ماهان شبکه ایرانیان

خالکوبی با حنا ؛ طراحی و خالکوبی با حنا (۲)

امروزه با گسترش مد و البته خطرات ناشی از تاتوهای دائم، طراحی با حنا رواج بیشتری یافته است، این رنگ‌های طبیعی کاملاً سالم و ایمن هستند

خالکوبی با حنا ؛ طراحی و خالکوبی با حنا (2)

تهیه جوهر حنا

پودر حنا (2 اوس)  آب (1 اوس) ظرف شیشه‌ای  قلم‌مو و شابلون

پودر حنا و آب را در یک ظرف شیشه‌ای کاملاً مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست به دست آید. شابلون را روی هر نقطه از بدن‌‌تان که دوست دارید، قرار دهید (معمولاً بیشتر بر روی دست‌ها و پاها قرار می‌گیرد، ولی می‌توانید هر جایی از بدن‌تان را طراحی کنید انتخاب نوع و طرح شابلون نیز به سابقه شما بستگی دارد.

نوک قلم را درون ظرف حنا فرو برده و داخل طرح شابلون را پر کنید؛ به طوری که کل شابلون از حنا پوشیده شود و یک لایه نازک حنا روی شابلون را بپوشاند. اگر حنا روی قسمت‌های دیگر پوست ریخت، به سرعت آن را بشویید تا رنگ نگیرد. پس از 15دقیقه روی شابلون را لمس کنید و در صورتی که جوهر حنا کاملاً خشک شده بود، به آرامی شابلون را بردارید و حنا را بشویید.

برای تغییر رنگ حنا می‌توانید از قهوه و با آب لیمو نیز استفاده کنید بدین ترتیب که ابتدا حنا را الک کرده و سپس مقداری آب لیمو و قهوه به آن اضافه کنید و آن را در یک ظرف پلاستیکی بریزید و حداقل به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً تیره شود. هنگام استفاده مقدار بسیار کمی آب به آن اضافه کرده و به شیوه بالا کار را انجام دهید.

رنگ حنا را می‌توان تا سه روز خارج از یخچال و برای چند ماه به صورت فریز نگهداری کرد. آب لیمو باعث می‌شود که رنگدانهای حنا به خوبی رنگ باز کنند و با اضافه کردن یک قاشق چایخوری عسل یا شکر می‌توان مخلوط را سفت کرد.

پاک کردن تاتوی حنا

در اینجا به روش‌های امن و بی‌خطر برای پاک کردن حنا اشاره خواهیم کرد که با آنها می‌توانید در برابر آسیب‌های غیر ضروری از پوست‌تان مخافظت کنید.

امروزه با گسترش مد و البته خطرات ناشی از تاتوهای دائم، طراحی با حنا رواج بیشتری یافته است، این رنگ‌های طبیعی کاملاً سالم و ایمن هستند و اگر افراد به دلیل تنوع طلبی‌ بعد از مدتی تمایل داشته باشند آنها را پاک کنند، به راحتی پاک می‌شوند؛‌ در حالی‌که پاک کردن تاتوهای دائم بسیار سخت و وقت‌گیر و البته دردناک است. حنا را می‌‌توان در خانه و بدون مراجعه به هیچ مرکز خاصی از روی بدن پاک کرد.

اولین کاری که برای پاک کردن حنا باید انجام دهید، خیساندن دست و یا محل مورد نظر به مدت 15 دقیقه در آب نمک است تا مقداری از جوهر در نمک حل شود. توجه داشته باشید که پوست افراد مختلف، به مقدار متفاوت جوهر حنا را در خود جذب می‌کند و حتی ممکن است بعد از خیساندن پوست در آب نمک، مقدار جوهر حنا هیچ تغییری نکند! مناطق مختلف بدن نیز به طور متفاوت جوهر جذب می‌کنند و پاک کردن طراحی در برخی مناطق آسان‌تر از نواحی دیگر است؛ مثلاً پوست گردن، مقدار جوهر کمتری را به خود جذب می‌کند و پاک کردن طراحی آن آسان‌تر است.

حذف پوست‌ها و سلول‌های مرده پوست نیز موجب از بین رفتن طرح تاتو می‌شود. لوسیون‌ها و مواد شوینده‌ای به منظور حذف این سلول‌ها در داروخانه‌ها وجود دارند که با استفاده از آنها می‌توان سلول‌های مرده پوست را از بین برد.

توجه داشته باشید که قبل از استفاده از هر نوع ماده شیمیایی جدید، ابتدا تست حساسیت انجام دهید و هنگامی که مطمئن شدید به آن ماده حساسیت ندارید، آن را به کار ببرید و با آن ماده پوست را شسته و مالش دهید. اگر حتی بعد از استفاده از این محصول همچنان طرح حنا هیچ تغییری نکرد، از استفاده مکرر آن خودداری کنید؛ چرا که می‌تواند موجب تحریک و آسیب پوست شود.

شستن روزانه طرح حنا با یک صابون ملایم طرح را زودتر از روی بدن محو می‌کند.

تعریق موجب تسریع در پوسته پوسته شدن سلول‌های بدن می‌شود که در پاک کردن طرح حنا بسیار موثر است. اگرچه ممکن است به نظرتان کمی عجیب برسد، ولی ورزش وهر فعالیتی که موجب تعریق بدن می‌شود، در محو طرح حنا موثر است. 

مقایسه تاتو و طراحی با حنا

قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خطرناک بوده و می‌تواند موجب واکنش‌های آلرژیکی شود. اطلاع از معایب و مزایای هر یک از این دو روش و مقایسه آنها با یکدیگر شما را در یک انتخاب مناسب یاری خواهد کرد.

عدم تداوم: اگرچه خالکوبی با حنا بسیار طرفدار دارد؛ ولی متاسفانه ماندگاری آن کوتاه است و بیش از چند هفته دوام نمی‌آورد البته با مراقبت‌های ویژه می‌توان این مدت را تا حدودی طولانی‌تر کرد؛ مثلاً بعد از طراحی باید حداقل تا چند روز از آن به خوبی مراقبت نمود تا ماندگاری آن بیشتر شود. اجتناب از مواد شوینده و دوش آب گرم نیز موجب ماندگاری بیشتر آن می‌شود.

حنای طبیعی فقط در یک رنگ است و تنوع رنگ آن به نسبت رنگ‌های تاتو بسیار کمتر است. رنگ حنای مشکی حاوی مواد شیمیایی است که به‌طور خاص می‌‌تواند موجب واکنش‌های آلرژیک شدید، خارش و در نهایت در درازمدت موجب زخم، تاول، سرطان و آسیب کبدی شود.

البته فراموش نکنید که استفاده از تاتوهای دائم نیز خطر ابتدا به دیابت و ایدز را افزایش می‌دهد و در صورت استریل نبودن سوزن‌های تاتو امکان انتقال هر نوع بیماری وجود دارد. پاک کردن تاتوهای دائمی با لیرز و یا پاک کننده‌ها نیز موجب آسیب‌های شدید و بعضاً غیر قابل جبران به پوست می‌شود.

برای خواندن بخش اول - طراحی و خالکوبی با حنا - اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان