ماهان شبکه ایرانیان

وبلاگ مشرق

منتجب‌نیا: برخی مراجع برای اسلام و جامعه مشکل ایجاد می‌کنند! / علوی‌تبار خواستار تظاهرات میلیونی در انتخابات شد

یک نماینده اصلاح طلب مجلس گفته است: "ایران از نظر مصرف مواد مخدر پرمصرف‌ترین کشور دنیاست"!

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. هر روز 07:30 با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

*** 

علوی‌تبار خواستار تظاهرات میلیونی در انتخابات شد!

به گزارش اعتمادآنلاین، علیرضا علوی‌تبار، از تئوریسین‌های جریان اصلاحات که با همکاری دولت مدتیست تحت عنوان "جنبش اجتماعی"! خواهان حرکت میلیونی علیه نظام در خیابان‌ها شده [1] به تازگی در یک میتینگ سیاسی در اصفهان که توسط حزب اتحاد ملت برگزار شد، در خصوص این جنبش گفته است:

«این استراتژی (جنبش اجتماعی!) نیرویی است که سبب جلو رفتن استراتژی بهبودخواهی حکومتی می‌شود و جنبش اجتماعی به معنای شورش نیست بلکه خشونت خط قرمز آن است. برای جنبش‌ها انتخابات اهمیت زیادی دارد تا از فرصت‌ها استفاده کنند.»[2]

در همین حال خبرگزاری دولتی ایرنا هم بخش‌های دیگری از همین اظهارات علوی‌تبار را منتشر کرده که در آن می‌خوانیم:

«بهترین روشی که اصلاح‌طلبان می‌توانند برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش بگیرند، بهبودخواهی حکومتی توام با جنبش اجتماعی است. ـ

او درباره جنبش اجتماعی خیابانی همچنین با اشاره به تظاهرات موسوم به سکوت در فتنه 88 می‌افزاید: هیچ کشوری در منطقه نمی‌تواند 3 میلیون نفر را به خیابان بیاورد که حتی بطری آب خود را روی زمین نیندازند اما ما این کار را کردیم.

علوی‌تبار در تکمیل اظهارات خود تصریح می‌کند: در جنبش اجتماعی نیز فرودستان جامعه به روش مسالمت آمیز، حرکت‌های دسته جمعی سازمان یافته‌ای را –در خیابان‌ها- انجام می‌دهند و خط قرمز آنها، خشونت است.[3]

*حقیقتا این سطح از آزادی در هیچ حکومتی از جهان وجود ندارد که طراحان یک حرکت اعتراضی خشن در خیابان‌ها، صراحتا و در تریبون‌های علنی از راهبردهای خود سخن بگویند و کسی هم معترض آنها نشود.

البته بایستی توجه داشت که علوی‌تبار در اظهارات خود در حالی بر خط قرمز بودن خشونت تأکید کرده است که اولا هر ذهن عاقلی تشخیص می‌دهد که جمعیت سرازیر شده در خیابان هیچ فرماندهی نمی‌پذیرد. (کما اینکه در سال 88 نپذیرفت)

در ثانی مخاطبان محترم باید بدانند که علوی‌تبار چندی قبل حتی از لزوم اشغال مراکز حساس نظام پس از همان حرکت میلیونی مسالمت‌آمیز سخن گفته و تأکید کرده بود که اصلاح‌طلبان بعنوان فرماندهان این حرکت بایستی زحمت برخوردهای امنیتی را نیز پذیرا باشند! [4]

فی‌الجمله اینکه ژست ضد خشونت آقای علوی‌تبار صرفا برای فرار از برخورد امنیتی قبل از اجرای پروژه است و اتفاقا حرکت طراحی شده از سوی ایشان و دوستان ایشان؛ صرفا بر بستر خشونت قابلیت اجرا دارد.

ما در مجموعه وبلاگ مشرق طی 3 سال گذشته و حتی قبل از شکل‌گیری اغتشاشات دیماه 96، راجع به طراحی خطرناک پیش‌گفته و احتمالات آن با مسمّای «فتنه اقتصادی» توضیحات مبسوطی را به مخاطبان محترم ارائه کرده و توضیح داده‌ایم که نوشداروی این بلای دامنگیر، ورود بصیرانه خواص کشور به ماجراست.

ضمن اینکه اکنون و پس از گذشت سال‌ها از آغاز طراحی فتنه اقتصادی، توضیحات علوی‌تبار مبنی بر خیز برداشتن شاخه خیابانی ستاد جریان خاص به بهانه انتخابات، آنقدر واضح و شفاف هست که نیازی به توضیح و تحلیل بیشتر نداشته باشد...

این نکته نیز گفتنیست که جریان سیاسی خاص تصور می‌کند توانسته است با سیاه‌نمایی و بزرگنمایی از مشکلات کشور، یک خط اعتراضی ویژه را طراحی کند که به هر بهانه‌ای از لردگان گرفته تا انتخابات قادر است به خیابان بیاید و پس از فقط چند روز به بهانه مشکلات اقتصادی، سمت اساس نظام اسلامی هجوم ببرد.

رخدادی که نمونه کوچکتر آن را در اغتشاشات دیماه 96 شاهد بودیم و دیدیم چگونه افرادی که به دروغ مدعی گرسنگی بودند؛ پس از تنها چند روز در کمال سیری اقدام به سوزاندن پرچم ایران کردند.

اصلاح‌طلبان از اغتشاشات دیماه 96 با عنوان پیش‌لرزه یاد کرده‌اند!

علوی‌تبار، قبل از این هم تاکتیک اصلی جنبش اجتماعی را اعتراض خیابانی عنوان کرده و بر فرصت بودن انتخابات برای جنبش خیابانی تأکید کرده بود.

***

حرف‌هایی که دشمن هم حاضر به بیان آنها نیست

آمارسازی برای سوختن خرمن ایران و ایرانی

«رسول خضری»، ‌ از نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس طی اظهاراتی با طرح این ادعا که "ایران از نظر مصرف مواد مخدر پرمصرف‌ترین کشور دنیاست"! اظهار کرده است: از 25 کشور 2 کشور وزیر مبارزه با مواد مخدر دارند و ما در کشورمان ستاد مبارزه با مواد مخدر را داریم که کارایی چندانی ندارد.

به گزارش اعتمادآنلاین او در بخش دیگری از حرف‌های خود همچنین «بیکاری» را ابرچالش آسیب‌های اجتماعی معرفی می‌کند و می‌گوید: بیکاری چالش بزرگ اقتصادی و اجتماعی کشور است که باعث ناامیدی و سرخوردگی جوانان شده است و نمودار و آمار خودکشی را به سرعت افزایش می دهد.[5]

*علت این تقلای اصلاح‌طلبان برای آمارسازی و ادعاهای دروغ علیه ایران اسلامی، محل سؤالات و تأملات جدیست.

ایران اسلامی حتی در آمار ارائه شده از سوی دشمنان خود نیز در رتبه اول مصرف مواد مخدر در جهان نیست و هیچکس نمی‌داند آقای خضری ادعای خود مبنی بر مقام اول ایران در مصرف مواد مخدر را از کجا آورده است!؟

ضمن اینکه در حالت منطقی نیز ایران به دلیل برخورداری از رویکردهای مذهبی و امنیتی، یکی از نرمال‌ترین کشورها در بحث شیوع مصرف مواد مخدر است و معضلاتی مثل قانونی بودن مصرف مواد مخدر که در برخی کشورهای دنیا رایج است را نیز ندارد.

جالب است که خضری حتی متوجه نیست که بهتر بود ادعای خود را بر محمل جایگاه دوم و سوم استوار می‌کرد تا این حقیقت عقلانی را انکار نکند که هیچ کشوری از لحاظ میزان شیوع مصرف به گرد پای تولید کنندگان مواد مخدر و کشورهایی که مصرف برخی مواد در آنها قانونیست، نمی‌رسد!

در بحث اشاره این فرد به ابرچالش بودن بیکاری نیز بایستی بیان کرد که اولا عبارت خطرناک و من‌درآوردی «ابرچالش» را برخی محافل دولتی به اصلاح‌طلبان یاد داده‌اند! و ثانیا آقای خضری باید بداند که نرخ فعلی بیکاری در ایران 12 درصد است که نسبت به 10 سال قبل به میزان 2 درصد نیز کاهش یافته است.

ضمن اینکه بخش اعظمی از مشکل بیکاری در ایران، به دلیل عدم ورود بیکاران به هر نوع شغلی است که در اصطلاح علمی به این پدیده «بیکاری شیک» می‌گویند.

به این معنی که عمده بیکاران از سطحی از معیشت برخوردارند و برای همین از پذیرش هر شغلی امتناع می‌کنند.

مقوله‌ای که اثبات می‌کند اوضاع اقتصادی در ایران بر خلاف ادعای جریان چپ، اگرچه مشکلاتی دارد اما بحرانی نیست.

خضری، ‌ قبل از این و در یک ادعای عجیب دیگر مدعی ناامیدی جوانان ایرانی شده و به جای بیکاری از «خودکشی»! با عنوان ابرچالش کشور یاد کرده بود. [6]

قضیه جالب‌تر هم می‌شود زمانی که بدانیم این فرد در بهمن ماه سال گذشته گفته بود "در سال 98 شاهد سونامی ورشکستگی صندوق های بازنشستگی خواهیم بود" و ایضا اینکه "در سال 98 مشکلاتی ایجاد می‌شود. "[7]

بدیهیست که اگر در مقابل این آمارسازی‌های دروغ، شفاف‌سازی نشود و آمارهای صحیح به مردم ارائه نگردد؛ افکار عمومی این جعلیات را واقعیت خواهد شمرد و دچار انکسار ذهنی می‌شود.

مقام معظم رهبری که چندی قبل در سخنانی تأکید کردند جمهوری اسلامی مایه مباهات اسلام است؛ ‌ بارها و بارها پیرامون خطر سیاه‌نمایی، ترویج ناامیدی و بزرگنمایی از مشکلات کشور هشدار داده‌اند.

***

منتجب‌نیا: برخی مراجع برای اسلام و جامعه مشکل ایجاد می‌کنند!

«رسول منتجب‌نیا»، از فعالان اصلاح‌طلب در بخشی از یک مصاحبه با سایت شفقنا پیرامون فتاوای مراجع تقلید گفته است:

«در حال حاضر برخی از فقها مسایلی را مطرح می کنند که وقتی بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که دلیل قانع کننده‌ای وجود نداشته است. هنوز هم برخی شطرنج و ماهی اوزون‌برون را حرام می دانند و مشکل برای اسلام و جامعه ایجاد می‌کنند و خودشان از جامعه فاصله می‌گیرند و مردم احساس می‌کنند که این فقیه و مرجع نمی‌تواند مشکل‌گشا باشد و نیازهای جامعه را برطرف کند

او همچنین در پاسخ به اینکه "آیا نمونه هایی از فتوا را می شناسید که برای شما قانع کننده نبوده و یا صدور آن از دیدگاه شما با توجه به آثار اجتماعی یا سیاسی آن نیازمند تامل و ملاحظات و مصلحت سنجی بیشتری بوده است؟ " اظهار می‌کند:

«از این موارد بسیار داریم به عنوان مثال برخی از فقها در رساله عملیه خود نوشتند که موسیقی به طور کلی حرام است، موسیقی امروز یک علم و دانش و هنر هست و ساختاری است که اگر سخنرانی ها، آواز، قرآن خواندن، گریاندن و خنداندن براساس آن معیار انجام نگیرد، نمی تواند اثربخش باشد. یک منبری و مداح وقتی به کربلا گریز می زند، اشعاری می خواند که حتماً باید این اشعار براساس معیارهای موسیقی باشند. قاریان معروف قرآن همه براساس ضوابط موسیقی قرآن قرائت می کنند تا این قرائت اثرگذار، دلنشین و زیبا باشد. بنابراین موسیقی یک علم و دانش است و امروز در کشور ما هم به عنوان یک شاخه از هنر در دانشگاه تحصیل می شود.»

منتجب‌نیا می‌افزاید: یک مرجع تقلید در رساله خود می نویسد موسیقی به طور کلی حرام است، معامله ادوات موسیقی حرام و ممنوع است، این امر به معنای این است که یک علم و دانش و هنر را به طور کلی تحریم کنیم. [8]

*انتظار این بود که آقای منتجب‌نیا که خود نیز معمم هستند؛ ‌ پاسدار حریم مرجعیت و فقاهت باشند نه اینکه در مقام افکندن شبهات بی‌پایه قرار بگیرند.

اختلافات فقهی و تضاد برخی فتاوا یک امر پذیرفته شده در میان مراجع عظام و در میان مقلدین آنهاست و بر خلاف ادعای منتجب‌نیا، مشکل خانمانسوزی هم در این بابت در جامعه و در اسلام ایجاد نشده است.

ماجرای «دلیل قانع‌کننده برای یک فتوا» نیز همان شبهه قدیمی است که قبول نسخه دارویی از یک پزشک را روا می‌داند اما قبول یک فتوا از یک مرجع تقلید را منوط می‌کند به قانع شدن!

قیاس ممنوع بودن موسیقی و آلات موسیقایی لهوی با اصوات و الحان قرآنی و یا خرید و فروش آلاتی که در برنامه‌های مفید استفاده می‌شوند نیز شبهه‌ای است که ما آنرا به اقتراح مخاطبان محترم می‌گذاریم. [9]

***

1_ mshrgh.ir/836280

2_ https://etemadonline.com/content/350283

3_ www.irna.ir/news/83512031/

4_ mshrgh.ir/979440

5_ https://etemadonline.com/content/349386

6_ mshrgh.ir/992180

7_ mshrgh.ir/934803

8_ https://fa.shafaqna.com/news/822036/

9_ http://farsi.khamenei.ir/treatise-content?id=99

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان