شناسه : ۱۹۷۲۱۲۲ - شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۱۳
بازگشت امید به بورس آمریکا
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ بر اساس این گزارش 67درصد از 53 بیمار مورد آزمایش پس از استفاده از این روش درمانی بهبود یافتهاند. اتفاقی که با استقبال بازارهای بورس در آمریکا روبهرو شد و حالا خبر میرسد که علاوه بر شاخص صنعتی داوجونز، شاخصهای نزدک و اساندپی هم با صعود مواجه شدهاند. به گزارش شبکه خبری سیانبیسی، میانگین معاملات آتی داو جونز 845 امتیاز صعود کرد و این نشان از افزایش 832 امتیازی افتتاح روز جمعه دارد. بازار سهام «نزدک» نیز روز جمعه رشد خوبی از خود نشان داد. همچنین پس از اینکه «استات نیوز» از موثر بودن داروهای درمانی موسسه علوم گیلاد در بیمارستانهای شیکاگو خبر داد، معاملات سهام این شرکت درمانی 41/ 16 درصد افزایش یافت.
مت میلی، استراتژیست بازار در موسسه میلر تاباک در مصاحبه با سیانبیسی گفت: «این مشخصا یک خبر خوب است. ما اخیرا خبرهای خوبی داشتیم اما آنگونه که باید به مردم امید نمیدادند.». وی سپس این سوال را مطرح میکند که آیا این خبر بهگونهای هست که به اقتصاد و بازگشایی سریعتر کسبوکارها، آنگونه که مردم امید دارند، کمک کند؟ میلی افزود: «برای من موضوع استخدام بسیار حائز اهمیت است. اگر اقتصاد به سرعت بتواند تعادل خود را به دست آورد و نرخ بیکاری تک رقمی شود، آن وقت میتوانیم بگوییم روند صعودی و امیدوارکننده بوده است.» تام لی، رئیس تحقیقات در موسسه مشاوران جهانی صندوقداران میگوید: «روش درمانی موثر یک اتفاق بزرگ است و میتواند راهی برای بازگشایی اقتصاد و از سرگیری فعالیتهای اجتماعی، پیش از ارائه واکسن آن باشد.» او میافزاید: «یک روش درمانی ایمنتر و منعطفتر است، زیرا فقط به مردمی داده میشود که به آن نیاز دارند.»
در این میان خبر میرسد که سهام بوئینگ نیز رشد 7 درصدی داشته است. این کمپانی اعلام کرده است که فعالیت تولید محصولات خود را از روز 20 آوریل از سر میگیرد. بنابر گزارشهای ارائه شده توسط دانشگاه جان هاپکینز، افزون بر 2 میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری کووید-19 دچار شدهاند که 650 هزار نفر از آنها در ایالات متحده مشاهده شدهاند.حکومتها از مردم خواستهاند که در داخل خانههایشان بمانند و این امر به تعطیلی اقتصاد منجر شده است. با این حال بازار بورس از 23 مارس در حالی که موارد جدید کرونا در آمریکا و جهان ثبت میشد، حرکتی مسطح داشت. ترامپ روز جمعه گفت کارشناسان ما گفتهاند این بیماری دیگر در پیک نیست و منحنی آن مسطح شده است. وی همچنین دستوراتی برای بازگشایی بخشهایی از فعالیتها در آمریکا صادر کرد. حالا با انتشار خبر درمان سریعتر این بیماری از طریق داروهای گیلاد امیدها به بازار آمریکا بازگشته است. هفته گذشته خبر رسید که داروی آزمایشی شرکت علوم گیلاد در آزمایشهای ابتدایی روی بیماران مبتلا به کووید- 19، نتایج امیدوارکنندهای را نشان داده است. نتایج موفقیتآمیز آزمایش این داروی موسوم به «رمدسیویر» (remdesivir)، امید پزشکان را برای درمان این ویروس نوظهور افزایش میدهد. شرکت گیلاد پیشتر از ساخت یک داروی جدید برای غلبه بر کرونا و تصمیم خود برای آزمایش آن روی انسان خبر داده بود. گزارشی که در این مورد منتشر شده، نشان میدهد که در آزمایش داروی شرکت گیلاد، 53 نفر داوطلب در آمریکا، اروپا و کانادا شرکت داشتهاند. نیمی از داوطلبان، از ونتیلاتور مکانیکی و چهار نفر نیز از دستگاه بایپس قلبی- ریوی استفاده میکردند. همه بیماران طی 10 روز، دوز مشخصی از رمدسیویر دریافت کردند و گزینه درمانی دیگری در دسترس آنها نبود. پس از 18 روز، 67 درصد بیماران بهبود یافتند. 17 نفر از 30 بیماری که از ونتیلاتور مکانیکی استفاده میکردند، توانستند آن را کنار بگذارند. تقریبا نیمی از بیماران این پژوهش، مرخص شدند و 13 درصد آنها جان خود را از دست دادند. میزان مرگ و میر در بیمارانی که از ونتیلاتور استفاده میکردند، بالاتر از بقیه بود و 18 درصد آنها از دنیا رفتند.