رئیس دانشگاه تهران در خصوص جذب اساتید در این دانشگاه گفت: «برای جذب اساتید برنامه روشن و مدونی ایجاد کردیم و فرآیندها را بهبود بخشیدیم.»
به گزارش دانشجو، محمد مقیمی در خصوص بررسیهای ما نشان داد که بعضی از افراد در این فرآیند پروندهشان نزدیک به سه سال بلاتکلیف مانده بود یک بخشی ممکن بود بحثهای داخل دانشکده باشد و یک بخشی هم داخل ستاد دانشگاه بلاتکلیف بودند. فرآیندها را اصلاح کردیم و یک زمان مشخصی را تعیین کردیم که همه به آن متعهد باشند و طبق آن فرآیند جلو بروند.
رئیس دانشگاه تهران افزود: الان پرونده مانده در ستاد نداریم ضمن اینکه در فرآیندهای جدید که دادیم توجه ویژه به نیازهای جدید دانشگاه داشتیم تا الان حدود 360 نفر عضو هیئت علمی را در این سه سال اخیر جذب کردیم و اگر توانمندی این اساتید را ارزیابی کنید متوسط اینها از اساتید موجود هیئت علمی دانشگاه تهران به مراتب بالاتر است.
مقیمی اضافه کرد: اساتید جذب شده جوانان باانگیزه هستند، البته بعضی از اساتیدسرآمدی که در دانشگاههای دیگر علاقهمند بودند به دانشگاه تهران منتقل شوند را به این دانشگاه منتقل کردیم. مجموعهای از تجربه و جوانی را در ورودیهای جدید هیئت علمی شاهد بودیم.
وی در خصوص اساتید مشکلدار هم گفت: در خصوص هیئت علمیهایی که مشکل دارند قاعدتا مسائل مختلفی را شاهد بودیم در دانشگاه تهران همانطور که بارها گفته شد به خاطر موضوع سیاسی، استادی را بیرون نکردیم و نمیکنیم و قطعا معتقدیم که افکار و ایدهها و نقدها باید وجود داشته باشد، اما بعضی از اساتید هستند که توان علمی لازم را ندارند و استانداردهای دانشگاه را کسب نمیکنند اینها به این شرط استخدام شدند که در سال بعد که پرونده آنها بررسی میشود یکسری تعهدات علمی داشتند باید به آنها عمل کنند. بعضا عمل نمیکنند و این طبیعی است و همیشه هم وجود داشته است.
وی ادامه داد: حتما تعداد افرادی که سال اول آمدند استخدام شدند و قراردادشان تمدید نشده بسیار کمتر بود این هم باب است و اسمش را نمیتوان اخراج گذاشت، اساتید باید به تعهداتشان عمل کنند و بعضی از این افراد نیروی خوبی هستند، اما ممکن است در بعضی از این استانداردها ضعفهایی داشته باشند به آنها اعلام میشود که تا پایان سال باید به این استاندارد برسید و بعضی از این افراد نمیتوانند این استانداردها را کسب کنند و طبیعی است و حرفی هم در رسانهها نمیزنند.
مقیمی خاطرنشان کرد:، اما بعضی افراد که خودشان ضعفهای علمی دارند، مدام به بحث سیاسی ربط میدهند و آنها دنبال اهداف دیگری هستند. ما در دانشگاه تهران نگاهمان نگاه علمی است و استاد علمی و اخلاقی را میخواهیم که به دنبال بحثهای تمدنی که عرض کردم، باشد.