ناصر محمودی فرد در گفتوگو با ایسنا، گفت: همه شهرداریها ملزم به رعایت قانون در این زمینه هستند و وقتی امکانات برای مدیریت بحران محدود است نباید اجازه داد ساختمانهای بلند مرتبه ساخته شود.
وی با تاکید بر لزوم حساسیت دستگاهها در برابر تهدیدات افزود: باید همه آنچه که مربوط به ایمنی و تهدیدات موجود است جدی گرفته شود.
فرماندار شهرستان دماوند به شهرداری های شهرستان تأکید کرد تا ساختمان های اصلی و اداری خود را به ژنراتورهای دیزلی تجهیز نمایند تا در صورت بروز بحران و قطع برق هم خود شهرداری ها و هم مردم بتوانند از این راه جایگزین بهره مند شوند.
وی تاکید کرد: هلال احمر شهرستان سوله های خوبی را در مجموعه خود دارد که باید به سرعت مشکلات این سوله ها از جمله گاز رسانی و آب با همکاری دیگر دستگا ها مرتفع شود تا بتوان در مواقع بحران از این سوله ها در جهت اسکان اضطراری بهره برد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به اهمیت بهره گیری از انرژیهای نو در سطح شهرستان دماوند تاکید کرد و ادامه داد: 15 هکتار زمین به منظور اجرای سیستم های انرژی خورشیدی در دماوند اختصاص پیدا کرده است و این رویداد مهم در شهرستان دماوند با جذب سرمایه گذار در منطقه سربندان در حال اجرا است و طی ماه های آینده به بهره برداری خواهد رسید.
محمودی فرد اظهارکرد: در اجرای این طرح بخش هایی برای توسعه نیز پیش بینی شده و میتوان با استفاده از انرژی خورشیدی مبود برق را جبران کرد و همچنین این موضوع می تواند جایگزین خوبی برای جبران برق در مواقع بحران باشد.