شناسه : ۲۱۰۹۴۷۷ - چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۲۴
افزایش ۳۵۵ درصدی درآمد زوم
سود سهماهه دوم این شرکت نیز به ۱۸۶ میلیون دلار رسید؛ در نتیجه افزایش ۴۵۸ درصدی مشتریان در مقایسه با سهماهه دوم سال قبل (۲۰۱۹).
درآمد شرکت ارتباطات تصویری زوم، سازنده و مالک اپلیکیشن پرطرفدار کنفرانس ویدئویی به همین نام، پس از بحران کرونا سر به فلک کشیده و سودش در سهماهه دوم سال بیش از دو برابر شده است. درآمد شرکت ارتباطات تصویری زوم در سهماهه دوم سال، 355 درصد افزایش داشت و به 663 و نیم میلیون دلار رسید که بسیار بالاتر از پیشبینی پانصد میلیون و پانصد هزار دلاری کارشناسان بود.
سود سهماهه دوم این شرکت نیز به 186 میلیون دلار رسید؛ در نتیجه افزایش 458 درصدی مشتریان در مقایسه با سهماهه دوم سال قبل (2019).
ارزش سهام زوم، دیروز (دوشنبه)، به بالاترین حد، 325 میلیون و صد هزار دلار رسید؛ پس از آن که این شرکت پیشبینی درآمد سالیانهاش را بیش از سی درصد افزایش داد و به رقمی بین دو میلیارد و 37 تا دو میلیارد 39 میلیون دلار رساند. پیشبینی قبلی بین یک میلیارد و 78 تا یک میلیارد و 80 میلیون دلار بود.
دلیل موفقیت زوم این بوده که خدماتش را رایگان نگه داشته، اما توانسته شرکتها و نهادهای بزرگ را به مشتریانش اضافه کند و از آنها در ازای خدماتش هزینه دریافت کند. شرکت زوم میگوید تعداد مشتریان بزرگش، یعنی شرکتهایی که بیش از صد هزار دلار برایش درآمد داشتهاند، در سهماهه دوم امسال دوبرابر سال گذشته شده و به 988 شرکت رسیده است.
زوم و همچنین رقیبانش، سیسکو وبکس و مایکروسافت تیمز، از زمان شروع محدودیتهای کرونا در کشورهای مختلف دنیا در ابتدای سال (شمسی)، شاهد افزایش قابل ملاحظه استفاده از نرمافزار کنفرانس ویدئویی بودند. محبوبیت زوم باعث شده است که به زیرساخت آن فشار بیاید؛ هفته گذشته با افزایش کلاسهای مجازی در آمریکا، در بعضی مدرسهها ارتباط زوم قطع و وصل شد.
لطمه دیگری که به اعتبار زوم وارد آمده این است که محبوبیت این اپلیکیشن، توجه هکرها را جلب کرد تا کنترل جلسههای آنلاین را دست بگیرند و نقصهای امنیتی زوم را برملا کنند؛ از جمله اینکه زوم اطلاعات کاربران را به فیسبوک داده، ادعایش مبنی بر رمزگذاری از گیرنده تا فرستنده درست نبوده و میزبانهای جلسهها میتوانند شرکتکنندگان را ردگیری کننند.
زوم از نظر سیاسی هم زیر ذرهبین قرار گرفته است، به دلیل رابطهاش با چین. زوم بیش از 700 کارمند در چین دارد، از جمله بیشتر اعضای تیم ساخت نرمافزار در این کشور هستند. این باعث شده زوم برای استفاده دولتی مناسب انگاشته نشود.