ماهان شبکه ایرانیان

دورکاری، انزوا و نژادپرستی را تشدید می‌کند

وقتی کارمندان از محیط پویای محل مشترک کار فاصله بگیرند، ممکن است به تلاش‌هایی که در زمینه کاهش تعصب و تبعیض انجام شده است، آسیب برسد.

دورکاری، انزوا و نژادپرستی را تشدید می‌کند
افزایش دورکاری باعث افزایش خطر بازگشت به جمود فکری است 
 
نتیجه پژوهشی جدید نشان می‌دهد، دورکاری شاید عاملی کلیدی در کنترل شیوع بیماری همه‌گیر کووید-19 باشد، اما باید در نظر داشت که این پدیده، باعث آسیب به تلاش برای مبارزه با نژادپرستی و سایر اشکال تعصب و تبعیض می‌شود.

این پژوهش از سوی شرکت نظرسنجی سورویشن برای موسسه ولف انجام شد که در زمینه مطالعات بین ادیان تحقیق می‌کند. یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد در میان کسانی که در یک محیط و کنار دیگران کار می‌کردند، 76 درصد از کارمندان، فارغ از قومیت خود، در محیطی حضور داشتند که از نظر نژادی متنوع بود.

تغییر محل کار از اداره به خانه، باعث اختلال در هنجار‌های پیونددهنده اجتماعی است. رفاقت در محیط کار، یکی از عوامل مهم در رفع سوءتفاهم‌هایی است که ناشی از تفاوت‌های ملیتی است. به همین دلیل است که وقتی کارمندان از محیط پویای محل مشترک کار فاصله بگیرند، ممکن است به تلاش‌هایی که در زمینه کاهش تعصب و تبعیض انجام شده است، آسیب برسد.

این گزارش هشدار داد راه‌های جایگزین همچون دورکاری، فرصتی یکسان برای «همگرایی اجتماعی» میان گروه‌های نژادی مختلف فراهم نمی‌کند. دکتر اد کسلر، موسس سازمان ولف گفت افزایش دورکاری باعث افزایش خطر بازگشت به جمود فکری است.

او گفت: «از آن جا که افراد به دورکاری مجبور می‌شوند، این خطر وجود دارد که به اتاقک‌های منزوی خود بازگردند. خلق فرصت‌هایی برای تشکیل رفاقت و دوستی باید یکی از عوامل کلیدی در سیاست‌گذاری‌های دولتی باشد.»

این پژوهش همچنین نشان داد کسانی که فاقد شغل بودند نیز دو برابر احتمال بیشتری داشت (37 درصد) تا با افرادی خارج از گروه قومی و مذهبی خود رفاقت نکنند.

به گفته این پژوهشگران، وقتی به موضوع تنوع دوستی در نقاط مختلف کشور می‌رسیم، تحقیقات نشان می‌دهد افراد ساکن در شمال شرقی انگلستان در مقایسه با ساکنان لندن، 150 درصد بیشتر احتمال دارد که فقط دوستان بریتانیایی داشته باشند و 68 درصد بیشتر احتمال دارد که فقط همکاران بریتانیایی داشته باشند.

پژوهش بیشتر و عمیق‌تر موسسه ولف درباره مفهوم «اختلاط نژادی» و «اختلاط مذهبی» نشان داد گرچه حدود سه چهارم پاسخ‌دهندگان غیر سیاه‌پوست یا غیر آسیای شرقی، با ازدواج یکی از خویشان نزدیک خود با فردی سیاه‌پوست یا اهل آسیای شرقی مشکلی ندارند (به ترتیب 74 و 70درصد).

این تحقیق از سوی شرکت سورویشن به نیابت از موسسه ولف انجام شده است. شرکت سورویشن با یک گروه نمونه تحقیق، متشکل از 11 هزار و 701 فرد بزرگسال در سراسر انگلستان و ولز، صحبت کرده است.
 
منبع: ایندیپندنت
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی