ماهان شبکه ایرانیان

زدن واکسن کرونا در ابتدای بارداری منجر به سقط می‌شود؟

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد واکسن‌های کووید-۱۹ خطر بروز سقط جنین را در اوایل بارداری افزایش نمی‌دهد. نتیجه این مطالعه تاییدی است بر نتایج تحقیقات قبلی که نشان می‌دهد تزریق واکسن‌

زدن واکسن کرونا در ابتدای بارداری منجر به سقط می‌شود؟

ایرنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس نوشت: نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد واکسن‌های کووید-19 خطر بروز سقط جنین را در اوایل بارداری افزایش نمی‌دهد. نتیجه این مطالعه تاییدی است بر نتایج تحقیقات قبلی که نشان می‌دهد تزریق واکسن‌های کرونا برای زنان باردار بی‌خطر هستند.

گروهی از محققان بین‌المللی، داده‌های چندین مرکز ثبت سلامت نروژ را برای ارزیابی خطر سقط جنین در سه ماهه اول در میان زنانی که علیه کووید-19 واکسینه شده بودند، تجزیه و تحلیل کرد. در این تحقیق اطلاعات بیش از 18 هزار زن بررسی شد.

محققان خاطرنشان کردند با اینکه نروژ واکسیناسیون را در سه ماهه اول بارداری توصیه نمی کند اما ممکن است زنان قبل از اینکه متوجه شوند باردار هستند، واکسن دریافت کنند.

این محققان در نامه‌ای به سردبیر مقاله ای که هفته گذشته در مجله New England Journal of Medicine منتشر شد، نوشتند: مطالعه ما هیچ مدرکی دال بر افزایش خطر از دست دادن زودهنگام بارداری پس از واکسیناسیون کووید-19 نشان نمی دهد و یافته های این مطالعه در واقع تاییدی است بر یافته های تحقیقات دیگر که از واکسیناسیون کووید-19 در دوران بارداری حمایت می کنند.

آنها افزودند: یافته های این مطالعه اطمینان خاطری است برای زنانی که در اوایل دوره بارداری واکسینه شده اند و از مدارک در حال بررسی مبنی بر بی خطر بودن واکسیناسیون کووید-19 در دوران بارداری حمایت می کند.

9 محقق این نامه را امضا کردند که از جمله آنها دکتر «آلن ویلکاکس» از «موسسه ملی علوم بهداشت محیطی» در دورهام در آمریکا،  «دشاین فل» از دانشگاه «اتاوا» در کانادا و «ماریا مگنوس» از «موسسه بهداشت عمومی نروژ» در اسلو بودند.

واکسن های کووید-19 مورد استفاده در نروژ شامل مُدرنا، فایزر، و آسترازنکا بود. این مطالعه هیچ ارتباطی بین نوع واکسن تزریق شده به زنان باردار و خطر سقط جنین پیدا نکرد.

نویسندگان در بیانیه ای در دانشگاه اتاوا گفتند: مهم است که زنان باردار واکسینه شوند زیرا خطر بستری شدن آنها در بیمارستان بر اثر ابتلا به کرونا و بروز عوارض کووید-19 در آنها بیشتر است و نوزادان آنها در معرض خطر بیشتری برای تولد زودرس قرار می گیرند.

این محققان همچنین افزودند: واکسیناسیون در دوران بارداری احتمالاً از نوزاد تازه متولد شده در برابر عفونت کووید-19 در ماه های اول پس از تولد محافظت می کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان