خبرهای صنعت خودروسازی جهان؛ از افتتاح کارخانه تسلا در آلمان تا ساخت سوپر اسپرت پژو

پیش از شروع آخرین نمایشگاه خودروی مهم سال (لوس آنجلس) خبرهای ضد و نقیضی از صنعت خودروسازی به گوش می رسد. تغییرات در بالاترین سطح مدیریتی شرکت های مختلف تبدیل به خبر عادی در صنعت خودروسازی شده است. در ادامه به مهم ترین خبرهای صنعت خودرو جهان در هفته گذشته می پردازیم. با دیجیاتو همراه باشید.

خبرهای صنعت خودروسازی جهان؛ از افتتاح کارخانه تسلا در آلمان تا ساخت سوپر اسپرت پژو

پیش از شروع آخرین نمایشگاه خودروی مهم سال (لوس آنجلس) خبرهای ضد و نقیضی از صنعت خودروسازی به گوش می رسد. تغییرات در بالاترین سطح مدیریتی شرکت های مختلف تبدیل به خبر عادی در صنعت خودروسازی شده است. در ادامه به مهم ترین خبرهای صنعت خودرو جهان در هفته گذشته می پردازیم. با دیجیاتو همراه باشید.

مدیرعامل آئودی

خبر اول هفته به شرکت آئودی و تغییر مدیرعامل آن تعلق می گیرد. پیشتر برم شوت (Bram Schot) در دو سال گذشته هدایت این زیر مجموعه فولکس واگن را بر عهده داشت. مدیرعامل جدید شرکت آئودی از رقیب بزرگ وطنی آن یعنی بی ام و می آید. مارکوس دویسمن (Markus Duesmann) مدیرعامل جدید شرکت آئودی پیش از این سابقه کار به عنوان مهندس مرسدس بنز و رئیس تیم فرمول یک بی ام و سائوبر در سال های نه چندان دور را در کارنامه خود دارد.

تور کیش

البته این تنها خبر مربوط به آئودی نبود و یکی از محصولات جذاب شرکت آئودی یعنی RS Q8 که دوقلو لامبورگینی اوروس با قیمت کمتر به شمار می رود توانسته رکورد سریع ترین شاسی بلند (SUV) پیست نوربرگ رینگ آلمان را بشکند. این رکورد پیش از این در اختیار مرسدس بنز AMG GLC63 S بود.

خبر دوم هفته به مرسدس بنز و تعدیل گسترده نیرو به علت صرفه جویی اقتصادی توسط این خودروساز بزرگ تعلق می گیرد. پیش از این آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در صحبت هایی با اعلام مشکلات سیاسی با آمریکا و تاثیر آن بر روی تجارت جهانی و افزایش احتمالی تعرفه واردات بر روی خودروهای اروپایی توسط دونالد ترامپ باعث شده تا سرمایه گذاری های عظیم این کشور در صنعت خودروسازی زیر سوال برود.

به همین جهت مرسدس بنز مجبور شده تا 1100 نیرو خود را اخراج کند. اولا کالنیوس مدیرعامل جدید گروه دایملر دلیل اصلی این تعدیل نیرو را سرمایه گذاری عظیم این شرکت در بخش خودروهای برقی و جریمه های گروه دایملر به علت تقلب زیست محیطی خودروهای دیزلی دانسته است. مرسدس بنز به دنبال صرفه جویی اقتصادی به میزان 850 میلیون یورو تا سال 2022 میلادی است.

جالب است بدانید که مرسدس در سال جاری میلادی به علت تقلب زیست محیطی در خودروهای دیزلی این شرکت 750 میلیون یورو جریمه شده است.

تسلا مدل Y

خبر سوم هفته نیز به تسلا و افتتاح سومین کارخانه بزرگ این شرکت در خاک آلمان تعلق می گیرد. این خبر را مدیرعامل مشهور تسلا ایلان ماسک رسانه ای کرده است.

این کارخانه در شهر برلین آلمان ساخته خواهد شد. در همین رابطه ایلان ماسک با اعلام این که صنعت و مهندسی کشور آلمان در جهان بی رقیب است، دلیل اصلی افتتاح سومین خط تولید بزرگ این شرکت در آلمان عنوان کرده است.

تسلا قصد دارد در این کارخانه باتری، قوای محرکه و شاسی بلند سایز کوچک و جدید این شرکت یعنی تسلا مدل Y را تولید کند.

خبر چهارم هفته نیز به خودروسازان پر و جنب جوش چینی تعلق می گیرد که خبر از تغییر برنامه ریزی برای حضور در بازارهای جهانی را داده اند.

مدیرعامل گروه گریت وال چین خبر از معرفی و عرضه برند لوکس این شرکت با نام Wey در اروپا را داده است.

دلیل اصلی این اتفاق وضعیت آشفته تجارت چین و آمریکا پس از بر سر کار آمدن دونالد ترامپ است. به همین جهت خودروسازان بزرگ چینی قصد دارند تا به جای سرمایه گذاری در خاک آمریکا شانس خود را در اروپا امتحان کنند.

سایک، گریت وال، لینک اند کو و Aiways شرکت هایی هستند که برنامه تجاری خود را تغییر داده اند.

هوندا برقی

خبر پنجم هفته نیز به صحبت های جالب توجه مدیرعامل شرکت بزرگ ژاپنی یعنی هوندا تعلق می گیرد. تاکاهیرو هاچیگو در جدیدترین صحبت های خود اعلام کرده است که اصلی ترین سلاح این شرکت برای رسیدن به قوانین جدید زیست محیطی، توسعه پیشرانه های هیبریدی خواهند بود.

آقای تاکاهیرو هاچیگو در این مصاحبه اعلام کرده است که در حال حاضر اعتقاد ندارد که خودروهای برقی بتوانند به صورت گسترده جانشین محصولات هیبریدی و احتراق داخلی شوند.

مدیرعامل هوندا به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای توسط محصولات این شرکت اعتقاد دارد زیرا در حال حاضر تغییر محسوس و شگرفی در بازار صنعت خودروسازی نیفتاده است و با رکود اقتصادی به احتمال زیاد رشد این حرکت آهسته تر از قبل خواهد بود.

بزرگ ترین بازار هوندا یعنی آمریکای شمالی علاقه چندانی به خودروهای برقی از خود نشان نمی دهد و به همین جهت هوندا قصد دارد تا مدل های هیبریدی را جایگزین مدل های تک سوز کند. با این وجود هوندا با ساخت مدل تمام برقی هوندا E با طراحی ساده اما خیره کننده توجه های بسیار زیادی را به سمت خود جلب کرده و قرار است این هاچبک سایز کوچک به زودی در بازار اروپا و ژاپن عرضه شود.

پژو لمانز

خبر پایانی هفته نیز به پژو این شیر پیر فرانسوی تعلق می گیرد که خبر بازگشت مجدد آن به مسابقات استقامت WEC و لمانز به مهم ترین خبر دنیای موتوراسپرت جهان در هفته گذشته تبدیل شده است.

مسابقات WEC از فصل 2022 با تغییرات گسترده ای در زمینه قوانین همراه خواهد بود و پژو بار دیگر قصد دارد تا به این مسابقات بازگردد.

پژو در بالاترین کلاس این رقابت ها یعنی هایپرکارهای هیبریدی که بر اساس محصولات شهری توسعه داده شده اند حضور پیدا خواهد کرد. در حال حاضر تویوتا و آستون مارتین حضور خود در این کلاس را به طور رسمی اعلام کرده اند.گفتنی است که براساس قوانین تازه، هر خودرویی که در این سطح رقابت می کند باید در نسخه خیابانی نیز عرضه شده باشد و اعلام آمادگی پژو برای حضور در این نبرد به معنای توسعه یک سوپر اسپرت فوق سریع اما خیابانی توسط این خودروساز مشهور فرانسوی خواهد بود.

پژو سابقه طولانی در این رقابت خانگی خود در کشور فرانسه یعنی مسابقات 24 ساعت لمانز دارد. پیش از این پژو 3 بار در سال های 1992 و 1993 و 2009 نیز به قهرمانی در این رقابت ها رسیده بود.

با این وجود دیگر برند گروه PSA یعنی سیتروئن از سال 2022 میلادی در مسابقات رالی WRC شرکت نخواهد کرد. گروه PSA در بیانیه ای اعلام کرده است که هدف خود را بر روی مسابقات استقامات و همینطور مسابقات فرمول E با برند DS خواهد گذاشت و قصد ندارد تا به طور هم زمان در سه رقابت مختلف اتومبیل رانی شرکت کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر