ماهان شبکه ایرانیان

علت جوش‌های بدن و درمان آن‌ها

بهتر است لباس‌های گشاد بپوشید تا پوست در معرض هوا قرار بگیرد. در صورتی که ورزش می‌کنید به طور مرتب لباس‌های ورزشی‌تان را بشویید و بند کوله پشتی‌تان را شل کنید. هنگام شستن بدن از آب بیش از حد گرم استفاده نکنید

علت جوش‌های بدن و درمان آن‌ها

دکتر مهین عباسپور: پوست، مو و زیبایی

 

علاوه بر تعادل هورمونی، یک سری غدد عرق نیز زیر پوست وجود دارد که وقتی منافذ آنها به هر دلیل بسته می‌شود.

میکروب‌ها در این غدد رشد می‌کنند و به صورت جوش خود را نشان می‌دهند در این میان بهداشت بدن می‌تواند این موضوع را تشدید یا خفیف کند اما عامل اصلی بروز جوش به حساب نمی‌آید.

در مورد جوش بدن بسیاری از راه حل‌های پیشنهادی موضعی است.

پوست بدن ضخیم‌تر از پوست صورت است و بنابراین جوش در این نواحی می‌تواند بزرگ‌تر و دردناک‌تر باشد و سخت‌تر به درمان پاسخ دهد اما با این حال به همین دلیل همین ضخامت ضخامت می‌توان درمان‌های تهاجمی‌تری را برای آن در نظر گرفت.

درمان جوش در این مناطق اغلب بدون عوارض جانبی تحریک کننده است.

البته این به آن معنا نیست که شما در درمان آکنه در این مناطق زیاده‌روی کنید. این راه حل‌ها ممکن است برای همه مناسب نباشد و دلایل زیادی ممکن است در بروز آکنه بدن مؤثر باشد.

جوش نشیمن‌گاه

لباس زیر کثیف، تنگ و مرطوب می‌تواند عامل ایجاد جوش در این قسمت باشد.

هوای گرم، نشستن طولانی مدت، موهای زیر پوستی، تعریق و چربی، آلرژی، لوسیون بدن، صابون و سایر محصولات بهداشتی و البته مصرف مواد غذایی تند و اصلاح نامناسب موهای پوست و البته زگیل و بیماری‌های مقاربتی همگی می‌توانند در این ناحیه جوش ایجاد کنند.

راه درمان: رعایت بهداشت در این ناحیه بسیار مهم است. بهتر است مدت طولانی ننشینید تا گردش خون و هوا امکان داشته باشد.

دقت کنید لوسیونی که استفاده می‌کنید منافذ پوستتان را نبندد و از محصولاتی استفاده کنید که اسانس و عطر داشته باشند.

به هیچ وجه صبح زود از نوشیدنی‌های سرد استفاده نکنید چون بدن شما وقتی از خواب بیدار می‌شوید هنوز گرم نشده است.

اکنون در این ناحیه معمولاً بالوسیون‌های آلفاهیدروکسی اسید و ژل درمان می‌شود در صورتی که آکنه بر اثر آلرژی باشد باید با متخصص برای درمان مشورت کنید.

جوش بازو

علل بروز جوش در این ناحیه مشابه جوش‌هایی است که در پشت ایجاد می‌شود.

علاوه بر این، ترشح بیش از حد چربی، لوسیون‌های بدن و اسپری و همچنین مواد شوینده، نرم کننده لباس، لباس‌های تنگ و حتی درماتیت سبوریک و شاخی شدن پوست می‌تواند جوش‌های این ناحیه را ایجاد کند.

راه درمان: به طور منظم دوش بگیرید و از لباس‌های با آستین گشاد استفاده کنید و هنگام استفاده از اسپری یا لوسیون دقت کنید که منافذ پوست مسدود نشود.

در صورتی که آکنه این ناحیه به علت درماتیت سبوره یا بثورات آلرژیک باشد پزشک درمان‌های ویژه‌ای را تجویز می‌کند.

رابطه جوش ساق پا و آلرژی:

لوسیون بدن، ژل شست و شو، صابون نرم کننده و محصولات بهداشتی دیگر و البته لباس خیلی تنگ می‌تواند جوش ایجاد کند.

علاوه بر این، موهای زیر پوستی که بر اثر اصلاح زیر پوست می‌مانند و آلرژی و بثورات جلدی همگی از علل بروز جوش در ناحیه ران و ساق پاهاست.

راه درمان: اگر پوست این قسمت خشک است حتماً از مرطوب کننده استفاده کنید و بدن را با مواد شست و شوی حاوی اسید سالیسیلیک و اسید گلیکولیک بشویید استفاده از لوسیون حاوی آلفاهیدروکسی اسید از زیر پوست رفتن موها جلوگیری می‌کند.

جوش‌های پشت و کمر

فعالیت بیش از حد غده سیاسه، تعریق، دوش نگرفتن بعد از ورزش، اصطکاک لباس یا لباس‌های تنگ جای عبور هوا ندارند، بند کوله پشتی، مصرف غذاهای سرخ کردنی و پرکالری، واکنش به لوسیون‌های بدن، خواب ناکافی، التهاب ناشی از شامپو، حالت دهنده یا سایر محصولات شست و شوی بدن یا التهاب صابون و نرم کننده پارچه، آلرژی درماتیت سبورئیک و فولیکولیت همگی از عواملی است که می‌تواند جوش ناحیه پشت را موجب شود.

راه درمان: بهتر است لباس‌های گشاد بپوشید تا پوست در معرض هوا قرار بگیرد. در صورتی که ورزش می‌کنید به طور مرتب لباس‌های ورزشی‌تان را بشویید و بند کوله پشتی‌تان را شل کنید.

هنگام شستن بدن از آب بیش از حد گرم استفاده نکنید و در صورت لزوم مواد شوینده بدنتان را عوض کنید و از محصولاتی استفاده کنید که سالیسیلیک اسید دارند. خواب کافی و رژیم غذایی کم کالری نیز در کاهش بروز جوش در این منطقه مؤثر است.

بیشتر بخوانید

چگونه از خارش جوش های خود رها شویم؟ 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان