قانون در هر جامعه و اجتماعی خواه کوچک و خواه بزرگ، همچون خانه و خانواده و همچنین یک کشور و …. ضروری می باشد که برای اجرای آن نیاز به یک سری افراد و مکان هایی دارد که از جمله ی آنها می توان به مجریان قانون در قسمت های مختلف و وکلا اشاره داشت. وکلا افرادی هستند که از افراد دارای اتهام و یا حتی دارای مشکلات قانونی و …. در موازات قانون دفاع می کنند، با این وجود قطعا نیاز است تا مراجعه کنندگان در فضایی کاملا آرام و به دور از استرس با آنها روبرو شوند. در ادامه ایده های زیبا و شیکی از دکوراسیون دفتر وکالت را به نمایش خواهیم کشید.
همانطور که در دکوراسیون مطب روانشناسی با توجه به اینکه اغلب مراجعه کنندگان با مشکلات روحی، فکری و ناراحتی و غم به این مکان مراجعه می کنند، نیازمند یک طراحی دقیق و بی عیب و نقص است. در دیزاین دفتر وکالت نیز باید همین حساسیت را به خرج داد تا آرامش آنها به بهترین شکل تامین گردد. در واقع این اولین قدم در انجام کار شما می باشد که موجب ایجاد اعتماد در او و آغاز روند کاری خود شده اید. از تابلوهایی دارای اسم حکاکی شده شما که وظیفه معرفی شما را بر عهده دارند گرفته تا طراحی با دقت درب ورودی، انتخاب و طراحی میز و جایگاه مناسب منشی، طراحی اتاق وکیل، سالن انتظار مراجعه کنندگان، اتاق بایگانی همگی دیزاین دفتر وکالت را شکل می دهند.
ایده های جالب از دکوراسیون دفتر وکالت
در این دیزاین بهره گیری از رنگ های یخی، سرد و نیز طراحی دارای نور کم محیط های منحصر به فردی را ایجاد می کند، اما از نظر روانشناسی با توجه به شرایط روحی مراجعه کنندگان ایده ی جالب نباشد چرا که فضایی زیبا اما سرد و خسته کننده می باشد. به جای بهره گرفتن از این رنگها می توانید از رنگهایی شیک و فانتزی بهره ببرید تا محیطی شاد ایجاد نمایید. برعکس با استفاده از رنگهای گرمی مانند نارنجی محیطی آرامش بخش و گرم ایجاد نمایید.
ایده ی حضور گیاهان و گل های طبیعی در تمامی دیزاین دفتر وکالت بسیار کاربردی به حساب می آید که تاثیر مثبت و آرامش دهنده ای بر روی ذهن مراجعه کنندگان دارد. غیر از ایجاد حس آرامش گیاهان و گل ها موجب پاکیزه ساختن هوای دفتر و در نتیجه افزایش و بهبود کیفیت کارکرد پرسنل و وکیل می شود.
رنگ آمیزی و نورپردازی
برای رنگ آمیزی دفتر وکالت بهتر است از رنگ های روشن و غیر تیره بهره ببرید. چرا که رنگ های تیره و مات موجب بیشتر شدن اضطراب و استرس می گردد. از نور طبیعی برای نورپردازی فضا بهره برده و همچنین می توانید از نورهای مستقیم فلورئورسنت، می توانید نورهای گرمی که مستقیم نباشد نیز می توانید بهره ببرید.
در دفترهایی با فضای بزرگ باید طراحی به گونه ای صورت بگیرد که فضای موجود خالی دیده نشود، چون باعث خسته و کسل شدن مراجعه کننده می گردد. جهت دیزاین این دفتر خوب است از رنگهای گرم و ملایم بهره ببرید.
دیزاین دفتر وکالت به صورت حرفه ای و رسمی
برخی از ایده های دیزاین دفتر وکالت به بعد آرامش و اعمادسازی در کنار زیبایی آن می پردازد، اما یکسری از ایده و روش ها با توجه به اینکه فضایی رسمی در پیشبرد قانون است، به این بعد آن می پردازد. به عنوان مثال می توانید مدرک وکالت پایه 1 را بر روی دیوار دفتر، در بخش اتاق وکیل با لوحهای تقدیر و افتخار خود بیاویزید.
بهره گیری از بافت های شیک، تابلوهای هنری با معنی، دیوارهای دارای تکسچر در طراحی تا حد بسیاری فضا را به رسمی شدن نزدیک می کند. با استفاده از عنصرهای مهمی همچون چرم، چوب، قالی دارای طرح، مفروش کردن قابل توجه بودن هدف و جدیت خود در حرفه خود را به ارباب رجوع منتقل کنید. با استفاده از اکسسوری و دیوارکوب های گرانبها و کلاسیک هم می توانید محیط موجود را زیبا و برجسته بسازید.
با گذاشتن کتابهای اجرای احکام و قانون در کتابخانه دفتر خود علم خود در وکالت را به نمایش بکشید تا مراجعه کنندگان به راحتی به شما اعتماد کنند.
با استفاده از مبلمان خطی و ساده بودن محیط دارای تعداد پایین ایجاد ارامش نمایید. دیوارهای بزرگ دارای 1 رنگ روشن می توانید از تشویش انها بکاهید. در واقع چیدمان مبلمان نباید به گونه ای باشد که با کار کردن پرسنل، سایر همکارها اذیت شوند.
طراحی اتاق وکیل
در طراحی این قسمت باید از میزی شیک و بزرگ در میان اتاق بهره برده، و صندلی لوکسی را جهت نشستن وکیل در پشت میز قرار دهید. البته این شیک و لوکس بودن نباید زیاد باشد که در نتیجه موجب اختلال ارتباط وکیل و مراجعه کننده می شود. به فاصله میان صندلی ارباب رجوع و وکیل دقت کنید.
با توجه به نوع این حرفه باید طراحی علاوه بر زیبا و شیک بودن، رسمی بودن، ایجاد همدلی و اعتماد نیز داشته باشد. در همین راستا پیشنهاد می شود تا از دیوارهای ضد صدا کمک گرفته شود تا هم صدا از دفتر به بیرون نشت نکرده و هم صدای بیرون از دفتر مزاحم تمرکز و حرف زدن شما و آنها نگردد.
طراحی سالن انتظار
دفتر وکالت از بخش های مختلفی شامل می شود که شاید بتوان اصلی ترین آنها را اتاق وکیل و سالن انتظار دانست. سالن انتظار قسمتی است که اغلب وکلا برای انتظار تا زمان رسیدن نوبت مراجعه کنندگان مکانی را در نظر می گیرند که این بخش با توجه به کاربردی که دارد جهت طراحی نیاز به رعایت یکسری اصول و ریزه نکات است.
-در دیزاین آن از LED و یا هر نمایشگر دیگری برای به نمایش درآوردن کلیپ های آموزشی و یا پر نشاط و انرژی بخش استفاده کنید تا به این صورت دستکم مقداری از ایجاد فشار روحی وفکری افراد حاضر در سالن کم شود. همچنین می توانید موزیک آرامی را با درجه کم بگذارید پخش شود.
نکته ی دیگری که بهتر است رعایت شود، اینکه میز منشی را روبروی مراجعه کنندگان جای ندهید که رو در رو شدن مدام ارباب رجوع با منشی موجب می شود هر دوی آنها حس راحت نبودن و مشوش به خود بگیرند. نیز با وجود مشکلات در زندگی این افراد و نگران و ناراحت بودن ممکن است پرسنل شما نیز را با رو در رو شدن جذب و از آن حس ها برخوردار شوند.
اگر تمایل به ایجاد فضایی شاد و آرام دارید، می توانید از گل و گیاهان برای دیزاین محیط بهره ببرید، ترکیب آنها با آکواریوم ایده ی منحصر به فرد دیگری است که پیشنهاد می گردد. با قرار دادن آبسرد کن و همچنین شیر آب داغ علاوه بر فراهم ساختن آسایش آنها، به آنان ثابت می کنید که رفاه حال آنان برای شما مهم و با ارزش می باشد.
از اینکه تا انتهای این مطلب همراه آرگا بودید، از شما قدردان و متشکریم. امیدواریم طرح های ارائه شده مورد توجه شما وقع شده و بتوانید با استفاده از آنها طراحی بینظیری را رقم بزنید.