ماهان شبکه ایرانیان

شیوه کاری غول‌های تکنولوژی در پساکرونا

کارمندان گوگل تا سپتامبر به سرکار برنمی‌گردند و هنگامی که بازگردند، ممکن است فعالیتشان از دوشنبه تا جمعه نباشد. این غول فناوری هفته کاری انعطاف‌پذیر را آزمایش می‌کند.

شیوه کاری
 
تغییراتی که مدل کار کردن کارمندان شرکت‌ها پس از شیوع ویروس کرونا پیدا کرد، در دنیای پساکرونایی باعث انعطاف‌پذیری بیشتر در این زمینه خواهد شد، اما شرکت‌های مختلف رویکرد‌های متفاوتی را برای نحوه فعالیت کارکنانشان در پیش می‌گیرند.
 
درحالی‌که برخی از شرکت‌ها وعده داده‌اند دورکاری کارمندانشان حتی پس از پایان همه‌گیری ویروس کرونا ادامه پیدا خواهد کرد، اما سایرین رویکرد هیبریدی را در پیش گرفته‌اند که تحت آن کارمندان بخشی از زمان کاری را در دفتر و بخش دیگری را به‌صورت دورکاری سپری خواهند کرد.
 
شبکه سی‌ان‌ان در گزارشی به بررسی وضعیت فعالیت کارمندان برخی از شرکت‌های بزرگ در دوران پساکرونا پرداخته است:

گوگل: کارمندان گوگل تا سپتامبر به سرکار برنمی‌گردند و هنگامی که بازگردند، ممکن است فعالیتشان از دوشنبه تا جمعه نباشد. این غول فناوری هفته کاری انعطاف‌پذیر را آزمایش می‌کند که طبق آن، کارمندان حداقل سه روز در هفته برای روز‌های همکاری در محل کارشان حاضر می‌شوند.
 
این شرکت همچنین در فضا‌های دفتری خود تغییراتی می‌دهد تا شامل فضا‌های همکاری اختصاصی و فضای بیرونی برای دیدار‌های تیمی باشد.

ردیت: این شرکت رسانه اجتماعی مستقر در سانفرانسیسکو در اکتبر اعلام کرد به بیشتر کارمندانشان اجازه خواهد کرد در هر جایی که مایل هستند در دفتر، منزل یا ترکیبی از هر دو کار کنند. این شرکت اعلام کرده است که اگر کارمندانش تصمیم بگیرند به منطقه دیگری بروند، حقوق‌شان کاهش داده نخواهد شد.

مایکروسافت: مایکروسافت در اکتبر اعلام کرد کار از خانه برای نصف زمان کاری را برای اکثر وظایف شغلی در این شرکت یک استاندارد می‌بیند و برنامه کاری انعطاف‌پذیری را پیش‌بینی می‌کند. این شرکت در یک پست وبلاگ اعلام کرد هدف ما در آینده نشان دادن انعطاف تا حد ممکن در حمایت از سبک کار کردن کارمندان و در عین حال متوازن کردن نیاز‌های کاری و تضمین حفظ فرهنگ این شرکت است.

توییتر: شرکت توییتر اوایل سال 2020 اعلام کرد به برخی از کارمندان توییتر که مایل هستند به‌طور دائم از خانه کار کنند، چنین امکانی داده می‌شود.

دراپ باکس: شرکت دراپ باکس در اکتبر اعلام کرد که به نخستین شرکت مجازی تبدیل می‌شود. این به معنای آن است که تقریبا همه 3 هزار کارمند این شرکت اکثر اوقات به‌صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد و برای کار تیمی و همکاری جمعی بیشتر به محل کار می‌روند. این شرکت برای تسهیل چنین تغییری سرگرم صورت دادن تغییرات در دفاترش از جمله حذف میز‌های کاری شخصی است.

کوین بیس: شرکت صرافی ارز دیجیتالی کوین بیس اعلام کرده است که در وهله نخست از دورکاری کارمندانش استقبال می‌کند. برایان آرمسترانگ، یکی از موسسان و مدیرعامل این شرکت در اوایل ماه مه به کارمندان اعلام کرد اکثر کارمندانی که ترجیح می‌دهند دورکاری داشته باشند می‌توانند به این شکل فعالیت کنند و به کارمندانی که همچنان مایل به حضور در محل کار هستند هم چنین امکانی داده می‌شود.
 
وی گفته بود برای بسیاری از کارمندان شکل فعالیت، ترکیبی از هر دو حالت خواهد بود، اما برای اینکه کارمندان ما در وهله نخست دورکار باشند، مستلزم تغییر فکری و رفتاری است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان