند که میتوانند.
رتبه 1 کنکور انسانی 98: هزینههای زیاد کلاس کنکور عامل موفقیت نیست
فاطمه شبخیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با بیان اینکه تصورم کسب رتبه 100 بود نه رتبه یک اظهار داشت: بسیار خوشحال شدم و فکر نمیکردم که رتبه یک را کسب کنم.
وی درباره ساعات درس خواندن در ایام کنکور گفت: از مردادماه شروع به درس خواندن برای کنکور کردم و میانگین 7- 8 ساعت درس میخواندم.
رتبه اول علوم انسانی با بیان اینکه هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم، افزود: دانشآموزان به خودشان اعتماد داشته باشند و خودشان را درگیر حواشی یا هزینههای سرسامآور کلاس کنکور نکنند.
شبخیز با اشاره به اینکه در آزمونهای آزمایشی شرکت میکرده است، بیان کرد: برای موفقیت در کنکور نیازی به صرف هزینه زیاد نیست بلکه باید با برنامهریزی و اعتماد و توکل به خدا درس خواند.
وی درباره رشته انتخابیاش نیز گفت: هنوز تصمیم نگرفتم، اما یا دبیری یا حقوق را برای تحصیل انتخاب میکنم دانشگاه نیز اگر بنا باشد حقوق بخوانم دانشگاه تهران یا شهید بهشتی را انتخاب میکنم.
رتبه یک علوم انسانی نقش پدر و مادر و خانواده را در موفقیت خود عامل مهمی دانست و افزود: در حد خودشان شرایط را برای درس خواندن من فراهم کردند.
شبخیز همچنین درباره استفاده از شبکههای مجازی در ایام کنکور گفت: به صورت محدود و کنترل شده از شبکههای مجازی استفاده میکردم.
رتبه 6 کنکور تجربی 98: از فضای مجازی هدفمند استفاده کردم
امیررضا بسکابادی دارنده رتبه 6 کنکور تجربی امسال در گفتگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: انتظار رتبه زیر 10 را داشتم و البته این مسئله تقریبی بود.
دانشآموز مشهدی بیان کرد: در ایامی که در مدرسه حاضر بودم، در هفته 40 تا 45 ساعت درس میخواندم و سپس طراز خواندن و ساعات را افزایش دادم و در ایام نزدیک کنکور به 55 ساعت و بعضا 60 ساعت مطالعه در هفته نیز رسیده بود.
بسکابادی گفت: احتمالا پزشکی مشهد را برای ادامه تحصیل انتخاب کنم، اما هنوز تصمیم قطعی خود را نگرفتهام.
وی خاطرنشان کرد: در ایامی که درس میخواندم برخی تفریحات را محدود کرده بودم، اما از فضای مجازی به صورت هدفمند استفاده میکردم. از کلاسها و کتب فوق برنامه مناسب نیز استفاده کردم.
رتبه 5 کنکور انسانی 98: هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم
علی حاجیان در گفتگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، درباره کسب رتبه 5 علوم انسانی اظهار داشت: از آخر سال یازدهم برای کنکور شروع به درس خواندن کردم و متوسط روزانه 5 تا 6 ساعت مطالعه داشتم البته در روزهای نزدیک به کنکور به 8 تا 10 ساعت افزایش یافت.
وی درباره اینکه تصمیم دارد در چه رشتهای تحصیل کند، گفت: هنوز تصمیم نگرفتم در حال مشورت هستم، اما رشتههای حقوق، روانشناسی و علوم قضایی را علاقهمند هستم و دانشگاه هم احتمال زیاد تهران را انتخاب کنم.
رتبه 5 کنکور علوم انسانی با بیان اینکه هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم، افزود: توصیهای که به دیگر دانشآموزان و کنکوریها دارم این است که حتما با برنامهریزی درس بخوانند و وقت خود را تلف نکنند.