ماهان شبکه ایرانیان

بهترین انیمه‌های الهام گرفته شده از بازی‌های ویدیویی

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که انیمه‌ها مطلقا از مانگا اقتباس می‌شوند و با دانستن اینکه چه تعداد از این آثار با الهام از بازی‌های ویدیویی ساخته می‌شوند، شگفت‌زده خواهند شد

بهترین انیمه‌های الهام گرفته شده از بازی‌های ویدیویی

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که انیمه‌ها مطلقا از مانگا اقتباس می‌شوند و با دانستن اینکه چه تعداد از این آثار با الهام از بازی‌های ویدیویی ساخته می‌شوند، شگفت‌زده خواهند شد. در واقع، می‌توان گفت که انیمه و بازی‌های ویدیویی به همان اندازه انیمه و مانگا به هم گره خورده‌اند. در ادامه همراه با ما باشید تا به معرفی بهترین انیمه‌های الهام گرفته شده از بازی‎‌های ویدیویی بپردازیم.

10. انیمه گرنبلو فانتزی

Granblue Fantasy: The Animation (2017)

Granblue Fantasy: The Animation (2017)

انیمه گرنبلو فانتزی (Granblue Fantasy: The Animation) بر اساس بازی رول‌پلی و شبکه‌ای به همین نام از کمپانی Cygames ساخته شده و اثری در ژانر ماجراجویی و فانتزی به شمار می‌رود که در حال حاضر دو فصل از آن پخش شده است. اولین فصل از این اثر را استودیو A-1 Pictures ساخت و در سال 2017 میلادی پخش کرد و دومین فصل از آن را نیز استودیو MAPPA ساخته است. این انیمه داستان فردی به نام گرن را دنبال می‌کند که با دختری مرموز روبه‌رو می‌شود،‌ دختری که از یک جزیره نظامی گریخته است.

9. انیمه دانگنرونپا

Danganronpa: The Animation (2013)

Danganronpa: The Animation (2013)

انیمه دانگنرونپا (Danganronpa: The Animation) توسط کازوتاکا کوداکا خلق شده و Spike Chunsoft آن را توسعه داده است. این انیمه بر اساس بازی ویدیویی‌ای به همین نام ساخته شده، یک بازی ویدیویی که سبک‌های بازی مختلفی همچون ماجراجویی، پلیسی و غیره را درون خودش دارد. داستان این اثر پیرامون گروهی از دانش‌آموزان دبیرستانی است که توسط یک خرس عروسکی به نام مونوکوکا به زور وارد یک بازی می‌شوند.

8. انیمه پرسونا 4

Persona 4: The Animation (2011)

Persona 4: The Animation (2011)

انیمه پرسونا 4‌ (Persona 4: The Animation) بر اساس مجموعه بازی‌های ویدیویی پرسونا ساخته شده، بازی‌هایی که به صورت نقش‌آفرینی و اجتماعی هستند و توسط شرکت Atlus توسعه داده شدند. در دنیای این مجموعه، کاراکترها با با استفاده از پرسونا که ظاهر فیزیکی روان آن‌ها است، با یکدیگر به مبارزه می‌پردازند. اولین بازی در سال 1996 میلادی عرضه شده و تاکنون چندین فیلم و سریال انیمیشنی بر اساس آن تولید شدند.

7. انیمه خشم باهاموت

Rage of Bahamut (2014)

Rage of Bahamut (2014)

خشم باهاموت (Rage of Bahamut) به عنوان یک بازی کارتی شروع به کار کرد و برای اولین بار در سال 2012 میلادی در جهان عرضه شد و بسیار مورد استقبال قرار گرفت، به طوریکه تا پایان همان سال بیش از 10 میلیون کاربر را جذب کرد. تاکنون سه انیمه سریالی بر اساس این بازی ساخته شده و داستان آن‌ها نیز در دنیایی جریان دارد که در آن، خدایان و شیاطین با یکدیگر متحد می‌شوند تا باهاموت، یک اژدهای بسیار خطرناک را متوقف کنند.

6. انیمه دروازه اشتاینز

Steins;Gate (2011)

Steins;Gate (2011)

انیمه دروازه اشتاینز (Steins;Gate) اغلب اوقات به عنوان یکی از بهترین انیمه‌های علمی تخیلی تاریخ شناخته می‌شود. این انیمه بر اساس رمانی بصری به همین نام ساخته شده که توسط Nitroplus و 5pb ساخته شده است. این مجموعه بر محوریت یک دانشجوی عجیب و غریب به نام رینتارو اوکابه است که خود را شبیه به یک دانشمند دیوانه می‌بیند. او راهی برای ارسال پیام به گذشته پیدا می‌کند ولی اشتباهی مرتکب می‌شود و حالا سعی دارد تا این اشتباه خودش را جبران کند.

5. انیمه فرشته‌های مرگ

Angels of Death (2018)

Angels of Death (2018)

فرشته‌های مرگ (Angels of Death) یک بازی ماجراجویی و ترسناک به شمار می‌رود که توسط Hoshikuzu KRNKRN خلق و به صورت رایگان پخش شد. این بازی نه تنها به یک مانگا اقتباس شد بلکه مجموعه‌ای از رمان‌ها و انیمه‌ها نیز بر اساس آن تولید شدند. این فرنچایز بر محوریت ریچل گاردنر است که در ساختمانی مرموز از خواب برمی‌خیزد و هیچ خاطره‌ای از اینکه چطور به اینجا آمده و چطور از اینجا خارج شود، ندارد.

4. انیمه پوکمن

Pokémon (1996 - Present)

Pokémon (1996 – Present)

پوکمن (Pokémon) یکی از دوست‌داشتنی‌ترین فرنچایزهای تاریخ به شمار می‌رود که انیمه‌های آن نیز بسیار مورد استقبال قرار گرفتند و در سراسر جهان به محبوبیت رسیدند. اولین بازی در سال 1996 میلادی عرضه شد و از آن زمان نیز به صورت سریال، فیلم، مانگا و بازی‎‌های دیگر گسترش پیدا کرد و امروزه یکی از فرنچایزهای برجسته و بزرگ محسوب می‌شود.

3. انیمه نیر: اتوماتا نسخه 1.1 ای

NieR: Automata Ver1.1a (2023)

NieR: Automata Ver1.1a (2023)

انیمه نیر: اتوماتا نسخه 1.1 ای (NieR: Automata Ver1.1a) بر اساس یک بازی اکشن و آر پی جی به شمار می‌رود و همانند بازی نیز اتفاقات آن در میان یک جنگ نیابتی بین اندرویدهای ساخت بشر و ماشین‌های ساخت بیگانه‌ها جریان دارد و هر دو نیرو به دنبال آن هستند تا زمین را برای خودشان بدست بیاورند.

2. انیمه فیت

The Fate Series (2006 - Present)

The Fate Series (2006 – Present)

رمان بصری Fate/stay night توسط کینوکو ناسو خلق شده و Type-Moon آن را توسعه داده است. این رمان نه تنها منبع الهامی برای ساخت یک انیمه بوده بلکه چندین نسخه فرعی و همچنین مجموعه مانگا و رمان نیز از آن ساخته شده است. مجموعه انیمه‌های فیت (The Fate Series) و بازی‌های آن بر محوریت یک جادوگر جوان به نام شیرو امیا است که نقش بسیار مهمی به عنوان یک جنگجو در جنگ بین «خدمت‌کاران» ایفا می‌کند که همگی در حال مبارزه برای بدست آوردن جام مقدس هستند، جامی که می‌تواند هر آرزویی را برآورده کند.

1. انیمه سایبرپانک: اج‌رانرز

Cyberpunk: Edgerunners (2022)

Cyberpunk: Edgerunners (2022)

انیمه سایبرپانک: اج‌رانرز (Cyberpunk: Edgerunners) یکی از پروژه‌های اخیر سرویس آنلاین نتفلیکس به شمار می‌رود که با الهام از بازی ویدیویی Cyberpunk 2077 ساخته شده است. اتفاقات این بازی در دنیایی جریان دارد که در آن، مردم به لطف ایمپلنت‌های سایبرنتیک توانستند توانایی‌های مضاعفی بدست بیاورند. این بازی با وجود مشکلاتش توانست به موفقیت برسد و انیمه آن نیز توانست اقتباسی شایسته از این بازی باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان