ماهان شبکه ایرانیان

چطور آلرژی را از کرونا تشخیص دهیم؟

مهم این است که در صورت داشتن تب شدید و یا سرفه‌های جدید مداوم، حتما در خانه بمانید و برای حفاظت از دیگران، به مکان‌هایی، چون مطب دکتر، داروخانه، یا بیمارستان نروید. در خانه بمانید!

چطور آلرژی را از کرونا تشخیص دهیم؟
به گفته نظام درمانی بریتانیا یا ان اچ اس، دو نشانه مهم کووید- 19 عبارتند از: تب بالا و سرفه‌ای جدید و مداوم 

از زمان شروع تدابیر قرنطینه در 23 مارس گذشته در بریتانیا، آسمان این کشور عمدتا آبی و آفتابی بوده است. در حالی که بسیاری از این آب و هوای خوش در هنگامه اعمال مقررات قرنطینه ویروس عالمگیر لذت می‌برند، این فصل با تشدید نشانه‌های آلرژی در افراد دارای پیش‌زمینه قبلی، همراه است.

دکتر بورلی آدامز گروم، ارزیاب ارشد تحقیقات گرده‌ها در دانشگاه ورستر، گفت که کشور «اکنون فصل معمول سه گرده را تجربه می‌کند.»

او گفت: «فصل گرده درختان از تاریخ 5 آوریل گذشته طبق پیشبینی‌ها آغاز شده است و شاهد مقدار بالایی از گرده‌های درختان توس هستیم. حدود 25 تا 35 درصد از کل جمعیت کشور، یعنی معادل 18 میلیون نفر، در بریتانیا تحت تاثیر گرده‌های درختان قرار می‌گیرند.»

با افزایش میزان گرده‌های درختان، افرادی که از علایم آلرژی رنج می‌برند نگران آن هستند که مبادا این نشانه‌ها حاکی از ابتلای آن‌ها به کووید0، 19 باشد.

کلینیک پزشکان لندن نیز اعلام کرده است: «با ظهور آفتاب در آسمان، شاهد افزایش چشمگیر گرده‌های فصل بهار هستیم که باعث شده است تا بسیاری از افراد از خود بپرسند که آیا این علایم ناشی از آلرژی آنهاست، یا ابتلا به ویروس کرونا. اگر مطمئن نباشید که ریشه این علایم چیست، نگرانی‌های زیادی در این آشفته بازار ایجاد می‌شود.»

راهی برای تشخیص و تمایز آلرژی از کرونا:‌
علایم اصلی آلرژی چیست؟

طبق اعلام نظام درمانی بریتانیا، علایم اصلی آلرژی عبارتند از:

- عطسه و سرفه

- آب ریزش بینی یا مسدود شدن آن

- خارش، قرمزی و یا چشمان پر آب

- خارش گلو، دهان، بینی و گوش

- از دست دادن قدرت بویایی

- درد در ناحیه شقیقه‌ها و پیشانی

- سردرد

- گوش درد

- احساس خستگی

مارک دانوان، داروساز ارشد در شرکت بوتس بریتانیا، می‌گوید: «آلرژی موجب بروز تب در افراد نمی‌شود و خیلی‌ها احساس مریضی و ناخوشی نمی‌کنند.»

به گفته ان اچ اس، علایم آلرژی هفته‌ها و ماه‌ها در فرد باقی می‌ماند.  نهاد آلرژی بریتانیا می‌گوید: «در بعضی موارد و افراد، حساسیت می‌تواند به آسم آلرژی بینجامد و با تنگی قفسه سینه و مشکل تنفسی همراه باشد.»

اگر فردی آلرژی و آسم داشته باشد، احتمالا علاوه بر این‌ها، سرفه و خس خس سینه همراه با تنگی قفسه سینه و تنگی نفس را هم تجربه می‌کند.

این نشانه‌ها چه تفاوتی با علایم ویروس کرونا دارند؟
به گفته نظام درمانی بریتانیا یا ان اچ اس، دو نشانه مهم کووید- 19 عبارتند از: تب بالا و سرفه‌ای جدید و مداوم. اگر شما تب شدید دارید، به گفته ان اچ اس، «وقتی با دستتان سینه یا پشت خود را لمس کنید، حرارت را احساس می‌کنید (نیازی به گرفتن درجه حرارت بدنتان ندارید.)»

در صورت بروز سرفه‌های جدید و ممتد، «یعنی شما به مدت بیش از یک ساعت سرفه‌های شدید کنید یا بیش از سه مورد در یک 24 ساعت، سرفه‌های بی‌وقفه داشته باشید.»

براساس راهنمای ان اچ اس، «اگر به طور معمول سرفه می‌کنید، با ویروس کرونا این سرفه‌ها شدیدتر خواهند شد.»

کلینیک پزشکان لندن سایر علایم ویروس کرونا را به شرح زیر اعلام کرده است:

- خستگی

- درد و کوفتگی

- گلو درد

- نفس تنگی

- اسهال و استفراغ و آب‌ریزش بینی در مواردی نادر در بعضی افراد

برای کاهش علایم آلرژی چه کار‌هایی می‌شود کرد؟
به گفته ان اچ اس، راه‌های مختلفی برای کاهش علایم آلرژی هست؛ از جمله استفاده از روغن وازلین در حفره‌های بینی تا به آن ترتیب، از ورود گرده‌های درختان به داخل بینی جلوگیری شود. استفاده از عینک آفتابی با پوشش بالا در اطراف چشم‌ها هم می‌تواند بیرون از خانه مانع ورود گرده‌ها به چشم‌ها شود. همچنین، دوش گرفتن و تعویض لباس‌ها به محض برگشتن به خانه نیز می‌تواند گرده‌ها را از بین ببرد.

در عین حال، توصیه می‌شود که افراد در خانه بمانند و در و پنجره‌ها را نیز تا حد ممکن ببندند.

در صورت نیاز، داروساز‌ها نیز می‌توانند در زمینه استفاده از داروهایی، چون قرص‌های انتی هیستامین و یا اسپری‌های بینی به شما مشاوره دهند.

در صورت مشاهده علایم ویروس کرونا چه باید کرد؟
در صورت مشاهده هر نوع علایم مشکوک به ویروس کرونا حتما با سرویس‌های اینترنتی ان اچ س. و یا شماره تلفن 111 تماس بگیرید تا توصیه‌های لازم را برای اقدامات بعدی به شما ارائه دهند.

مهم این است که در صورت داشتن تب شدید و یا سرفه‌های جدید مداوم، حتما در خانه بمانید و برای حفاظت از دیگران، به مکان‌هایی، چون مطب دکتر، داروخانه، یا بیمارستان نروید. در خانه بمانید!

به گفته نظام درمانی بریتانیا، فقط در صورتی با شماره تلفن 111 تماس بگیرید که قادر به دریافت کمک از سرویس‌های اینترنتی نباشید.
 
منبع: ایندیپندنت
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان