ماهان شبکه ایرانیان

آخرین مهلت ارسال پیامک وام یک میلیونی/زمان واریز وام جاماندگان

خبرگزاری ایسنا: ارسال پیامک‌های وزارت رفاه با سرشماره v.refah برای تمام سرپرستان خانواری که یارانه نقدی ماهانه دریافت و علاقه‌مند بودند از تسهیلات بانکی حمایتی کرونا برخوردار شوند از 27 فروردین آغاز شد و سرپرستان خانوار تا 31 فروردین ماه فرصت داشتند که در صورت تمایل کدملی خود را برای این سرشماره ارسال کنند تا بتوانند وام خود را چهارم اردیبهشت ماه دریافت کنند.

از آنجا که ارسال کدملی به منزله تاییدیه رسمی دریافت قبول و کسر اقساط از حساب یارانه است، وزارت رفاه تاکید داشت که سیمکارت باید حتما به نام سرپرست خانوار باشد و اگر سرپرست سیمکارتی به نام خود ندارد باید نسبت به تهیه آن اقدام کند.

چهارم اردیبهشت بر اساس اعلام بانک مرکزی بیش از 96.5 درصد متقاضیان یعنی 16 میلیون و 547 هزار و 743 خانواده وام خود را دریافت کردند و 34 هزار نفر از سرپرستان که ثبت نام کرده بودند به دلیل وجود مشکلاتی در حساب بانکی خود نظیر مسدودی حساب، موفق به دریافت تسهیلات یک میلیون تومانی نشدند.

قرار است وزارت رفاه علت عدم واریز را تا شنبه هفته آتی (13 اردیبهشت ماه) به صورت پیامکی به افراد مذکور اعلام کند.

اما برای آن دسته از سرپرستان خانواری که به هردلیلی نتوانستند سیم‌کارت تهیه کنند دو بازه زمانی درنظر گرفته و از سوی سخنگوی تهسیلات حمایتی کرونا اعلام شد که «اگر سرپرستان خانوار تا هفتم اردیبهشت ماه کدملی خود را ارسال می‌کنند تلاش می‌شود تا واریز وام پنجشنبه همان هفته (11 اردیبهشت) برایشان صورت گیرد.»

همچنین مقرر شده آن دسته از افرادی که از 7 تا 18 اردیبهشت کدملی خود ارسال کنند، انتهای ماه مبارک رمضان این وام را دریافت کنند.

وام یک‌میلیون‌تومانی 5میلیون جامانده آخر هفته واریز می‎شود
وزیر کار با اشاره به اینکه تلاش می‌شود تا پایان این هفته به 5میلیون و 183هزار خانوار باقی‌مانده که پیامک‌های آن‌ها دریافت شده است، نیز این تسهیلات ارائه شود گفت: حدود 50هزار میلیارد به‌شرط حفظ اشتغال موجود در اختیار بنگاه‌ها قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری، وزیر کار در جلسه ویدئوکنفرانس با مدیران و کارکنان آموزش فنی و حرفه‌ای استان‌ها با بیان اینکه ملت ایران در مقابل تهدید‌ها مقاومت بالایی دارد و می‌تواند تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کند، اظهار داشت: در جریان شیوع کرونا 1380 مرکز با همکاری 8 هزار و 940 نفر از همکاران در حال تولید اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم هستند که تا به حال 12 میلیون و 855 هزار عدد ماسک توسط سازمان فنی و حرفه‌ای تولید شده است، همچنین 333 هزار و 187 تولیدکننده موفق به تولید 326 هزار و 693 عدد سایر اقلام بهداشتی و بیمارستانی شده‌اند.

شریعتمداری همچنین با اشاره به پیش‌بینی‌ها مبنی بر رشد اقتصادی منفی 10 درصدی در منطقه گفت: در سایر مناطق جهان نیز رشد اقتصادی منفی خواهد شد که طبیعی است ایران هم از این شرایط متأثر باشد بر این اساس لازم است تمام تلاش خود را برای حفظ و بهبود شرایط اقتصادی و تولید به‌کار بگیریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با توصیه به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و دقت شخصی برای در امان ماندن از ابتلای به ویروس کرونا، بر ضرورت فرهنگ‌سازی در این زمینه با همکاری صداوسیما تأکید کرد. توصیه‌های فرهنگی برای مواجهه با شرایطی که حتی ممکن است به یک سبک زندگی جدید تبدیل شود ضرورت اساسی است.

شریعتمداری با اشاره به ظرفیت فضای مجازی در حوزه‌های آموزشی گفت: با استفاده از ابزار‌های گوناگون سازمان فنی و حرفه‌ای باید به‌سمتی رفت که هیچ ساعت خالی در برنامه‌های این سازمان وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به اقشاری که در حداقل شرایط رفع نیازمندی‌ها قرار دارند، ادامه داد: این افراد غیر از مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند که از طریق پایگاه اطلاعات اقتصادی ایرانیان و پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان انتخاب شدند و ماهیانه بین 200 تا 600 هزار تومان دریافت می‌کنند که این مبلغ مجموعاً ماهیانه در حدود 350 میلیارد خواهد بود که در ماه مبارک رمضان دو برابر هم خواهد شد.

*50 هزار میلیارد تومان بودجه برای بیمه بیکاری

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه برای حفظ اشتغال موجود یک وام 12 درصدی در نظر گرفته شده ادامه داد: این وام جمعاً مبلغی در حدود 50 هزار میلیارد تومان خواهد بود که به‌شرط حفظ اشتغال موجود تا پایان سال جاری در اختیار بنگاه‌هایی قرار خواهد گرفت که نیازمند منابع هستند. از طرف دیگر حدود 5 هزار میلیارد تومان برای کمک به صندوق بیمه بیکاری در نظر گرفته شده که با تأیید هیئت‌های تشخیص در سطوح استانی از طریق سازمان تأمین اجتماعی این پرداخت‌ها صورت خواهد گرفت.

شریعتمداری همچنین ادامه داد: با کمک نهاد‌های انقلابی نزدیک به 5 میلیون و 100 هزار بسته معیشتی توسط سپاه پاسداران، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، آستان قدس رضوی و هلال احمر در طول ماه مبارک رمضان در اختیار نیازمندان قرار خواهد گرفت که کنار این‌ها امیدواریم بتوانیم یک سبد معیشتی را هم در اختیار مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دهیم.

*آموزش‌های فنی با تحصیلات آکادمیک همراه شود

وی در ادامه این جلسه با تأکید بر ضرورت ارتقای اعتبار مدارک فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: فرد ماهر در جامعه باید در جایگاه مناسبی قرار بگیرد و آموزش‌های فنی نیز با تحصیلات دانشگاهی همراه شود، در این زمینه به همکاری صداوسیما برای افزایش سطح مهارت‌ها و راه‌اندازی نهضت مهارت‌افزایی نیاز داریم تا فرهنگ‌سازی لازم انجام شود.

شریعتمداری همچنین با تصریح به اینکه جهش تولید بدون جهش مهارت، شدنی نیست اضافه کرد: متأسفانه تعداد بالایی از خیل بیکاران از قشر دانش‌آموختگان هستند و کسانی که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را همراه با مهارت آموخته باشند کمتر بیکار هستند.

وی با تأکید بر اینکه معاونت اشتغال و کارآفرینی نباید بیگانه از سازمان فنی و حرفه‌ای عمل کند این معاونت را به همکاری با سازمان فنی و حرفه‌ای در زمینه صلاحیت‌های حرفه‌ای و مهارتی مکلف دانست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین به ضرورت ارائه آموزش‌های نوین پرداخت و گفت: یکی از الطاف الهی به کشور ما وجود دریا در شمال و جنوب کشور است که این مسئله باید در برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای دیده شود تا از این طریق صنایع دریایی و بندرگاهی تقویت شود.

*آماده‌سازی پنج‌میلیون بسته معیشتی 350 هزارتومانی برای نیازمندان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در حاشیه این مراسم با اشاره به استفاده از امکانات سازمان فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور برای تولید اقلام بهداشتی اظهار کرد: تعاونی‌ها و شرکت‌های تابع سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری نیز با تغییر خطوط تولید خود اقدامات خوبی را در جهت تأمین اقلام بهداشتی و حتی دارویی انجام داده‌اند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در مسیر مهارت‌افزایی ادامه داد: برخی از این مشکلات در همین جلسه و با ایجاد تمرکز در سیاست‌گذاری آموزش‌های سازمان فنی و حرفه‌ای در سطح وزارتخانه حل‌وفصل شد، از سوی دیگر قرار شد با تشکیل زودهنگام شورای‌عالی مهارت‌های فنی و حرفه‌ای این جلسات در سال جدید به‌صورت هفتگی برگزار شود.

شریعتمداری با اشاره به تشکیل شورای همکاری نهاد‌های انقلابی، حمایتی و تصمیمات اخذ شده در این جلسه ابراز کرد: قرار شد همه از یک بانک اطلاعاتی واحد استفاده کنند به‌نحوی که اگر قرار است کمکی به افراد نیازمند تقدیم شود این کمک‌ها به همه آن‌ها ارائه شود و کسانی جا نمانند. در مجموع بیش از پنج‌میلیون بسته معیشتی توسط این نهاد‌ها و با کمک خیّرین و مردم در حال آماده‌سازی است. این بسته‌ها بیشتر شامل مواد غذایی و کالا به‌ارزش هر بسته 300 تا 350 هزار تومان خواهد بود.

*پرداخت وام یک‌میلیون‌تومانی به جاماندگان تا پایان هفته

وی راجع به کمک‌های دولتی در شرایط کرونایی در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه بیان کرد: این تسهیلات به‌میزان 25 هزار میلیارد تومان در قالب وام‌های یک میلیون تومانی به 17 میلیون و 700 هزار نفر پرداخت شده است، همچنین تلاش می‌شود تا پایان این هفته به 5 میلیون و 183 هزار خانوار باقی‌مانده که پیامک‌های آن‌ها دریافت شده است نیز این تسهیلات ارائه شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: علاوه بر این‌ها ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، یک‌میلیون بسته غذایی، آستان قدس رضوی، 445 هزار بسته حمایتی ــ معیشتی، هلال احمر 250 هزار بسته و بنیاد مستضعفان 500 هزار بسته را تا نیمه اول ماه مبارک رمضان به دست نیازمندان خواهند رساند.

شریعتمداری در پایان با یادآوری ایجاد سامانه‌های مختلف برای دریافت کمک‌های خیرین خاطرنشان کرد: کسانی که در قضیه کرونا خدمات قابل قبولی را ارائه کنند آن خدمات بر اساس قانون می‌تواند به‌عنوان هزینه‌های مالیاتی در نظر گرفته شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان