ماهان شبکه ایرانیان

مهاجرت به ۲۰ کشور برتر جهان – قسمت هفدهم: مالزی

مهاجرت به خارج از کشور همواره موضوع مهمی برای افرادی بوده است که به دنبال بهبود شرایط زندگی، شغل، تحصیل و یا فرصت های جدید هستند

مهاجرت به 20 کشور برتر جهان – قسمت هفدهم: مالزی

مهاجرت به خارج از کشور همواره موضوع مهمی برای افرادی بوده است که به دنبال بهبود شرایط زندگی، شغل، تحصیل و یا فرصت های جدید هستند. مالزی، کشوری است که به عنوان یکی از برترین کشورهای جهان برای مهاجرت شناخته شده است. این کشور در جنوب شرقی آسیا قرار دارد و دارای جمعیتی بالغ بر 32 میلیون نفر است. مالزی با دارا بودن بنیادی مسلمان، کارآمد، پویا، آموزشی، فرهنگی و سیاسی، جزء بهترین کشورهای دنیا برای سکونت و کار به حساب می‌آید. در این مقاله، به بررسی شرایط مهاجرت و زندگی در مالزی پرداخته خواهد شد.

17- مالزی

جمعیت مهاجر

به طور کلی، جمعیت مهاجر در مالزی حدود 3.5 میلیون نفر است که در مجموع حدود 10.7٪ از جمعیت کل کشور را تشکیل می‌دهند. از این تعداد، بیشترین تعداد مهاجران از کشورهای اندونزی، بنگلادش، نپال، میانمار، پاکستان و هند به مالزی مهاجرت کرده‌اند. جذابیت‌های فراوان مالزی به عنوان یک کشور صاحب سرمایه گذاری و توسعه در منطقه، موجب شده که بسیاری از افراد از کشورهای دیگر به دنبال زندگی و کار در این کشور باشند.

وضعیت کار

وضعیت کاری برای مهاجران در مالزی، بستگی به مهارت‌ها، تحصیلات و تجربیات آن‌ها دارد. اما به طور کلی، برای مهاجران با مهارت‌های خاص و تحصیلات بالا فرصت‌های شغلی خوبی در مالزی وجود دارد.

بخشی از مهاجران در مالزی در حوزه‌هایی مانند کارخانه‌ها، ساختمان و ساخت و ساز مشغول به کار هستند، در حالی که بخشی دیگر در حوزه‌هایی مانند مهندسی، فناوری اطلاعات و برنامه‌نویسی کار می‌کنند. همچنین، برای کار در برخی حرفه‌های خدماتی مانند برنامه‌نویسی، طراحی وب، مدیریت شبکه‌های اجتماعی و ترجمه، فرصت‌های شغلی خوبی در مالزی وجود دارد.

همچنین، مهاجرانی که تمایل دارند به صورت مستقل کار کنند، می‌توانند شرکت خود را در مالزی تاسیس کرده و برای خدمات خود به کشورهای دیگر صادرات انجام دهند. در کل، با توجه به جذابیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در مالزی، فرصت‌های شغلی برای مهاجران در این کشور بسیار زیاد است.

وضعیت قانونی مهاجران

وضعیت قانونی مهاجران در مالزی به طور کلی به دو دسته کلی تقسیم می‌شود: مهاجرانی که با ویزای کاری وارد مالزی شده‌اند و مهاجرانی که با ویزای تحصیلی وارد کشور شده‌اند.

در مورد مهاجران با ویزای کاری، طبق قوانین مالزی، آنها باید دارای یک کارفرما در مالزی باشند و پس از ورود به کشور، باید در سازمان مهاجرت مالزی ثبت نام کنند. همچنین طبق قوانین مالزی، این نوع مهاجران باید حداقل یک ماه پس از ورود به کشور، در مالزی کار کنند. اگر این مهاجران از این قانون خارج شوند، ممکن است با مشکلات قانونی مواجه شوند.

در مورد مهاجران با ویزای تحصیلی، طبق قوانین مالزی، آنها می‌توانند تا پایان دوره تحصیلی خود در کشور بمانند. همچنین، این نوع مهاجران می‌توانند به صورت محدودی کار کنند، اما باید اجازه کار به دست آورند و تنها در برخی از صنایع کاری می‌توانند انجام دهند. همچنین، در صورتی که مهاجر با ویزای تحصیلی بعد از پایان دوره تحصیلی خود در مالزی بماند، باید یک ویزای کاری بگیرد تا بتواند کار کند.

در کل، وضعیت قانونی مهاجران در مالزی به نوع ویزایی که برای ورود به کشور استفاده می‌شود و همچنین وضعیت شغلی آنها بستگی دارد.

فرهنگ

فرهنگ برخورد با مهاجران در مالزی به طور کلی مثبت است. مردم مالزی به طور کلی مهمان‌نواز، مهربان و متقابل‌باز هستند و احترام به تفاوت‌ها را در فرهنگ خود دارند. با این حال، ممکن است در برخی موارد تبعیض و نژادپرستی نیز وجود داشته باشد. این مشکل بیشتر به دلیل فرق قومیتی بین مالزی‌ها و مهاجرین از کشور‌های مختلف وجود دارد.

دولت مالزی همیشه سیاست‌هایی را برای جذب مهاجران متعددی ترسیم کرده است و این سیاست‌ها باعث شده است که مهاجران در مالزی از وضعیت شغلی بهتری برخوردار باشند. همچنین، مهاجران با توجه به قوانین مهاجرتی مالزی از دسترسی به بسیاری از حقوق مشابه با شهروندان مالزی برخوردارند. به عنوان مثال، در حوزه بهداشت و درمان، تحصیل و بسیاری از حوزه‌های دیگر، مهاجران مجاز به شرکت در برنامه‌ها و دسترسی به خدمات هستند.

با این حال، در برخی موارد، بعضی از مهاجرین به دلیل محدودیت‌های قانونی یا اجتماعی، با مشکلاتی مواجه هستند. مثلاً، برخی از مهاجران غیرقانونی هستند و به همین دلیل دسترسی به خدمات بهداشتی و اجتماعی محدود است. همچنین، بعضی از مهاجران به دلیل عدم آشنایی با زبان محلی و فرهنگ مالزی، ممکن است با مشکلاتی در برخورد با افراد محلی مواجه شوند.

در بررسی بعدی به وضعیت مهاجران به کشور اردن می‌پردازیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان