محمدعلی بخشیزاده، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان حوزه بانکی امروز در اولین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری، گفت: بانکها با توجه به ماموریتهایی که به آنها واگذار شده است، مدیریت و هدایت عملیات مالی را بر عهده دارند و با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانکها محکوم هستند که از فناوریهای تولیدشده در شرکتهای دانشبنیان استفاده کنند.
وی با بیان اینکه این شرکت از سال 1401 فعالیت خود را در حوزه فناوریهای بانکی آغاز کرده است، افزود: این شرکت اولین کارخانه نوآوری هوشمندسازی در حوزه بانکداری است.
به گزارش ایسنا، بخشیزاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمیکند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزههایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم میشود، همه خدمات را دریافت کند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به نقش شرکتهای دانشبنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانشبنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در این راستا در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.
وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه مالی، خدمات اعتباری را یکی از محصولات تولیدی این شرکت دانست و ادامه داد: نئوبانک از دیگر محصولات ما است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود میشود، کلیه خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت میکند.
وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزههای صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.
بخشیزاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارتهایی برای انجام کلیه خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.
وی همکاری با نظام وظیفه را از دیگر اقدامات این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: در این همکاری پلتفرم ایجاد شده است تا مشمولین نظام وظیفه خدمات آموزشی برای اشتغال پس از خدمت نظام وظیفه دریافت کنند.