ماهان شبکه ایرانیان

استحکام نظام مالی و بانکی در دستور کار "بانک مرکزی پاکستان"

بانک مرکزی پاکستان اعلام کرد با دقت تغییر نظام سرمایه‌گذاری و مراودات بانکی با سایر کشورها زیر نظر گرفته شده و به دنبال استحکام اقتصادی در کشور هستیم.

استحکام نظام مالی و بانکی در دستور کار
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان،  بانک مرکزی پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: با دقت تغییر نظام سرمایه‌گذاری و مراودات بانکی با سایر کشورها زیر نظر گرفته شده است و به دنبال استحکام اقتصادی در کشور هستیم.
 
به گزارش رادیو پاکستان،بر اساس این بیانیه با توجه به ارتباط مستقیم بانکی با برخی کشورهای همسایه در مسیر درستی قرار گرفته‌ایم.
 
بر اساس این بیانیه بانک مرکزی اقدامات تازه برای تثبیت نرخ دلار انجام داده است و سعی دارد از افزایش بی رویه نرخ آن جلوگیری کند.
 
معاون اسحاق دار وزیر اقتصاد پاکستان در ملاقاتی با «مهدی هنردوست» سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد، درباره موضوع های مربوط به همکاری های دوجانبه به ویژه همکاری های بانکی میان دو کشور با وی به تبادل نظر پرداخت.
 
در این ملاقات دو طرف، درخصوص از سرگیری روند همکاری های بانکی و نیز اقدامات لازم برای تحقق تفاهم میان دو کشور در زمینه مبادلات بانکی گفت و گو کردند.
 
طرف پاکستانی برای تشکیل جلسه کمیته مشترک باهدف تدوام تماس ها برای رفع موانع موجود و فعال کردن ظرفیت های عظیم در روابط دوستانه دو کشور، ابراز علاقه مندی کرد.
 
خرم دستگیر خان وزیر بازرگانی پاکستان با اعلام این موضوع که حجم تجارت بین اسلام‌آباد و تهران در حال افزایشاست در فروردین ماه سال جاری از امضای قرارداد همکاری بانکی بین 2 کشور خبر داد.
 
وی افزود: بانک مرکزی پاکستان و ایران قراردادی را برای همکاری دوجانبه امضا کرده‌اند که موجب افزایش حجم تجارت و تقویت همچنین استحکام روابط بازرگانی اسلام‌آباد و تهران می‌شود.
 
اسلام‌آباد در تاریخ 10 ژوئن پیشنهادات خود را برای تجارت آزاد به تهران ارسال کرد و بعد از دریافت پاسخ مثبت مذاکره برای هموار کردن گسترش روابط تجاری را آغاز کرد.
 
بعد از سفر حسن روحانی رئیس جمهور ایران به پاکستان که در ماه مارس صورت گرفت و امضای قراردادهایی مبنی بر گسترش روابط استراتژیک به مدت 5 سال پیگیری موضوع تجارت آزاد بین 2 کشور نیز آغاز شد.
 
به گفته مقامات پاکستانی با اینکه تحریم‌های بین المللی ایران پایان یافته اما گسترش روابط تجاری بین 2 کشور به کندی انجام می‌شود با این وجود اسلام‌آباد و تهران مصمم به تجارت آزاد با یکدیگر هستند.
 
حجم تجارت بین پاکستان و ایران تا 5 سال آینده به بیش از 5 میلیارد دلار می‌رسد بنابراین 2 کشور ناگزیر هستند که در زمینه تهاتر بانکی با هم به توافق برسند و مذاکره در این زمینه ادامه دارد.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی