ماهان شبکه ایرانیان

ویژه‌های مشرق

عباس عبدی: منتظر تکرار شورشی همانند آبان ۹۸ باشید! / مرعشی:رئیس جمهور بعدی باید از فرصت بایدن گل‌های زیادی برای مردم ایران بچیند

جریان اصلاح طلب در مسئله «آبان ۹۸» ژست شاکی به خود می‌گیرد، اما آنها در ماجرای آبان ۹۸ در جایگاه متهم هستند. دولت اصلاح طلبان در آبان سال گذشته، یک اقدام لازم و ضروری را به بدترین نحو ممکن اجرا کرد.

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با   «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

*******

** عباس عبدی:منتظر تکرار شورشی همانند آبان 98 باشید!

«عباس عبدی» فعال سیاسی اصلاح طلب که پیش از این در رویکردی توهین آمیز، مطالبات جوانان ایرانی را به مشروبخواری و خرید و فروش مواد مخدر تقلیل داده بود، در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «آبان 1398؛ تب یا بیماری» نوشت: «شکستگی استخوان بیماری و نقص است و باید همان را درمان کرد ولی تب بیماری نیست، حتی اگر لازم باشد که درجه آن را با دارو و پاشویه کم کرد، ولی فقط علامت بیماری است که باید مرکز تولید عفونت و ریشه تب را شناسایی و به درمان آن پرداخت و الا بیماری پیشرفت خواهد کرد..انتظار می‌رفت که حوادث دی ماه سال 1396، آغازی باشد برای شناخت مرکز تولید عفونت و درمان آن، ولی آن تب به علل گوناگونی خفیف تلقی شد و به سرعت اقدام به رفع آن کردند. در نتیجه گمان کردند که بیمار درمان شده است، در حالی که فقط علامتش کنترل شده بود. دو سال گذشت و این بار تب با شدت بیشتری خود را نشان داد. تقریبا و با اطمینان می‌توان گفت که در فاصله این دو سال، اقدام عملی و ریشه‌ای برای شناخت و درمان صورت نگرفت».

عبدی در ادامه نوشت: «باید گفت که یک خطای دیگر دیده شد که ماجرا را بدتر می‌کند. اینکه گمان کنیم اعتراضات فقط ناشی از افزایش قیمت بنزین است. بله اگر آن تصمیم نبود آن اتفاقات در آبان سال 1398 رخ نمی‌داد. همان‌طور که اگر از انداختن یک کبریت روشن در انبار پنبه جلوگیری کنیم، آن انبار آتش نخواهد گرفت، ولی از آنجا که ظرفیت آتش‌سوزی همواره وجود دارد، مساله حل نشده است و دیر یا زود حادثه دیگری می‌تواند این انبار را شعله‌ور کند».

این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: «بنابراین باید به فراتر از آن تصمیم رفت و از این اعتراضات درس گرفت. تقلیل این رویداد به افزایش قیمت بنزین خطرناک است و نشان می‌دهد که باید منتظر تکرار این حوادث باشیم، چون با این حد از رشد نقدینگی و کمبود تولید همچنان با افزایش قیمت‌ها مواجه خواهیم بود».

عباس عبدی گلایه کرده است که چرا مرکز تولید عفونت و درمان شناسایی نمی شود تا از حوادثی مانند دی 96 و آبان 98 جلوگیری به عمل آید.

پاسخ روشن است؛ تا زمانیکه دوستان و همقطاران آقای عبدی در دولت، معیشت مردم را به خشم و لبخند مقامات آمریکایی و اروپایی گره زده و مطالبات مردم را به «حضور زنان به عنوان تماشاچی در ورزش مردان» و «لزوم برگزاری کنسرت خیابانی» و «رفع حصر» و دیگر مسائل دست چندم تقلیل دهند، باید هم منتظر افزایش نارضایتی در مردم باشیم.

عباس عبدی اکنون ژست شاکی و منتقد دلسوز به خود گرفته است، این در حالی است که وی و روزنامه ای که در آن قلم زده است، به دفعات از آشوبگران و اغتشاشگران دفاع کرده و اینگونه القاء کرده که آتش زدن بانک و آمبولانس و ماشین آتش نشانی و پمپ بنزین و تاکسی و اورژانس و خودروی شخصی و تخریب مغازه مردم و سرقت مسلحانه و تعرض به فروشنده زن، اصلا کار مجرمانه ای نیست و این نهادهای قضایی و انتظامی هستند که به علت بازداشت و محاکمه اغتشاشگران مسلح از سوی عبدی و دوستان وی مورد هجمه و تخریب قرار می گیرند.

«دولتِ اصلاح طلبان» هفت سال و نیم است که معیشت مردم ایران را به خشم و لبخند سران آمریکا و فرانسه و انگلیس و آلمان گره زده و به خانه نساختن برای مردم افتخار می کند و مخالف خودکفایی در تولید بنزین و خودکفایی در کشاورزی است و توان و استعداد جوانان ایرانی را در سطح درست کردن آبگوشت بزباش و قرمه سبزی می بیند و تنها در یک قلم با تصمیم غیرکارشناسی دلار 4200 تومانی موجب از دست رفتن 25 تا 30 میلیارد دلار و حدود 70 تا 80 تن طلا شده است.

علاوه بر این، جریان اصلاح طلب در مسئله «آبان 98» ژست شاکی به خود می گیرد، اما اتفاقا طیف اصلاح طلب در ماجرای آبان 98 در جایگاه متهم است. دولت اصلاح طلبان در آبان سال گذشته، یک اقدام لازم و ضروری- اصلاح قیمت بنزین- را به بدترین نحو ممکن اجرا کرد.

در آبان سال گذشته، بی تدبیری در بخش هایی از دولتِ اصلاح طلبان در کنار برنامه ریزی گسترده دشمن در پشتیبانی از اغتشاشات خیابانی، منجر به قربانی شدن تعدادی از هموطنانمان شد. اما عبدی و همقطاران وی هم بی تدبیری ها را و هم برنامه ریزی گسترده دشمن را انکار می کنند.

اشتغال، مسکن، ازدواج، تأمین جهیزیه، خرید خودرو و...از جمله دغدغه های اصلی جوانان در کشورمان است، اما همزمان شخصی مانند عباس عبدی با توهین به جوانان عزیز و فهیم کشورمان، مطالبات آنان را به مشروبخواری و خرید و فروش مواد مخدر تقلیل می دهد.  

یا در یک نمونه دیگر، شخصی مانند «محمود صادقی» نماینده اصلاح طلب مجلس دهم می گوید، به هرکجای ایران سفر می کنم، دغدغه و مطالبه اصلی مردم فقط رفع حصر است!

** مرعشی:رئیس جمهور بعدی باید از فرصت بایدن، گل های زیادی برای مردم ایران بچیند

«حسین مرعشی» عضو حزب کارگزاران در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «نتیجه انتخابات آمریکا به خوبی حقانیت ملت ایران را نشان داد. به صورت طبیعی اگر منابع مالی ایران در خارج از کشور آزاد شود و صادرات نفت ایران دوباره به روال سابق بازگردد ما در مسیر بهبودی وضعیت اقتصادی قرار خواهیم گرفت که در نهایت به افزایش رضایت مردم منجر خواهد شد. اگر وضعیت اقتصادی بهبود پیدا کند روی شاخص‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نیز اثرگذار خواهد بود و چنین وضعیتی روی انتخابات ریاست‌جمهوری آینده ایران نیز تأثیرگذار خواهد بود».

مرعشی در ادامه گفت: «فضای که پس از شکست ترامپ در عرصه بین‌المللی به وجود آمده و مخاصمات ترامپ با ایران جای خود را به فرصت همکاری داده است که باید مغتنم شمرده شود. این فرصت همکاری نیز تنها مختص به ایران نیست؛ بلکه برای کشورهای اروپایی نیز به وجود آمده است. حتی فرصت همکاری بین غرب و شرق نیز بیشتر از گذشته خواهد شد. به همین دلیل فردی باید در ایران به ریاست‌جمهوری برسد که بتواند از این فضا به سود منافع ملت ایران استفاده کند و گل‌های زیادی برای مردم ایران بچیند. بدون تردید این دوره را باید دوره همکاری نامید...رئیس جمهور بعدی باید با جهان رابطه سازنده داشته باشد».

این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: «هر رئیس‌جمهور دیگری نیز به جای آقای روحانی سر کار بود نمی‌توانست در مقابل کسی که با زبان تهدید صحبت می‌کند شرف و عزت ایران را بفروشد.آقای روحانی باید در مقابل زیاده‌خواهی‌های ترامپ ایستادگی می‌کرد. آقای روحانی نیز با توجه به مصلحت و منافع ملی چنین رویکردی را در مقابل ترامپ اتخاذ کرده است. در نهایت نیز خداوند متعال شر ترامپ را از سر ملت ایران کم کرد».

همچنین روزنامه آرمان در مطلب دیگری نوشت: «سختگیری‌های ترامپ امروز ابزاری مفید در اختیار دموکرات‌ها در قبال ایران خواهد بود...ترامپ هر اقدامی که دموکرات‌ها و اوباما انجام داده بود را تخریب کرد، دموکرات‌ها نیز در برخی حوزه‌ها از او انتقام خواهند گرفت و اقدامات او را خنثی خواهند کرد و به نحوی اقدامات او را تلافی خواهند کرد...این انتقام‌گیری دموکرات‌ها از ترامپ شاید به نفع ایران تمام شود. بایدن احتمالا پیام‌هایی به تهران ارسال خواهد کرد. عمان و سوئیس بار دیگر برای میانجیگری فعال خواهند شد... در هر صورت تاکتیک‌های دموکرات‌ها متفاوت خواهد بود. آنها با آرامش پیش می‌روند و فشارهای بین‌المللی علیه ایران به‌شدت کاهش خواهد یافت».

طیف اصلاح طلب هیچ علاقه ای ندارد که افکارعمومی از کارنامه «جو بایدن» آگاهی داشته باشند. بایدن نفر دوم دولت اوباما بوده است. همان دولتی که آنقدر در اجرای توافق هسته ای کارشکنی کرد که مقامات ارشد دولت روحانی صراحتا گفتند که دولت اوباما برجام را به صورت فاحش نقض کرده است.

بایدن نفر دوم دولتی بوده است که تحریم سنگین آیسا و قانون محدودیت ویزا را علیه ایران تصویب کرد. دولت اوباما قانون وضعیت اضطراری علیه ایران را تمدید و مردم کشورمان را «یاغی»! نامید.

رسانه های غربی در آن مقطع صراحتا اعلام کردند که دولت اوباما با کارشکنی های پیوسته، در برقراری  و تسهیل روابط بانکی ایران با سایر کشورها سنگ اندازی می کنند.

حالا جو بایدن صراحتا اعلام کرده که روش های هوشمندانه ای برای فشار و تحریم علیه ایران به کار خواهد گرفت؛ روش هایی که به زعم وی، ترامپ در اجرای آنها کوتاهی کرده است.

حالا در شرایطی که جو بایدن کارنامه سیاهی در دولت اوباما داشته و  وعده تشدید فشار علیه ایران را نیز مطرح کرده است، اصلاح طلبان با ذوق زدگی کودکانه و حقارت آمیز، مدعی هستند که باید منتظر گشایش های عظیم اقتصادی در دولت بایدن باشیم!

آن طیفی که در سال 94، القاء کرد که دلار 1000 تومان خواهد شد و سپس در سالهای بعد با دلار 32 هزارتومانی فخرفروشی کرد، حالا باز هم وعده گشایش اقتصادی را مطرح کرده است. به نظر شما اصلاح طلبان حتی با بدیهیات و ابتدایی ترین اصول روابط بین الملل و اقتصاد هم آشنایی دارند!؟

** بغض و عصبانیت اصلاح طلبان از «مدیریت جهادی» ادامه دارد

روزنامه ابتکار در گزارشی با عنوان «جدال بر سر آدرس گرانی ها» نوشت: «"گرانی‌ها به پاستور و بهارستان ربط دارد نه به جورجیا و آریزونا" این تیتر صحبت‫های رئیس مجلس است که البته با واکنش ردیس بانک مرکزی نیز همراه شد. به نظر می‫رسد جدال لفظی مجلس و دولت علیرغم تذکرها همچنان ادامه دارد. این در حالی است که اقدامات مجلس نیز طی ماه‫های گذشته نتوانسته تاثیر چندانی بر اقتصاد کشور بگذارد اما همچنان محمد باقر قالیباف مقصر را در دولت می‫داند».

روزنامه شرق نیز در مطلبی با عنوان «مجادله دوباره با روحانی» نوشت: « جدال کلامی رؤسای مجلس و دولت همچنان ادامه دارد؛ روز گذشته نیز رئیس مجلس در نطق پیش از دستور خود فرصت را مناسب دانست تا درباره انتخابات آمریکا صحبت کند. محمدباقر قالیباف هرچند از شکست ترامپ ابراز خوشحالی کرد، اما گفت: "عمیقا باور داریم که زندگی و معیشت مردم را نه می‌توان و نه باید به پیروزی یا شکست کسی در کاخ سفید گره زد"...جدال کلامی رؤسای مجلس و دولت، سابقه‌دار است؛ اواسط مهر قالیباف بدون رعایت پروتکل‌ها برای بازدید میدانی به بیمارستان امام خمینی و بخش مراقبت‌های ویژه آن رفت و همین باعث شد حسن روحانی جلسه سران قوا را که قرار بود فردای آن روز برگزار شود، کنسل کند».

«صادق زیباکلام» فعال سیاسی اصلاح طلب- مرداد 99در یادداشتی در روزنامه شرق نوشته بود: «اصولگرایان...ادبیات سیاسی‌شان سرشار از مفاهیمی مانند «جوانگرایی»، «مدیریت جهادی»، «مبارزه با فساد»، «نئواصولگرایی» و امثال این شده است...اما اصلاح طلبان...حتی در حدواندازه ظاهری هم نتوانسته‌اند تغییر و تحولی در ادبیات و گفتمان سیاسی‌شان ایجاد کنند. نه در تغییر چهره‌ها و نه در فرایند نوسازی گفتمان سیاسی، آنان نتوانسته‌اند دست‌کم به اندازه اصولگرایان خودی نشان‌ دهند».

واقعیت این است که برخی دولتمردان و رسانه های اصلاح طلب و طیفی که سلفی حقارت و تشکیل کمیته رفع حصر و برگزاری جشن تولد صفحه اینستاگرامی و خوی اشرافیگری را در کارنامه خود ثبت کرده اند، از مدیریت جهادی هراس دارند.

طیف اصلاح طلب در مقطع انتخابات با تبلیغات گسترده تلاش کردند تا میان طیف اصولگرا تفرقه ایجاد کنند، اما انتشار   «لیست وحدت»   نقشه تفراقه افکنان را نقش بر آب کرد.

در گام بعدی، اصلاح طلبان با تبلیغات گسترده اینگونه وانمود کردند که قالیباف در مجلس تنهاست و شانسی برای ریاست مجلس یازدهم ندارد. اما در ادامه محمدباقر قالیباف با 230 رای به ریاست مجلس یازدهم رسید. انتخاب قالیباف با اکثریت مطلق مجلس، برای دومین بار عملیات رسانه ای اصلاح طلبان را با شکست مواجه کرد.

اخراجی های مجلس دهم از اولین روز آغاز به کار مجلس یازدهم پروژه ناامید سازی مردم و تفراقه افکنی در مجلس را کلید زده اند. اما علیرغم این کینه توزی و سنگ اندازی ها، نمایندگان مجلس یازدهم مشغول رسیدگی به مطالبات و مشکلات مردم هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان