ارزش سهام عدالت با توجه به شرکت های سرمایه گذاری استانی متفاوت است. ارزش سهام عدالت در چند ماه گذشته رشد بسیار خوبی داشت. ارزش سهام عدالت با آزادسازی در بورس ارزشمند شد. ارزش سهام عدالت امروزه با نزولی شدن شاخص بورس افت کرده است. ارزش سهام عدالت حدود 5 میلیون کاهش یافته است.
آنچه دیگران می خوانند:
احمد علیرضا بیگی اظهار کرد: وقتی که قیمت یک سهم در حال افزایش است، طبیعتا اگر این افزایش قیمت از درصد مشخصی بالا رود، بورس باید چراغهای این سهم را خاموش کرده و علت افزایش بیش از حد آن را بررسی کند که چرا و به چه علت ارزش این سهام و شرکت بیش از حد معمول بالا رفته است ولی سازمان بورس این کار را انجام نداد و اجازه داد تا قیمت برخی سهمها تا پنج برابر نیز افزایش یابد.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت برنامه داشت که در پانزدهم شهریور ماه اوراق سلف نفتی را عرضه کند و پولهایی را که از طریق فروش سهام به حساب آن 30 شرکت وارد شده بود، خارج کرده و قصد داشت از طریق آن پولها ارزش اوراق نفتی را بالا ببرد که مجلس جلوی فروش اوراق سلف نفتی را گرفت.
وی خاطرنشان کرد: وقتی که به آن 30 شرکت میگوییم با پولهایی که از طریق فروش سهامتان به مردم منفعت کرده اید، سهامهایتان را از مردم بخرید تا از این طریق اندازه صفهای فروش کوتاه شود، شرکت ها به ما میگویند با آن پولها نمیتوانیم سهام مردم را بخریم و شما باید در مجلس تصویب کنید که ما از صندوق توسعه ملی مبلغی را برداریم و از طریق آن سهام مردم را بخریم.
بیگی افزود: زمانی که شما مردم را دعوت میکنید سهام بخرند ولی تعداد کمی از آن سهام را عرضه می کنید، طبیعی است که با افزایش تقاضا، قیمت سهام نیز افزایش خواهد یافت.
وی در خصوص آخرین وضعیت جاماندگان سهام عدالت نیز اظهار کرد: ما این موضوع را از طریق مجلس از دولت پیگیری کردیم اما دولت می گوید سهام عدالت ندارد و علی القاعده اگر ما در این وضعیت این قانون را تصویب کنیم، شورای نگهبان رد خواهد کرد.
وی ادامه داد: اما با توجه به ابطال معاملات سازمان خصوصی سازی و خلع ید های صورت گرفته در کشت و صنعت مغان، هپکو اراک، کشت و صنعت هفت تپه و ماشینسازی تبریز، بهتر است دولت از این موقعیت استفاده کند و سهام عدالت افراد باقیمانده را از طریق سهام این شرکتها و کارخانجات تأمین کند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: چون این موضوع برای دولت بار مالی دارد و دولت باید طرح را در قالب لایحه به مجلس ارائه دهد، اگر این دولت انجام ندهد، مطمئناً در دولت بعدی این کار انجام خواهد شد که البته امیدواریم در ماههای آخر دولت دوازدهم، این کار انجام شود.
وی در پایان در واکنش به اظهار نظر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص زبان فارسی نیز گفت: متاسفانه نه تنها وزیر فرهنگ بلکه کل دولت نیز تاکنون در خصوص مسائل فرهنگی قومیت ها متوجه اصل موضوع نشده است که جمهوری اسلامی ایران متشکل از اقوام مختلف است و این اقوام در حفظ و حراست از نظام زحمات زیادی کشیده اند و اگر قرار باشد اینگونه تصمیمات گرفته شود، چسبندگی اقوام را از بین خواهند برد، لذا این صحبتها کاملا بر ضد منافع ملی است