![](/Upload/Public/Content/Images/1396/04/02/2205030389.jpg)
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم 10 تیر در جلسه تفسیر قبل از ترتیلخوانی حرم حضرت معصومه(س) در تفسیر آیات جزء سوم قرآن گفت: یکی از محورهای آیات بحث انفاق است؛ که میفرماید برای آن روزی که نه رفاقت و نه شفاعت کسی به درد شما میخورد انفاق کنید.
وی منت و آزار و اذیت انفاق شده را از موانع تاثیر انفاق برشمرد و افزود: در آیه 264 از علل ترک انفاق این موضوع است که شیطان، انسان را به فقر و فحشاء دعوت میکند و همین شیطان که او را از فقر میترساند انسان را به کارهایی میکشاند که چندین برابر هزینه دارد.
ابوالقاسم براساس برخی روایات تاکید کرد: براساس این روایت کسانی که واجبات مالی خود را نمیدهند چند برابر آن را در راههای نامشروع هزینه میکنند؛ همانند کسانی که مبالغ هنگفتی را صرف خوشگذرانیهای خود میکنند، اما خمس و زکات نمی دهند.
وی با اشاره به تعبیر حکمت در ایات جزء سوم افزود: شناخت امام و گناهان کبیره خیر کثیری است که از آن به حکمت تعبیر شده است.
وی موضوع ربا را از دیگر مباحث این سوره دانست و گفت: جامعهای که ربا در آن رواج دارد بیبرکت است، اما دادن صدقه و قرض و ... باعث برکت زندگی است.
این حافظ کل قرآن موضوع بزرگترین آیه قرآن (282 بقره) را امنیت در سرمایهگذاری دانست و تصریح کرد: این آیه تاکید دارد که معاملات مالی خود را مکتوب کنید تا مورد سوء استفاده قرار نگیرد.
وی با اشاره به محتوای سوره آل عمران عنوان کرد: محتوای این سوره مصونیت در برابر تهاجمات فرهنگی و ... است و انواع آن را بیان میکند و میفرماید که تهاجم به کمک بیماردلان، سوء استفاده برخی از گزارههای متشابه مانند اینکه «دلت پاک باشد؛ ظاهر مهم نیست» و توطئه کفار و شبههافکنی از راههایی است که دشمنان علیه مسلمانان تهاجم میکنند.