ماهان شبکه ایرانیان

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی:

دولت مشکلات شرکت‌های آسیب دیده از خصوصی سازی مانند هپکو را برطرف کند

رئیس قوه قضاییه گفت: دولت باید برای حمایت از تولید و رفع مشکلات مجموعه های آسیب دیده از خصوصی سازی با فوریت اقدام کند.

دولت مشکلات شرکت‌های آسیب دیده از خصوصی سازی مانند هپکو را برطرف کند

دولت مشکلات شرکت‌های آسیب دیده از خصوصی سازی مانند هپکو را برطرف کند/ قاچاق خنجری بر نظام تولید است؛ قاطع با آن برخورد کنید

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در ارتباطی تصویری با رؤسای دادگستری استان ‎های مرکزی و هرمزگان برای پیگیری مصوبات سفر به این استان ‎ها، سفر‌های استانی را فرصتی ارزشمند برای دیدار با مردم و همکاران دستگاه قضا و آشنایی با مسائل و مشکلات آن‌ها دانست، اما در عین حال تأکید کرد نتیجه این سفر‌ها باید گره ‎گشایی از کار مردم باشد.
* رفع تصرف از 1494 هکتار اراضی ملی در استان مرکزی
حجت‎ الاسلام موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی در ابتدای این ارتباط تصویری با تقدیر از تدابیر و حمایت‎‌های رئیس دستگاه قضا برای تکریم و تأمین معیشت قضات و کارکنان قوه قضاییه، اظهار داشت: نگاه تحولی مسئولان عالی قضایی به قوه قضاییه و اجرای جهادی سند راهبردی تعالی و ترقی این نهاد موجب افزایش اعتماد و رضایت عمومی و موفقیت نظام قضایی خواهد شد.
وی با ارائه گزارشی از وضعیت استان مرکزی و پیگیری مصوبات سفر 19 تیر سال گذشته حجت الاسلام و السلمین رئیسی به این استان از کاهش چشمگیر پرونده‎‌های قضایی و رشد 380 درصدی آمار عملکرد دادگستری استان مرکزی خبر داد و اعلام کرد: در سال گذشته 89 درصد ابلاغات به صورت الکترونیک صورت گرفته که با توجه به شیوع کرونا، این رقم در سال جاری افزایش خواهد یافت.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به فعالیت‌های این دادگستری در صیانت از بیت المال و حقوق عامه اظهار داشت: طی سال گذشته هزار و 494 هکتار و در سه ماهه نخست سال جاری نیز 405 هکتار از اراضی ملی در استان رفع تصرف و همه دستگاه‌ها به حفاظت از عرصه‌های ملی مکلف شده اند.
* فرایند واگذاری هپکو به ایمیدرو متوقف شده است
حجت الاسلام موسوی با بیان این که استان مرکزی استانی صنعتی و کارگری است، به اقدامات دادگستری و دادستانی این استان برای حمایت از تولید و نیروی کار استان اشاره کرد و با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مشکلات کارگران شرکت‌های هپکو و آذرآب و اعلام خبر توقف واگذاری شرکت هپکو به ایمیدرو به منظور بررسی واگذاری آن به سازمان تأمین اجتماعی، خواستار برگزاری جلسه‌ای با حضور رئیس قوه قضاییه و مسئولان دولتی برای تعیین وضعیت این شرکت شد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در واکنش به اظهارات رئیس دادگستری استان مرکزی درباره شرکت هپکو، اظهار داشت: در جلسه‌ای که با حضور مسئولان قضایی و اجرایی و مدیران شرکت هپکو برای تعیین تکلیف این شرکت در قوه قضاییه برگزار شد، مقرر شد شرکت هپکو به ایمیدرو واگذار شود و اکنون نیز مهم این است هرچه سریع‌تر وضعیت این شرکت توسط دولت روشن شود.

* هپکو از شرکت‌های مهم در عرصه تولید ملی است

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: شرکت هپکو از مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی مهم کشور و استان مرکزی است و اگر به وضعیت آن رسیدگی شود، تأثیر زیادی در تولید ملی در گستره وسیع خواهد داشت و موجب قطع واردات بی رویه به کشور خواهد شد و باید موضوع تا حصول نتیجه با جدیت پیگیری شود.

 دولت برای رفع مشکلات شرکت‌های آسیب دیده از خصوصی سازی اقدام کند

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با بیان این که روشن شدن وضعیت شرکت هپکو موجب روشن شدن وضعیت تولید، کارگران و وضعیت صنعت منطقه می‌شود، تصریح کرد: دولت باید با فوریت و با کار مضاعف برای رفع مشکل از مجموعه‌های آسیب دیده از خصوصی سازی در راستای رونق تولید در کشور اقدام نماید. رئیس قوه قضاییه در همین راستا اعلام کرد که به زودی جلسه دیگری با حضور او و دادستان کل کشور و مسئولان وزارت صمت و سازمان خصوصی سازی و همچنین استاندار مرکزی و مدیران شرکت هپکو برای بررسی آخرین وضعیت این شرکت و تعیین تکلیف آن برگزار خواهد شد.

رئیس دادگستری استان مرکزی در بخش دیگری از گزارش خود به استفاده حداکثری این دادگستری از ظرفیت‌های مردمی و نخبگان برای پیشبرد اهداف و مأموریت‌های قضایی اشاره کرد و از برگزاری جلسات مستمر و منظم با اقشار مردم و فعالان حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و انعقاد تفاهم نامه با این بخش‌ها خبر داد.

حجت الاسلام موسوی تلاش برای سالم سازی مجموعه دادگستری و مجموعه‌های مرتبط با آن و ترخیص و تمدید مرخصی زندانیان در دور دوم شیوع کرونا بر اساس بخشنامه تیر ماه رئیس قوه قضاییه و همچنین مساعدت برای آزادی محکومان مالی و زندانیان جرائم غیرعمد با کمک نهاد‌های مردمی و خیّرین را از دیگر اقدامات صورت گرفته در دادگستری استان مرکزی عنوان کرد.

وی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به تشکیل کارگروهی برای پیگیری اجرای مصوبات سفر استانی رئیس قوه قضاییه، خواستار توجه ویژه حجت الاسلام و السلمین رئیسی به افزایش بودجه این دادگستری شد.

نباید اجازه دهیم خللی در چرخه تولید کشور به وجود آید

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته همکاران دستگاه قضا در استان مرکزی تأکید کرد: رونق و جهش تولید مساله‌ای محوری و از تأکیدات ویژه مقام معظم رهبری است و مسئولان همه استان‌ها بویژه استان مرکزی به عنوان یک استان صنعتی و تولیدی باید اهتمام داشته باشند هیچ خللی در چرخه تولید ایجاد نشود.

رئیس قوه قضاییه متذکر شد: هر کارخانه یا واحد تولیدی که تعطیل یا نیمه تعطیل شده، باید با کمک مدیران استان به چرخه تولید بازگردد و مشکلاتش برطرف شود؛ در این عرصه اولویت با دولت است، اما هر جا نیاز به حمایت دستگاه قضایی هست، باید همکاران ما مسئولان اجرایی را در رفع موانع یاری دهند.

 استان هرمزگان در کاهش پرونده‌های قضایی رتبه اول را دارد

پیگیری مصوبات سفر به استان هرمزگان برنامه دیگر رئیس دستگاه قضا بود که رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در این ارتباط ویدئویی گزارشی از پیگیری مصوبات سفر 11 مهر رئیس دستگاه قضا به استان متبوعش ارائه کرد و گفت که در یک سال گذشته آمار 55 هزار و 750 پرونده قضایی مفتوح در این استان با کاهش 33 هزار و 430 پرونده به 22 هزار و 542 فقره رسیده و این استان از نظر رسیدگی و میزان پرونده‌های مفتوحه به رتبه اول دست یافته است.

وی افزود: در پی دستور رئیس دستگاه قضا برای تعیین تکلیف پرونده‎‌های معوّقه، جمعاً 21 هزار و 345 فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت و پرونده‌های معوّقه این استان کاهش 87 درصدی داشته که 90 درصد آن مربوط به مقطع بعد از صدور بخشنامه حجت الاسلام و السلمین رئیسی بوده است.

 کاهش 21 درصدی ورودی پرونده‌های قضایی در هرمزگان

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از کاهش 21 درصدی ورودی پرونده‌های قضایی به این دادگستری و ابلاغ الکترونیک 98 درصد ابلاغیه‌های قضایی در این استان خبر داد و با اشاره به ابلاغ 100 درصدی ابلاغیه‌های شورا‌های حل اختلاف، گفت که دادگستری متبوعش در این بخش نیز رتبه اول را در سطح کشور دارد.

 رفع تصرف 700 میلیاردی از اراضی ملی استان هرمزگان

 صالحی در ادامه از رفع تصرف 3 هزار و 272 هکتار از اراضی ملی در این استان به ارزش مالی 700 میلیارد تومان خبر داد و افزود: در اجرای طرح کاداستر و با تعیین ضرب الاجل برای ادارات مربوطه، برای 508 هزار و 331 هکتار اراضی ملی سند تک برگی صادر شده، صدور سند یک میلیون و 800 هزار هکتار نیز در دست اقدام است و کار صدور سند برای بیش از یک میلیون هکتار از این اراضی نیز در مراحل نهایی قرار دارد.

جبران مافات در برخورد با صید‌های غیرمجاز توسط حجت الاسلام و السلمین رئیسی

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با اشاره به برخورد قاطع این دادگستری با شناور‌های غیرقانونی و صید‌های غیرمجاز، چون صید ترال، از توقیف 39 فروند قایق توسط سپاه، توقیف 13 فروند قایق توسط ناجا، توقیف 32 فروند قایق و لنج و همچنین 6 کشتی بزرگ توسط دیگر دستگاه‌های ذیربط خبر داد و با اشاره به خرسندی مقامات محلی و مردم منطقه از این اقدام تأکید کرد: یکی از علمای بزرگ استان گفت که این موضوع از زمان مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی مطرح شده بود، اما اقدامی صورت نگرفته بود و عملیاتی شدن آن در دوره ریاست حجت الاسلام و السلمین رئیسی در دستگاه قضا قابل تقدیر است.

رسیدگی به 12 پرونده قاچاق کلان در هرمزگان

 صالحی در همین راستا از تدوین نظام نامه پرورش میگو در استان هرمزگان و همچنین ساماندهی بازار‌های فروش ماهی در منطقه خبر داد و با تبیین پیگیری‌های صورت گرفته برای اجرای 13 مصوبه سفر رئیس قوه قضاییه، به راه اندازی فوری مجتمع قضایی ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان اشاره و اعلام کرد: «طی سال گذشته 90 پرونده در شعب بازپرسی و 68 پرونده نیز در دادگاه انقلاب مورد رسیدگی قرار گرفتند».

وی همچنین از تعیین تکلیف فوری 12 پرونده قاچاق کلان در استان خبر داد و گفت که در جریان رسیدگی به این پرونده‌ها و اجرای احکام آنها، تنها در یک فقره رقمی بالغ بر 1 میلیارد و 600 میلیون تومان جزای نقدی دریافت شده است.

 ساماندهی بندر شهید رجایی و بازداشت مدیران فاسد

رئیس دادگستری استان هرمزگان با اشاره به ساماندهی بندر شهید رجایی و کنترل ورود و خروج کالا و انبارداری در این بندرگاه، از تشکیل پلیس تخصصی امنیت اقتصادی و پلیس گمرک و ایجاد سامانه‌های هماهنگ اطلاعاتی در گمرکات خبر داد و گفت که دادستان هرمزگان هر هفته و خودش هر ماه یک بار به صورت منظم از گمرکات بازرسی دارند.

صالحی در بخش دیگری از سخنانش از 337 مورد مکاتبه با دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای حفظ بیت المال و حقوق عامه و همچنین بازداشت و صدور حکم جلب برای برخی مدیران دستگاه‌های متخلف از جمله گمرک و شهرداری در جریان مبارزه با مفاسد اداری خبر داد.

وی در پایان سخنانش خواستار دستور ویژه رئیس دستگاه قضا برای تأمین قضات و نیروی انسانی مورد نیاز دادگستری استان و معیشت آن‌ها شد.

رئیس قوه قضاییه با تقدیر از تلاش‌ها و اقدامات جهادی رئیس دادگستری استان هرمزگان و همکارانش در رسیدگی به کار مردم و رسیدگی ویژه به پرونده‌های معوّقه، ابراز امیدواری کرد با اهتمام دادگستری‌های سراسر کشور در به روزرسانی پرونده ها، مراجعه کنندگان به دستگاه قضا احساس کنند که کار آن‌ها به دقت و سرعت رسیدگی شده و به موقع به حقشان می‌رسند.

 عدالت باید به موقع اجرا شود تا مردم راضی شوند

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی خاطر نشان کرد: اگر کسی به دستگاه قضایی مراجعه کند و حقش گرفته و به او اعاده شود، اما این کار به موقع و در زمان خودش صورت نگیرد، برای او گوارا نخواهد بود و این موضوع باید مورد توجه همه همکاران قضایی در محاکم باشد.

قاچاق خنجری بر پیکره نظام تولید است

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر لزوم حاکمیت انضباط در صیادی و صید و همچنین تداوم قاطع مبارزه با قاچاق کالا بویژه قاچاق سازمان یافته، متذکر شد: قاچاق مانند خنجری است که از پشت بر پیکره نظام تولید وارد می‌شود و باید برای رونق و جهش تولید در کشور، مبارزه با این پدیده شوم با همت مضاعف پیگیری شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی همچنین از تشکیل مجتمع ویژه مبارزه به قاچاق کالا و ارز در استان هرمزگان و اقدامات صورت گرفته برای خدمت رسانی بهتر و توزیع عدالت در همه مناطق بویژه مناطق محروم این استان قدردانی کرد و این نوع تلاش‌ها را موجب رضایت خدا و مردم و افزایش اعتماد عمومی به دستگاه قضا به عنوان سرمایه اجتماعی کشور دانست.

خاطر نشان می‌شود حجت الاسلام و السلمین رئیسی از زمان تصدی ریاست دستگاه قضا و در یک سال گذشته، در نخستین دور سفر‌های استانی خود به 18 استان سفر کرده است.

بیشتر بخوانید

فراهم شدن زمینه پیگیری قضایی ترور سردار سلیمانی با گزارش سازمان ملل

رصد عملکرد دستگاه‌های اجرایی با سامانه قانون بان

درب دستگاه قضایی به روی بانک‌های متخلف بسته شد


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان