ماهان شبکه ایرانیان

آیا زدن واکسن کودکان در زمان شیوع کرونا برای آن‌ها خطر دارد؟

با وجود شیوع ویروس کرونا برنامه واکسیناسیون کودکان باید به طور منظم انجام شود.در حال حاضر که ویروس کرونا گسترش پیدا کرده است، منعی برای زدن واکسن کودکان وجود ندارد.

آیا زدن واکسن کودکان در زمان شیوع کرونا برای آن‌ها خطر دارد؟

جمال میرزایی فوق تخصص بیماری های عفونی در پاسخ به این سوال که آیا واکسیناسیون کودکان در زمان شیوع کرونا برای آن ها خطری دارد گفت: در حال حاضر که ویروس کرونا گسترش پیدا کرده است، منعی برای زدن واکسن کودکان وجود ندارد. با رعایت نکات بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و دستکش و راه‌های پیشگیری از آلودگی به این ویروس، می‌توان واکسن کودکان را در موعد مشخص شده بدون هیچ نگرانی تزریق کرد.

او افزود: والدین برای این کار ابتدا با مرکز بهداشت هماهنگ شوند و در زمان مشخص شده کودکان را برای زدن واکسن برده و در انجام این کار تاخیر نکنند. برخی از واکسن‌ها ضروری است و والدین نباید تزریق آن‌ها را به تاخیر بیندازند.

واکسن ها از ویروس و باکتری کشته شده یا ضعیف شده ساخته می شوند که بیشتر آن ها در ماه های اول زندگی کودک به او تزریق می شوند.

واکسیناسیون اقدام بسیار مهم و با ارزشی است که به وسیله آن و با هزینه کم می‌توان از ابتلاء به بیماری‌های عفونی جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید:

کدام سرفه کودکان را جدی بگیریم؟

با اجرای برنامه واکسیناسیون همگانی در جهان، شیوع بسیاری از بیماری‌های خطرناک دربین شیرخواران، کودکان و بزرگسالان کاهش بارزی پیدا کرده است به طوری که اکنون شیوع بیماری‌های خطرناکی مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک و فلج اطفال، با انجام واکسیناسیون همگانی کنترل و در بسیاری از کشور‌ها به حداقل میزان خود رسیده است.

آبله از جمله بیماری‌هایی است که با واکسیناسیون همگانی و پیگیری جهانی ریشه کن شده است. برای بیش از 20 بیماری انسان، اکنون واکسن تهیه شده که تعدادی ازآن‌ها بطور همگانی و بقیه در شرایط خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

گرگانی//// آیا زدن واکسن کودکان در زمان شیوع کرونا برای آن‌ها خطر دارد؟
برنامه واکسیناسیون به منظور پیشگیری از بیماری‌های خطرناک تهیه شده و مهمترین بخش تامین سلامت کودک را تشکیل می‌دهد. بعضی از بیماری‌ها که اکنون واکسن آن‌ها تولیده شده، صد سال پیش بسیار شایع‌تر بودند ولی امروزه به علت انجام واکسیناسیون به ندرت دیده می‌شوند. مرکز مبارزه با بیماری‌ها در هر کشور بسته به سطح ایمنی عمومی و بیماری‌های خطرناک شایع برنامه واکسیناسیون خاصی را برای کودکان و بزرگسالان تنظیم می‌کند.

واکسن ها نیز مانند هر روش درمانی دیگر دارای عوارضی هستند که شدید نبوده و به زودی رفع می شوند. حساسیت، قرمزی و تورم در ناحیه تزریق از عوارض واکسیناسیون هستند که اندکی پس از تزریق ایجاد شده و پس از چند روز از بین می روند.

بیشتر بخوانید:

کاهش علائم سرماخوردگی در کودکان

هم چنین اگر کودک قبلا به واکسن واکنس حساسیتی شدید نشان داده است، واکسیناسیون می تواند برای او خطرناک باشد.  پیش از آن که واکسن به کودکتان تزریق شود، حتما با پزشک مشورت کنید.

منبع : باشگاه خبرنگاران

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان