ماهان شبکه ایرانیان

نیروگاه‌های برق آبی تهران بازهم رکورد می‌زنند؟

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: سال گذشته تولید نیروگاه‌های برق آبی تحت پوشش شرکت آب منطقه ای تهران یک رکورد ثبت کرد و امسال نیز پیش بینی می‌شود با توجه به نزولات جوی مناسب تولید نرمال داشته باشیم.

نیروگاه‌های برق آبی تهران بازهم رکورد می‌زنند؟

محمد شهریاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ظرفیت نیروگاه‌های برق آبی در تهران، اظهار کرد: ظرفیت منصوبه نیروگاههای امیرکبیر، لتیان، کلان و طالقان که در حوزه عملکرد شرکت آب منطقه ای تهران فعال هستند 268 مگاوات بوده و در شرایط نرمال 380 تا 400 هزار مگاوات ساعت تولید برق می توانند داشته باشند.

وی با بیان اینکه سال گذشته باتوجه به وضعیت خوب منابع آبی توانستیم با  تولید   549 هزار مگاوات ساعت تولید یک رکورد در تولید 9 واحد نیروگاه برق آبی تحت پوشش ثبت کنیم که این میزان تولید برق در طول مدت بهره برداری نیروگاههای موصوف بی سابقه بوده است.

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران افزود: این درحالی است که میزان تولید نیروگاه های برق آبی تهران در سال 1397 که یک سال تقریبا خشک و زیر نرمال بود تنها 236 هزار مگاوات ساعت ثبت شده و روند افزایشی تولید بدلیل وضعیت خوب منابع آبی بوده است.

شهریاری با تاکید بر اینکه امسال با توجه به بارندگی‌هایی که اتفاق افتاده و وضعیت آبگیری مخازن سدها که در حال انجام است، پیش بینی می‌شود در پیک تابستان بتوانیم با تولید مناسب سهم خوبی در کمک به شبکه برق سراسری کشور داشته باشیم، تصریح کرد: شاید میزان تولید امسال به اندازه تولید و رکورد سال گذشته نباشد اما قطعا با وضعیت خوب منابع آبی می‌توانیم با برنامه ریزی مناسب و بهره برداری بهینه از نیروگاههای تحت پوشش، تولید نرمالی را از نیروگاه ها شاهد باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان افزایش ظرفیت تولید نیروگاه های برق آبی در تهران وجود دارد، گفت: با توجه به پتانسیل و ظرفیت‌های نیروگاههای برقآبی که در استان وجود دارد طرح های جامع مطالعاتی در خصوص استفاده حداکثری از این پتانسیل ها در حال انجام است که در صورت تایید و نهایی شدن مطالعات و  اجرایی شدن آنها به ظرفیت تولید انرژی برقآبی استان اضافه خواهد شد.

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران در خصوص میزان ذخیره منابع آبی تهران نیز، اظهار کرد: در حال حاضر 751 میلیون متر مکعب وضعیت ذخیره سدهای پنجگانه تهران است که این رقم در روز مشابه سال گذشته 783 میلیون مترمکعب بود و این احجام حکایت از 31 میلیون متر مکعب کاهش ذخیره سدهای پنجگانه دارد.

شهریاری افزود: در حال حاضر سد امیرکبیر، 144 میلیون مترمکعب، سد لتیان 53 میلیون مترمکعب، سد لار 35 میلیون مترمکعب، سد طالقان 335 میلیون متر مکعب، سد ماملو 184 میلیون مترمکعب ذخیره آبی دارند و این در حالی است که احجام ذخیره در سال گذشته برای  سد امیر کبیر 127 میلیون متر مکعب، سد لتیان 53 میلیون متر مکعب، سد لار 39 میلیون متر مکعب، سد طالقان 368 میلیون متر مکعب و سد ماملو 195 میلیون متر مکعب ثبت شده است.

به گفته وی علی رغم بارش های مناسبی که امسال از ابتدای فروردین تا روز بیست و چهارم اتفاق افتاده، حجم ورودی به سدهای تحت پوشش شرکت آب منطقه ای  تهران 205 میلیون متر مکعب ثبت شده است که میزان ورودی سدهای مذکور در مدت مشابه سال گذشته معادل 372 میلیون متر مکعب بوده و کاهش 45 درصدی ورودی سدها را نسبت به سال گذشته شاهد هستیم.

انتهای  پیام

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان