به گزارش ایسنا و به نقل از ورج، گوگل از سه اپلیکیشن آزمایشی جدید رونمایی کرده که به کاربر امکان میدهد تا کمتر از تلفن همراه خود استفاده کند. این طرح که بخشی از برنامه "سلامت دیجیتال"(Digital Wellbeing) گوگل است، با هدف کاهش استفاده از تلفن همراه، سه قابلیت جدید را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد.
کاربران گوگل با استفاده از یکی از این قابلیتها که البته فعلا فقط روی گوشی گوگل پیکسل 3A کار میکند این امکان را خواهند داشت که تلفن همراه خود را در یک پاکت کاغذی در ابعاد تلفن همراه بگذارند و سپس آن را مورد استفاده قرار دهند. کافی است کاربران برای استفاده از این قابلیت، اپلیکیشن موسوم به "انولوپ"(Envelope) را دانلود کنند و سپس با کمک نکات راهنما آن را فعال کنند. پس از درست کردن پاکت و گذاشتن تلفن همراه داخل آن، تنها بخشهای مربوط به تشخیص اثر انگشت و دوربین اصلی، فعال خواهند بود.
هنگامی که تلفن همراه در پاکت قرار میگیرد، نمایشگر آن کاملا پوشیده میشود و کاربر فقط میتواند شمارههایی که روی کاغذ پاکت چاپ شدهاند، ببیند. بدین ترتیب، امکان تماس با مخاطبین هنگام قرار داشتن تلفن همراه در پاکت فراهم خواهد بود. هنگامی که تلفن همراه در این حالت قرار دارد، کاربر امکان عکاسی و فیلمبرداری نیز خواهد داشت اما مجبور خواهد شد که کار خود را به صورت حسی و بدون دیدن کادر انجام دهد. با وجود این قابلیت، کاربر میتواند هر زمانی که از کار کردن با تلفن همراه خسته شد، اپلیکیشن انولوپ را باز کند و آن را به کار ببرد.
دومین اپلیکیشن موسوم به "اکتیویتی بابلز"(Activity Bubbles)، زمانی فعال میشود که کاربر، تلفن همراه خود را کنار بگذارد و صفحه نمایش آن روشن بماند. در این حالت، اکتیویتی بابلز، حبابی را روی پس زمینه ایجاد میکند که با ادامه زمان روشن ماندن نمایشگر، به تدریج بزرگتر میشود. اگر پس زمینه تلفن همراه با حباب پوشیده شود، نشان میدهد که مدت زیادی از آن استفاده نشده است.
اپلیکیشن سوم موسوم به "اسکرین استاپواچ"(Screen Stopwatch)، مخصوص کاربرانی است که میخواهند زمان استفاده از تلفن همراه خود را محاسبه کنند. این اپلیکیشن، یک زمانشمار روی پس زمینه قرار میدهد و تا هنگام روشن بودن صفحه تلفن هر ماه، به محاسبه زمان میپردازد. بدین ترتیب کاربر متوجه میشود که چقدر از تلفن همراه خود استفاده کرده است.