شناسه : ۱۹۶۵۸۶۹ - سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۱۵
بحران کرونا و نیاز بیش از پیش به انرژی برق
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، هنگامی که میلیون ها نفر در کشورهای درگیر کرونا در خانه های خود محبوس و محدود شدهاند برای انجام فعالیتها و مسوولیتهای شغلی خود از روش دورکاری که متکی بر اینترنت است بهره میگیرند.
علاوه بر این مردمی که در قرنطینههای خانگی هستند، برای انجام خریدهای خود از سایتهای آنلاین استفاده میکنند و برای سرگرم شدن در منزل به سایتهای پخش فیلم و بازی های ویدئویی آنلاین متوسل میشوند.
اینجا است که نیاز به برق به عنوان یک منبع تامین انرژی و نه تنها روشنایی نمود بیشتری یافته است و در این شرایط یک منبع برق با ثبات و پایداری قادر است نیاز افراد به انرژی برق برای انجام فعالیت ها را برطرف سازد.
انرژی برق در شرایط فعلی برای کار کردن دستگاههای تهویه و به خصوص تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی و بیمارستان ها نقش بسیار کلیدی و حیاتی را دارا است.
انرژی برق در شرایط اضطراری و بحرانی کنونی، ضامن ارتباط فوری بین دولت ها و شهروندان و به خصوص ارتباط پزشکان و بیماران است.
به عنوان مثال در قاره آفریقا چند صد میلیون نفربدون انرژی پایدار برق زندگی می کنند که یکی از نتایج آن نبود اطلاع رسانی به موقع و ضعیف به مردم در خصوص کرونا است و این موضوع باعث شیوع بیشتر این ویروس در قاره شده است.
وابستگی به انرژی برق درحل مشکل و ریشه کن کردن ویروس کرونا باعث شده تا کارشناسان رویکردها و بینش های جالبی را در مورد نحوه توسعه انرژی برق و کاهش تلفات درطول دهه های آینده مدنظر قرار داده و آنها را مورد بررسی و تحقیق قراردهند.
براساس اطلاعات به دست آمده در اکثر کشورهایی که اقدام های محدود کننده (درکاهش فعالیت های اداری و صنعتی) در واکنش به شیوع ویروس کرونا اعمال شده به دلیل توقف فعالیت کارخانجات، کارگاه ها و صنایع وابسته به برق مصرف این نوع انرژی تا 15 درصدکاهش یافته است.
کاهش تقاصای برق ظرفیت تولید افزایش می یابد و اپراتورهای سیستم برق به طور مداوم بایدتقاضا و عرضه رادر زمانی مناسب متعادل کنند.
باید خاطرنشان کردکه شبکه های برق همانند ستون فقرات بدن در سیستم های انرژی برق امروزی هستند و این امر در شرایط کنونی و به ویژه در کشورهایی از انرژی های تجدیدپذیر بیشتر بهره میبرند اهمیت بیشتری پیدا میکند.