به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) این کتاب مشتمل بر 5 فصل است که فصل اول آن اختصاص به مبانی معرفت شناختی مشاء، فصل دوم به مبانی مابعدالطبیعی مشاء و فصل سوم به مبانی انسان شناختی مشاء اختصاص یافته است.
فصل چهارم درباره مبانی اخلاق شناختی مشاء و فصل آخر به مبانی سیاسی اجتماعی مشاء پرداخته است.
در خلاصه این کتاب آمده است: فلسفه تعلیم و تربیت رایج که نقش رهبری و مهندسی دیگر رشته های علوم تربیتی را برعهده دارد، در دامن فرهنگ و تمدن غربی زاییده و بالیده و در بنیانها و ویژگیهایش غربی است. فرهنگ و تمدن اسلامی اگر بخواهد هویت ممتاز خود را حفظ کند و به بالندگی خود ادامه دهد، گریزی از تولید فلسفه تعلیم وتربیت و علوم تربیتی خاص خود ندارد. نخستین گام در این مسیر آن است که فلسفههای شکوفا شده در دامن فرهنگ و تمدن اسلامی و سازگار شده با اقتضائات آن، با رویکرد تعلیم و تربیتی بازخوانی شود.
کتاب حاضر که جلد اول از مجموعه دو مجلدی فلسفه تعلیم و تربیت مشاء و حاصل بیش از سه سال پژوهش است، گام نخست در تدوین فلسفه تعلیم وتربیت اسلامی ایرانی است که با بازخوانی فلسفه مشاء با رویکرد تربیتی و استخراج دلالت های آن، مبانی تعلیم و تربیت مشاء را تدوین وارائه کرده است.
علاقهمندان به مطالعه کتاب «فلسفه تعلیم و تربیت مشاء» میتوانند در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران، به غرفه انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واثع در بخش ناشران دانشگاهی، سالن16، راهرو 1، غرفه شماره341 مراجعه و کتاب فوق را خریداری کنند.