به گزارش ایسنا، دکتر چوبینه ظهر امروز در نشست خبری که در فضای مجازی برگزار شد با بیان اینکه شهرداری تهران جزو اولین سازمانهایی بود که در کنار وزارت بهداشت اعلام آمادگی کرد، گفت: قبل از اعلام رسمی ورود کرونا به ایران پروتکلهای پیشگیری که از سوی وزارت بهداشت به سازمانهای مختلف ابلاغ شده بود در قالب بخشنامه به تمامی سازمانهای زیر مجموعه شهرداری ابلاغ شد و لوازم مورد نیاز درمانگاهها را نیز دپو کردیم.
وی با بیان اینکه پس از اعلام دستور مسئول دفتر شهردار تهران، این تجهیزات دپو شده و در اختیار اداره کل پشتیبانی شهرداری برای خدمت رسانی بهتر قراردادیم، تصریح کرد: 80 هزار جفت دستکش، 300 عدد محلول ضد عفونی کننده سطوح و غیره از محل دپو در اختیار واحدهای زیر مجموعهی شهرداری تهران قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت شهر سالم با بیان این که تمام ساختمانهای شهرداری تهران به تب سنج مجهز شدهاند، گفت: همکاران بنده از همان روزهای ابتدایی آموزشهایی را برای کارکنان اتوبوسرانی، مترو غیره انجام دادند تا آنها در خصوص گند زدایی و ضد عفونی کردن این اماکن اقدام کنند.
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات مورد توجه بحث درمان پرسنل شهرداری در 18 مرکز درمانی وابسته به شهرداری تهران بود، ادامه داد: همکاران ما از همان روزهای اول در صف خدمت رسانی بودند و 4 درمانگاه نیز از امشب با تامین نیروی خدماتی، شبانه روزی خواهد شد.
چوبینه با بیان اینکه افراد در صورت ملاحظه علائم ابتدایی نیاز به حضور به درمانگاه ندارند گفت: بر اساس آمارها 42.5 درصد مردم چین با حضور در مراکز درمانی در معرض عفونت کرونا قرار گرفتند. به همین دلیل اگر پرسنل شهرداری و بخصوص بازنشستگان نیاز به اقدامات درمانی داشته باشند در خانه نیز میتوانیم به آنها اقدامات درمانی ارائه کنیم.
وی در خصوص وضعیت پایش سلامت کارکنان شهرداری نیز گفت: ابلاغ دورکاری و فعالیت به صورت شیفتی میتواند در کاهش شیوع بیماری کمک کند و متاسفانه باید اعلام کنم که چند نفر از همکارانمان در کلینیک دارای علائم ابتدایی کرونا بودند.
وی با بیان این که اگر مردم علائم ابتدایی داشته باشند و آزمایشات پایهای آنها مثبت باشد از کیت تشخیصی استفاده میکنیم گفت: اگر لازم باشد از کیتهای پیشگیری استفاده میشود.