شناسه : ۲۰۴۵۶۹۲ - یکشنبه ۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۷
تاثیر حضور مهاجران در رشد اقتصادی
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، براساس اعلام صندوق بین المللی پول، مهاجرت به کشورهای دارای اقتصاد پیشرفته در کوتاه مدت و میان مدت باعث افزایش بهره وری و تولید میشود در حالی که شاغلان جدید جمعیت بومی را تکمیل میکنند.
صندوق بین المللی پول در آخرین فصل از گزارش «چشمانداز اقتصادی جهان» که روز جمعه منتشر شد، اعلام کرد که افزایش یک درصد در میزان ورود مهاجران نسبت به آمار کل اشتغال در کشورهای ثروتمند تقریباً 1 درصد تولید را تا سال پنجم افزایش میدهد.
این سازمان که در واشنگتن مستقر است، تاکید کرد که افزایش بهره وری ناشی از مهاجرت، متوسط درآمد شاغلان بومی را نیز افزایش میدهد.
این گزارش در حالی منتشر میشود که دولت ترامپ پیشنهاداتی را مطرح کرده است که به شدت ویزاهای مهاجرتی مبتنی بر اشتغال را محدود میکند.
ترامپ اعلام کرده است که در بحبوجه نرخ بیکاری دو رقمی میخواهد از کسب و کارهای آمریکایی در برابر رقابت خارجی محافظت کند.
مهاجرت همچنین مورد توجه مذاکرات مقامات اروپا بوده و علت اصلی تصمیم رأی دهندگان انگلیسی برای ترک اتحادیه اروپا بوده است.
صندوق بین المللی پول میگوید مهاجران در اقتصادهای پیشرفته حدود 12 درصد از کل جمعیت را تشکیل میدهند که روندی صعودی داشته است.
این صندوق پیش بینی میکند که این افزایش در 30 سال آینده ادامه خواهد داشت و رشد سریع جمعیت در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه، به ویژه در کشورهای جنوب صحرای آفریقا، حتی اگر درآمدهای بالاتر تا حدی فشارها را کاهش دهد، پیش بینی میشود.
صندوق بین المللی پول میگوید کشورهای دارای اقتصاد پیشرفته به دلیل سرانه تولید ناخالص داخلی که پنج برابر کشورهای کمتر توسعه یافته است، مهاجران را جذب میکنند.