علت‌های کپک زدن مرباهای خانگی چیه ؟

یکی از رایج‌ترین مشکلاتی که ممکن است هر بانوی کد بانویی با آن مواجه شود، کپک زدن مربای خانگی است که آن را با ذوق و به عشق زیاد نسبت به اعضای خانواده خود تهیه کرده است

علت‌های کپک زدن مرباهای خانگی چیه ؟

یکی از رایج‌ترین مشکلاتی که ممکن است هر بانوی کد بانویی با آن مواجه شود، کپک زدن مربای خانگی است که آن را با ذوق و به عشق زیاد نسبت به اعضای خانواده خود تهیه کرده است. عموما کپک زدن مربا بنابر دلایل مختلفی اتفاق می‌افتاد که مهم‌ترین آن‌ها خوب پخته نشدن مرباست. اگر به دنبال یادگیری دلایل کپک زدن مرباهای خانگی و همچنین ترفندهایی برای مقابله با آن هستید با ما همراه باشید!

پاسخ به یک سوال مهم، چرا مربای خانگی کپک می‌زند؟

اصولا کپک زدن مربا نتیجه قوام نیامدن آن است. به عبارت بهتر اگر شیرینیجاتی همچون مربا، شربت و حتی ترشی‌ها به اندازه کافی قوام پیدا نکنند بعد از مدتی رقیق و ترش می‌شوند و در نهایت کپک می‌زنند! در ضمن اگر برای سرو مربا نیز اگر از قاشق آغشته شده به مواد دیگری همچون پنیر، کره و … استفاده کنید احتمال کپک زدن مربا به مراتب افزایش پیدا می‌کند.

جالب است بدانید که شیوه پخت مرباهای مختلفی همچون مربای انجیر سیاه، مربای هویچ، آلبالو و … از دیگر مسائلی است که می‌تواند علت اصلی کپک زدن مربا باشد. از این رو لازم است به درجه حرارت شعله‌ای که قابلمه مربا را بر روی آن قرار می‌دهید و همچنین مدت زمانی که صرف پختن مواد مربا می‌کنید، دقت ویژه‌ای داشته باشید! از دیگر دلایل کپک زدن مربا نیز می‌توان به مواردی همچون:

  • نبستن درب ظرف مربا بعد از هر بار استفاده
  • کم بودن مقدار شکر به کار گرفته شده برای تهیه مربا
  • آلوده و یا خیس بودن شیشه‌ای که مربا درون آن نگهداری می‌شود.
  • و …

اشاره کرد.

چکار کنیم تا مربای ما کپک نزد؟

اگر بعد از آشنایی با طرز تهیه مربای آلبالو و سایر مرباهای خوشمزه، تصمیم خود را برای تهیه مربای خانگی گرفته‌اید و دوست دارید از ترفندهای خانه داری همچون راه‌های جلوگیری از کپک زدن مربا اطلاع پیدا کنید، این قسمت از مقاله مخصوص شماست!

توجه به غلظت مربا

در طول پختن و جوشیدن مواد مربا لازم است به غلظت آن‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشید چرا که اگر مربای خانگی شما شل بوده و یا غلظت کافی نداشته باشد، بدون شک کپک خواهد زد. برای اطمینان از اینکه مربای شما به غلظت کافی رسیده است و یا نه؟ تنها کافی است مقداری از آن را داخل یک نعلبکی بریزید، اگر مربا بعد از خنک شدن حالت ژله‌ای به خودش گرفت به معنای آن است که به اندازه کافی غلیظ شده است.

تمیز بودن شیشه مربا

لازم است پیش از ریختن مربای خنک شده داخل ظرف شیشه‌ای از تمیز و استریل بودن آن اطمینان کافی پیدا کنید. دقت داشته باشید که بهتر است از ظروف پلاستیکی برای نگهداری مربا استفاده نکنید.

توجه به بایدها ونبایدهای هر بار مصرف مربا

بهتر است در طول هر بار مصرف مربا، درب آن را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود و با مواد مربا واکنش شیمیایی نشان ندهد. لازم به ذکر است که قرار دادن قاشق آغشته به مواد دیگری همچون پنیر، کره و … نیز می‌توانند باعث کپک زدن مربا شود به همین خاطر لازم است از قاشق جداگانه‌ای برای سرو مربا استفاده شود.

اقیانوسی به وسعت مجله اسنپ اکسپرس

مجله اسنپ اکسپرس، یکی از مجلات اینترنتی پرطرفدار بوده که مقالات تخصصی متعدد و مفیدی در حوزه‌های مختلفی همچون رژیم، آشپزی، شیرینی پزی، سلامت و زیبایی، سبک زندگی و … را در دسترس شما قرار می‌دهد. مقالاتی که با نگاهی متفاوت به هر یک از نیازهای روزمره شما سعی در بهبود مهارت‌های فردی شما دارند!

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان