ماهان شبکه ایرانیان

وبلاگ مشرق

چرایی انزجار "شورای همیشگی پیرمردان چپ" از جوانان/ نماینده سیاه‌نما ول‌کن نیست!

"جهاد تبیین"، حلقه مفقوده دهه فجر است. گزینه‌ای که علمای بلاد و خواص بصیر نیز بر آن تأکید دارند اما کمتر اثری درباره آن پیرامون اقتصاد ایران و "کارنامه اقتصادی انقلاب اسلامی" چشم می‌خورد.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. 7:30 هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

چرایی انزجار "شورای همیشگی پیرمردان چپ" از جوانان

چرایی انزجار "شورای همیشگی پیرمردان چپ" از جوانان/ نماینده سیاه‌نما ول‌کن نیست!

فیض‌ا... عرب‌سرخی، فعال چپ و از دستگیرشدگان فتنه 88 اخیراً در بخشی از یک مصاحبه که سایت صبح ما آنرا منتشر کرد از این گفت که اصلاح‌طلبان از چرخه اداری و سیاسی کشور حذف شده‌اند.

او همچنین در پاسخ به این سوال که چه زمانی قرار است چهره‌های جدیدی از جریان اصلاحات جایگزین چهره‌های امروز شوند؟ گفته است:‌

"این کادرسازی از کجا باید شروع شود؟ در پستو یا در سازمان‌های اداری و اجرایی کشور؟! اجازه انتخاب و به کارگیری نیروهای جوان برای حضور در ساختارها داده نمی‌شود و به شکل پر رنگ از سال 84 این اتفاق یعنی ردّ صلاحیت نیروهای گذشته در حال تکرار است"! [1]

*شیون‌گری آقای عرب‌سرخی در حالی است که اصلاح‌طلبان تا همین چند ماه قبل و در دولت اعتدال صاحب تمام مناصب بلندپایه دولتی و اداری و سیاسی بودند و در همه عرصه‌ها ترکتازی می‌کردند.

اکنون هم طبیعتا به مصداق آیه شریفه " تِلکَ الاَیّامُ نُداوِلُها بَینَ النّاس" نوبت دیگرانی با تفکر دیگر است.

فلذا از رجال سیاسی معمولی که شأنی در نخبگی ندارند هیچ شکایتی درباره این حذفیات طبیعی و نبودن همیشگی در سمت‌ها مسموع نیست.

مسئله مهمتر اما ربط بی‌ارتباطی است که عرب‌سرخی بحث کادرسازی اصلاح‌طلبان را به آن وصّالی می‌کند و از این می‌گوید که چون کسانی از ما در انتخابات رد صلاحیت شده‌ایم و یا در ساز و کارهای اداری نیستیم پس نمی‌توانیم کادر تربیت کنیم!

این در حالی است که اولا همانطور که اشاره شد اصلاح‌طلبان طی 8 سال گذشته و تا همین چند ماه قبل در سمت‌های اجرایی کشور حضور داشتند اما مسئله این بود که به نسل جوانشان وقعی ننهادند و امثال ربیعی و نعمت زاده و زنگنه پیر را به سمت‌ها آوردند. آنها با اینکه می‌توانستند اما چرا از جوان‌ها استفاده نکردند!؟ (این گزینه تمام ادعاهای عرب‌سرخی را به سادگی رد می‌کند)

جالب است که آنها حتی با اینکه بعنوان داعیه‌داران شوآف مربوط به "لزوم حضور بانوان در مدیریت‌های کلان" هم شمرده می‌شوند و در حالیکه اکثریت شورای شهر پنجم تهران را نیز در اختیار داشتند اما حاضر نشدند یکی از خانم‌های اصلاح‌طلب را به سمت شهرداری تهران بگمارند.

در همین دوران بود که سعید حجاریان نیز عملا قید جوانگرایی در اصلاحات را زد و تئوری "هسته سخت اصلاحات" (شورای همیشگی پیرمردان چپ) را مطرح کرد.

مهمتر از تمام این مسائل نیز عرب‌سرخی پاسخی به این تناقض بزرگ نمی‌دهد که چپ‌ها چرا در تیول متعلق به خود یعنی "احزاب اصلاح‌طلب" نیز حتی حاضر به استفاده از جوانان نیستند!؟ و نه تنها حاضر نیستند بلکه به حزب جوانگرای ندای ایرانیان نیز هرگز روی خوشی نشان ندادند و لیدر اصلاح‌طلبان در مواجهه با تشکیل این حزب اظهار کرد: زنده باد مخالف من!

پرونده چپ‌ها در توجه به جوانان کاملا سیاه است و هیچ جای دفاع و توجیهی ندارد.

مسئله بعدی هم اینست که آنها اساسا چرا اصرار دارند با گفتمانی که دستاوردی جز فتنه، ناکارآمدی و میل به سمت براندازی ندارد کادر هم بسازند!؟

کادرهای جوان اصلاحات آیا قرار است مسیری جز تقلا برای فتنه، ناکارآمدی و حرکت به سوی براندازی را پی بگیرند!؟

***

"جهاد تبیین اقتصادی"؛ حلقه مفقوده دهه فجر

چرایی انزجار "شورای همیشگی پیرمردان چپ" از جوانان/ نماینده سیاه‌نما ول‌کن نیست!

حجت‌الاسلام علی خاتمی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان اخیراً طی سخنانی به مناسبت آغاز دهه فجر گفته است:

 "توطئه دشمن این است که جمهوری اسلامی را غیرضروری معرفی کند و در واقع نظام اسلامی را ناکارآمد نشان دهد و بر این اساس وظیفه داریم، در دهه فجر امسال دستاوردها و کارهای انجام گرفته در کشورمان را تبیین کنیم. " 

به گزارش ایرنا، وی همچنین تأکید کرد: دشمن تلاش دارد چهره رژیم منحوس طاغوت پهلوی را بزک کند، در واقع  آن را کارآمد نشان دهد، می خواهد القا کند که شاه هم کار می‌کرد و یکی از تلاش های دشمن در فضای مجازی برای نسل سوم و چهارم این است که شاه را توانمند و خدمتگزار معرفی کند.[2]

*پیش از این، آیت‌ا... فقیهی، از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه نیز در مصاحبه‌ای تأکید کرده بود که "باید با برجسته کردن پیشرفت های کشور در دوران پس از انقلاب، کارآمدی نظام را به مردم نشان داد و در مورد مشکلات نیز باید سعی کنیم با همفکری یکدیگر و کمک به مسئولین محترم، به دنبال حل مشکلات باشیم. "[3]

بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی خاصّه در بخش اقتصادی، حلقه مفقوده مراسم دهه فجر است که بایستی توسط آگاهان امر و بصورت مستدل و منطقی با همراهی سایر خواص، رسانه‌ها و صداوسیما بیان شود.

امری که شاهدیم علمای بلاد نیز بر آن تأکید دارند اما منصه‌های عینی و ملموس آن انگشت‌شمار است.

 مقوله "جهاد تبیین" که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید دارند و یا عبارت انتقادی معظم‌له در بیانیه گام دوم تحت عنوان "تبلیغات نارسای مسئولان" (پیرامون دستاوردهای انقلاب اسلامی) همگی در همین پازل تعریف می‌شوند و نیاز به آن دارند تا کسانی از خواص به ندای امام جامعه لبیک گفته و به عرصه تبیین پا گذارند.

***

القای بحران مشروعیت در نظام اسلامی

نماینده سیاه‌نما ول‌کن نیست!

چرایی انزجار "شورای همیشگی پیرمردان چپ" از جوانان/ نماینده سیاه‌نما ول‌کن نیست!

جلال میرزایی، فعال اصلاح‌طلب و از نمایندگان مجلس سابق در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا پیرامون دهه فجر و شعار مبنایی "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" اظهار کرده است:

"در ارتباط با جمهوری اسلامی که –قرار بود- جمهوریت بر منبای اسلامیت باشد، امروز برخی چالش‌هایی را داریم که متاسفانه این چالش‌ها را با گذشت 43 سال نتوانسته‌ایم حل‌شان کنیم که  اگر ادامه پیدا کند، می‌تواند به بحران مشروعیت تبدیل شود"! [4]

*ما البته منظور بیان نشده آقای میرزایی از "چالش‌هایی که ادامه آنها موجب بحران مشروعیت نظام می‌شود"! را نمی‌دانیم اما مستندا می‌دانیم که چنین چیزی در ساحت نظام اسلامی وجود ندارد و ساختارهای نظام اسلامی در رئوس کلی خود صحیح عمل می‌کنند و خواست تحقق "جمهوری اسلامی" کاملا محقق شده است.

چه اینکه در جمهوری عاقله اسلامی، مردم هستند که در نظارت تقنینی اسلام و حاکمیت ولی فقیه، سرنوشت خود را با "حق رأی" تعیین می‌کنند و این چیزی است که امروز به رأی العین در ایران اسلامی محقق شده است.

امروز دولت که بیش از 90 درصد تمام اجرائیات و خزائن مالی کشور را در اختیار دارد با رأی مردم انتخاب می‌شود. مجلس شورای اسلامی بعنوان قوه تقنینی کشور در مظان رأی مردم است. و سایر ارکانهای انتخابی دیگر...

مشخص نیست در این اندامواره اصولی و کارنامه مشخص آن کدام اشکال وجود دارد که آقای میرزایی پیش‌بینی بحران مشروعیت کرده‌اند!؟

چه اینکه بحران مشروعیت در حالتی بروز می‌کند که اندامواره اشاره شده دچار کژکارکردی و عمل ضد شود.

آیا امروز شاهدیم که دولت، مجلس، شورای نگهبان و یا مجلس خبرگان به ضرر نظام اسلامی و مردم تصمیم می‌گیرند و کار می‌کنند!؟

از اشتباهات فردی و نفسانیت‌ها که در تمام حکومت‌های جهان وجود داشته و دارند که بگذریم؛ چنین چیزی مشاهده نمی‌شود فلذا استدلالا حرف آقای میرزایی غلط و برخاسته از دانسته‌های غلط است. اگر برخاسته از تمنیّات فردی نباشد...

همه باید بدانیم که حتی در شرایط "زیست بهشتی" هم اگر عده‌ای باشند که مدام سیاه‌نمایی کنند و بیخ گوش مردم واویلا سر بدهند اما کسی نباشد که در "جهاد تبیین" پاسخ بدهد؛ ساکنان بهشت هم حتی به تصور "زیست جهنمی"‌ می‌رسند و علیه خدا و فردوس برین می‌شورند...

گفتنیست، میرزایی پیش از این و در اظهاراتی پیرامون سخنان مغلوط ظریف در فایل صوتی مشهور گفته بود: گذشت زمان ثابت می‌کند موضع آقای ظریف درست بوده! [5]

او همچنین همان کسی است که 3 سال قبل و در دولت روحانی برای سیاه‌نمایی از اوضاع گفته بود که واردات کالا به کشور در حال مسدود شدن است!

رخدادی که هرگز رخ نداده بود و حتی در زمان جنگ هم سراغی از آن نداشتیم. در آن مقطع نیز با رصد ما کسی به سیاه‌نمایی‌های این فرد پاسخ درخوری ارائه نکرد.

***

1_ http://sobhema.news/?p=20212

2_ irna.ir/xjHpMF

3_ mshrgh.ir/1333311

4_ https://www.ilna.news/fa/tiny/news-1190679

5_ mshrgh.ir/1208934

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان