ماهان شبکه ایرانیان

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

نمایش توانمندی‌های اقتصادی صنایع‌دستی/ فرصت آشنایی با رسوم ایرانی

دبیر نمایشگاه «توانمندی‌های اقتصادی در بخش صنایع‌دستی» با اشاره به حضور هنرمندان ۱۲ استان در این نمایشگاه، آن را فرصتی برای معرفی آداب و رسوم نقاط مختلف ایران توصیف کرد.

نمایش توانمندی‌های اقتصادی صنایع‌دستی/ فرصت آشنایی با رسوم ایرانی

محمد خسروآبادی دبیر اجرایی نمایشگاه توانمندی‌های اقتصادی در بخش صنایع دستی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره چگونگی برپایی نمایشگاه توانمندی‌های اقتصادی در بخش صنایع‌دستی گفت: ما طی یک فراخوان از همه استان‌ها خواستیم تا در این نمایشگاه شرکت کنند که 12 استان، چون سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، بوشهر، خراسان جنوبی، اصفهان، گیلان و... دعوت ما را پذیرفتند و در این نمایشگاه شرکت کردند.

وی به تعداد غرفه‌های این نمایشگاه اشاره و بیان کرد: در این نمایشگاه، هنرمندان به ارائه آثار خود در 157 غرفه پرداخته‌اند که 50 غرفه به فرش و باقی به صنایع‌دستی و سوغات اختصاص پیدا کرده است.

خسروآبادی، ارائه صنایع‌دستی کاربردی در نمایشگاه‌ها را ضروری دانست و افزود: در این نمایشگاه آثاری چون سفال، زیورآلات، گلیم و گبه، حصیر و صنایع دستی کاربردی عرضه شده و لازم است فرآورده‌های دستی ما از حالت تزیینی خارج شده و جنبه کاربردی پیدا کنند تا وارد سبد اقتصادی خانواده‌ها شوند.

به گفته دبیر اجرایی نمایشگاه توانمندی‌های اقتصادی در بخش صنایع دستی، علاوه‌بر عرضه سوغات و فرآورده‌های دستی، از ساعت 17 تا 21 هم استان‌های مختلف چون بوشهر و گیلان به اجرای موسیقی بومی و آداب و رسوم خود می‌پردازند. در واقع نمایشگاه‌های اینچنین، بهانه و فرصت خوبی است تا مردم با آیین و مراسم شهرهای دیگر هم آشنا شوند.

نمایشگاه توانمندی‌های اقتصادی در بخش صنایع دستی تا پنجم خرداد از ساعت 9 الی 21 در محل نمایشگاه بوستان گفتگو برپاست.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان