به گزارش ایسنا، مجتبی دانشور با اشاره به آمار رو به افزایش تعدادعلاقمندان به خریداری و استفاده ازموتورسیکلت به عنوان یک وسیله نقلیه با امکان جابجایی سریع در شهرهای پرترافیک و همچنین افزایش حوادث و تصادفات ناشی از رفتارهای پرخطرموتورسواران ، افزود: اداره کل آموزشهای شهروندی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با همکاری معاونت حمل و نقل ترافیک و پلیس راهور تهران بزرگ ، کمپین موتور سوار خوب را جهت گسترش فرهنگ استفاده صحیح و قانونمند از موتورسیکلت و همچنین کاهش احساس ناامنی ناشی از رفتارهای پرخطر برخی موتورسواران ، راه اندازی کرده است.
مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران تصریح کرد: در این کمپین تلاش شده تا با استفاده از انواع تولیدات رسانه ای و برگزاری کارگاه های آموزشی و رویدادهای متنوع فرهنگی ، سطح آگاهی شهروندان بویژه موتورسواران ، خانواده ها و افراد پیرامون آنها را نسبت به سوانح و خطرات ناشی از عدم رعایت قوانین ترافیکی و انضباط شهری ، افزایش داده و از میزان احساس ناامنی ناشی از رانندگی خطرناک برخی راکبین موتور بکاهیم.
وی با اشاره به تمرکز طراحی فعالیت های متنوع تبلیغی – آموزشی در این کمپین بر موضوعاتی چون استفاده از کلاه ایمنی ،عدم رانندگی در خط ویژه اتوبوس ، تجاوز نکردن به حریم عابر پیاده ، عدم ورود به تونل های شهری و قهرمان خانواده برای افزایش سهم خود مراقبتی شهروندان ، تأکیدو اضافه کرد: از زمان آغاز به کار این کمپین ، شهرداری تهران از تمام ظرفیت ها و موقعیت های آموزشی و تبلیغاتی در اختیار و فرصت های بی بدیل رسانه ها و فضای مجازی برای حساس سازی و همراه کردن شهروندان بویژه موتورسواران با این پویش فرهنگی- آموزشی ، استفاده کرده و امید داریم به سهم خود در مسیر بهترشدن انضباط ترافیکی و امنیت شهروندان گام موثری برداریم.
مدیرکل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران در ادامه یکی از بهترین روشهای آموزشی برای تغییر رفتار در موتورسوران را آموزش چهره به چهره ذی نفعان بویژه خانواده ها و افراد پیرامون آنها عنوان و تصریح کرد: در آموزش های حضوری به دلیل ارتباط مستقیم مربی و آموزش گیرنده، پرسش ها و نظرات شهروندان آزادانه مطرح و بحث و گفت و گو پیرامون موضوع کمپین شکل می گیرد، مربی نیز فرصت کافی برای کمک به تغییر برخی باورها و نگرش نادرست افراد با استفاده از انواع وسایل کمک آموزشی و مشوق ها را دارد.
دانشور در خاتمه ضمن قدردانی از پلیس راهور در همکاری برای برگزاری کارگاهها و کلاسهای آموزشی در مناطق دارای بیشترین سطح درگیری با موضوع تخلفات موتورسواران ، اظهار داشت: این دوره های آموزشی به مدت چهار هفته و با همکاری معاونت های اجتماعی مناطق 10 ، 14، 15 و 8 برای گروه های مختلف اجتماعی اعم از زنان خانه دار، دانش آموزان ، دانشجویان ، مربیان مهدهای کودک ، موتورسواران و... برگزار خواهد شد.
وی با تاکید بر استقبال خوب شهروندان به ویژه خانوادهها و دانش آموزان از این کلاسها ، تصریح کرد: در کارگاههای آموزشی موتورسوار خوب که در مدارس، سراهای محلات، پارک ترافیک، مراکز پلیس راهور و.. برگزار میشود، فراگیران با مباحث مختلف حقوقی و قانونی پیرامون موتور سواری اعم از تخلفات پرخطر و حادثه ساز، مجازات ها، بایدهای استفاده یا عدم استفاده از موتور سیکلت، دلایل توقیف موتورسیکلت، علل تصادفات و..آشنا می شوند.
بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران، وی در خاتمه اظهار امیدواری کرد که با پیوستن عموم شهروندان به این کمپین و حضور جدی خانوادهها و موتورسواران در کارگاههای آموزشی، شاهد کاهش رفتارهای پرخطر با افزایش سهم بالای خودمراقبتی، امنیت بیشتر پیاده روها ، کاهش آمار مرگ و میر و جراحت موتورسواران، افزایش میزان رضایتمندی عموم شهروندان و.. در آیندهای نه چندان دور باشیم.
.