ماهان شبکه ایرانیان

آمار مرگ‌ و میر جاده ای ایران برابر با کل اروپا / از هر ۱۰۰ هزار نفر ۲۳ نفر می‌میرند

البته مرگ‌ و میر جاده ای فقط برای ایام نوروز نیست، اما در این ایام به‌دلیل حجم بالای مسافرت‌ها ظهور و بروز بیشتری دارد، آمارها نشان می‌دهد «میزان مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات رانندگی در ایران تقریباً به اندازۀ کل اروپا است.» این‌را رضا امیدی جامعه‌شناس می‌گوید.

یک جامعه‌شناس نوشت که: ««میزان مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات رانندگی در ایران تقریباً به اندازه کل اروپا است.»
 
به گزارش خبرآنلاین، با نزدیک شدن به فصل بهار صدای ساز نوروز به گوش می‌رسد و تعطیلات سال جدید بهترین فرصت برای تجربه یک سفر است، اما چیزی که همیشه در این ایام سبب تلخ شدن شیرینی عید می‌شود حوادث غمبار جاده‌ای و تصادفات منجر به مرگ است.
 
هرسال در ایام نوروز تعداد زیادی مرگ‌ومیر جاده‌ای روی دست مسافران باقی می‌ماند، امسال هم استثنا نیست، هنوز نوروز نیامده خبر مرگ از جاده‌ها شنیده می‌شود؛ سید تیمور حسینی، رییس پلیس راهور گفته که: «با شروع تعطیلات نوروز در 5 روز گذشته ١٧٧ نفر از هموطنان بر اثر تصادف در جاده‌ها جان خود را از دست دادند و 6 هزار و ٢٠٠ نفر نیز مصدوم شدند.»
 
البته مرگ‌ومیرهای جاده‌ای فقط برای ایام نوروز نیست، اما در این ایام به‌دلیل حجم بالای مسافرت‌ها ظهور و بروز بیشتری دارد، آمارها نشان می‌دهد «میزان مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات رانندگی در ایران تقریباً به اندازۀ کل اروپا است.» این‌را رضا امیدی جامعه‌شناس می‌گوید.
 
او با انشار تصویر زیر در کانال تلگرامی خودش (سیاست‌گذاری اجتماعی) نوشت که: «میزان مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات رانندگی در ایران تقریباً به اندازه کل اروپا است. جمعیت ایران حدود 85 میلیون نفر و جمعیت اروپا حدود 750 میلیون نفر است. براساس آمارهای بین‌المللی نرخ تعداد خودرو در ازای هر 1000 نفر جمعیت در ایران حدود 183 دستگاه و در اروپا حدود 500 دستگاه است.»
 
آمار مرگ‌ و میر جاده ای ایران برابر با کل اروپا / از هر 100 هزار نفر 23 نفر می‌میرند
 
این جامعه‌شناس توضیح داد: «براساس آمارهای بین‌المللی نرخ مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات رانندگی در ایران در ازای هر 100 هزار نفر جمعیت حدود 23 نفر است. در این شاخص ایران در منطقۀ خاورمیانه و شمال آفریقا جزو پنج کشور با بدترین وضعیت است؛ پس از عربستان، یمن، عراق، و لیبی. در بین کشورهای آسیا و اقیانوسیه هم ایران جزو 10 کشور با بدترین وضعیت در این شاخص است.»
 
امیدا ادامه داد: «بدیهی است متغیّرهای زیادی نظیر کیفیت خودرو، وضعیت جاده‌ها، گستردگی و کیفیت حمل‌ونقل عمومی، کیفیت رانندگی، الگوی سفر، میزان سفر-کیلومتر با خودرو، و ... در این وضعیت دخیل‌اند، اما با همه این‌ها، وضعیت ایران تکان‌دهنده است.»
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان