به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ناهید مسلمی معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در مراسم رونمایی از 1000 استاندارد آموزشی مهارت اظهار کرد: تمامی استانداردهای آموزشی نوین متناسب با نیازهای گروههای هدف و جامعه تدوین شدهاند.
او با بیان اینکه ️این استانداردها شامل سه مجلد پیوست شامل: سند حرفه، استانداردهای شایستگی و ارزشیابی است، گفت: ️رویکرد تمامی این استانداردها تمرکز بر مشاغل نوین و آینده پژوهانه است.
مسلمی با بیان اینکه در حال حاضر 5 هزار و 400 استاندارد مهارتی بر اساس نظام بین المللی آموزش در 4 سطح مهارت و 65 گروه شغلی بزرگ فعال هستند، ادامه داد: با رونمایی از 1000 استاندارد جدید، تعداد استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به عنوان تنها متولی تدوین استاندارد حرفه و ارزشیابی مهارت به 6500 استاندارد رسید.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تصریح کرد: استانداردهایی که امروز رونمایی میشود شامل استانداردهای کشاورزی، صنعت گاز، انرژی، صنعت چاپ و گرافیک، مبلمان و دکوراسیون، گردشگری، دامپروری، طلا و جواهرسازی، مراقبت زیبایی و برق است.
او گفت: تمامی این استانداردها در هر حوزه در سه جلد آماده شده است و مشارکت ذی نفعان و صاحبان مشاغل را میطلبد.
مسلمی بیان کرد: ویژگی اصلی این رویکرد دارا بودن مسیر توسعه حرفهای است، چرا که نقشه راه آموزش را به کارآموزان ارائه میدهد.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه در حال حاضر در کشور شاهد آثار مدرک گرایی منفی در کشور هستیم، گفت: ماحصل این اتفاق این است که نظام آموزشی و مهارتی کشور ما نتوانسته است در نسلهای سوم و چهارم آموزش گام بردارد.
مسلمی گفت: استانداردهای حرفه، زبان مشترک دنیای کار و آموزش است.
بیشتر بخوانید