ماهان شبکه ایرانیان

بیانیه دومین اجلاس سالانه مجلس خبرگان رهبری دوره سوم, ۷۸.۱۰.۲۲

سپاس خداوند بزرگ را که ما را از نعمت هدایت خویش برخوردار ساخت و حمد بیکران ایزد منّان را که ما را از نعمت نظام اسلامی و رهبری الهی بهره مند نمود

بسم الله الرحمن الرحیم

سپاس خداوند بزرگ را که ما را از نعمت هدایت خویش برخوردار ساخت و حمد بیکران ایزد منّان را که ما را از نعمت نظام اسلامی و رهبری الهی بهره مند نمود. و شکر بی حدّ پروردگار متعال را که مردم شریف ایران را لیاقت پرچمداری در حمایت از دین خود کرامت فرمود و آنان را برای ایثار و فداکاری در همه صحنه های اسلامی و حضور در همه عرصه های مسئولیت های اجتماعی توفیق عنایت کرد و با امتنان از ملّت آگاه و متعهد ایران که پیوسته رسالت خویش را در حساس ترین شرایط کشور به بهترین شکل به انجام می رساند و پایداری خود را در راه انجام آن به نمایش می گذارد.
اینک که به لطف خداوند متعال, مجلس خبرگان دومین اجلاس سالانه دوره سوم خود را برگزار نمود مطالبی با ملّت شریف و بزرگوار ایران در میان گذاشته می شود و ضمن آرزوی قبولی عبادات آنان در ماه مبارک رمضان توجهشان به نکات زیر جلب می گردد:
1 نظام اسلامی ما با دو ویژگی اساسی (خاستگاه مردمی) و (تعهّد اسلامی) تعریف می شود و در استمرار و استحکام خویش, وابسته بدان است. تضعیف یا کم رنگ شدن هر یک از (پشتوانه جمهوری) و (محتوای اسلامی) زمینه آسیب پذیری نظام را فراهم می سازد, از این رو دشمنان کینه توز همه تلاش خود را برای القاء یأس و ناامیدی در مردم و در نتیجه جدا کردن توده های میلیونی از نظام اسلامی و نیز برای خدشه در مبانی اعتقادی ملّت, القاء شک و تردید در پایه های دینی انقلاب, به کار گرفته اند.
مجلس خبرگان با محکوم دانستن این اقدامات دین ستیزانه و ضد مردمی, عموم ملّت عزیز را به هوشیاری در برابر این گونه دسیسه های اجانب فرا می خواند و بر تلاش هماهنگ و منسجم در راستای صیانت از حضور آگاهانه و متعهّدانه مردم در صحنه های اجتماعی همراه با حراست از اندیشه سازنده اسلامی, تأکید می ورزد, در همین جا از حضور حماسه آفرینانه ملت مسلمان ایران در روز جهانی قدس که نمایانگر عزم و اراده یکپارچه برای مقابله با سیاست های استکباری آمریکای جنایتکار و ضرورت جهاد تا محو اسرائیل می باشد, ارج می نهیم.
2 ولایت فقیه که بنیان گذار عظیم الشأن انقلاب اسلامی, آن را رمز آسیب ناپذیری کشور می دانست , محور وحدت عمومی مردم و نقطه اتکای همه دوستان انقلاب است. سخن ولیّ امر, فصل الخطاب مباحثات و حکمش فیصله دهنده اختلافات است. این اصل بنیادین اسلامی, در قانون اساسی کشور ما, مبنای اداره کشور قرار گرفته و اکثریت قاطع ملّت, علاوه بر تعهّد دینی خویش, با آراء خود, آن را پذیرفته و در نظام سیاسی ایران بدان عینیّت بخشیده اند و با سرافرازی بر این میثاق, پایدار مانده اند. مجلس خبرگان, این وظیفه شناسی و دین باوری را ارج می نهد و پیوند امّت و امامت را ضامن اسلامیّت نظام و پویایی مکتب در تار و پود آن, می داند. و اصل ولایت فقیه را که ستون فقرات نظام اسلامی را تشکیل می دهد اصلی خدشه ناپذیر دانسته و اظهارات تردید آفرین و شبهات بی اساس را در این باره برخلاف شرع مقدّس و قانون اساسی می شمارد.
3 روندِ نگران کننده مسائل فرهنگی و مذهبی جامعه, شکل فزاینده ای به خود گرفته و این پرسش خود را آشکار می سازد که چنین وضعی تا چه زمانی قابل تحمّل است؟ و حرمت شکنی از مقدّسات به کجا خواهد انجامید؟ از مراکز تصمیم گیرنده می خواهیم به چاره اندیشی نشسته و برای رفع نگرانیهای موجود اقدامات اساسی انجام دهند. و به هشدارهای رهبر معظم انقلاب, علمای اعلام و اندیشمندان دلسوز توجه کنند.
4 مجلس خبرگان, با تأکید بر ضرورت فضای انس و الفت و پرهیز از القاءات تشنج آفرین در جامعه اسلامی, و با تشکر از دولت خدمتگزار و رئیس جمهور محترم از همه دست اندرکاران محترم می خواهد تا تلاش هماهنگ و جدّی خود را برای حلّ معضلات اقتصادی بویژه مهار تورّم و ایجاد زمینه های اشتغال, به کار گیرند و رشد و شکوفایی اقتصاد ملّی را الویّت برنامه های خود قرار دهند و با حساسیّت بیشتر مبارزه با مفاسد اجتماعی را تعقیب نمایند. و بر استقرار عدالت در تار و پود نظام اجتماعی, قضایی, اداری و اقتصادی اهتمام ورزند.
بدون تردید هماهنگی, تفاهم و تعاون قوای سه گانه, دستیابی به سیاست های کلان نظام اسلامی را آسان می سازد و بر مجد و شکوه جامعه اسلامی افزوده, و امید و نشاط را در جامعه افزایش می دهد.
5 انتخابات ششمین دوره مجلس شورای اسلامی, آزامایش تاریخیِ دیگری است که به زودی ملّت و دولت در برابر آن قرار می گیرد. از آنجا که در طرّاحی جمهوری اسلامی, مجلس در رأس امور کشور قرار گرفته و علاوه بر نقش مستقیم در قانون گزاری, در جهت دهی, نظارت و کنترل دستگاه های اجرائی نیز سهم مهمّی برعهده دارد, از این رو سرنوشت نظام اسلامی و آینده آن به موفقیّت این انتخابات وابسته است, موقعیّت ممتاز مجلس در تصمیم گیری های سرنوشت ساز, حضور نمایندگان با گرایش مختلف سیاسی, و نیز تریبون زنده و مستقیم آن, موجب آن می گردد که این نهاد تأثیر به سزائی در (بحران زدائی) و یا (بحران سازی) داشته باشد و به عنوان کانون اصلی قدرت سیاسی و نقطه التقای جریانات سیاسی کشور و سکّوی پرش آنها شناخته شود.
مجلس خبرگان, در این موقعیّت خطیر, نکات زیر را متذکر می شود:
الف) (مشارکت) و حضور هرچه بیشتر مردم متعهّد, نمادی از قدرت نظام اسلامی, و جلوه ای از استحکام پایه های مردمی حکومت و نمودی از مسؤولیت شناسی و تعهد اسلامی و انقلابی است, این حضور گسترده, غبار یأس به روی دشمنان می پاشد و فروغ امید را در دل طرفداران نهضت جهانی اسلام, روشن تر می سازد.
ب) (سلامت انتخابات), در گرو پای بندی مجریان و ناظران به قانون و رها کردن گرایش های جانبدارانه است. این اصل اساسی که خود زمینه مشارکت بیشتر مردم و اعتماد آنان را فراهم می سازد هنگامی تحقق می یابد که عموم دست اندرکاران انتخابات, به (برگزار شدن قانون مند انتخابات) بیاندیشند و دغدغه آنکه کدام یک از داوطلبانِ تأیید شده به مجلس راه می یابد را کنار گذارند و اعتبار این (نهاد مقدس) را به پای (اشخاص) قربانی نکنند. امید است شورای نگهبان و دست اندرکاران در برگزاری انتخاباتی سالم و خداپسند موفق باشند.
ج) در انتخاب نمایندگان, (شایسته سالاری), مهم ترین راهنمای گزینش ملّت است و البته آفت هایی مثل قدرت طلبی, باندبازی, گرایش به اشرافیّت, زد و بندهای جناحی, خود باختگی فرهنگی و سیاسی در برابر بیگانگان, و روحیه سازش طلبی در برابر قدرت های استکباری, بیماری های خطرناکی است که صاحبان کرسی وکالت را به جدائی از ملّت و بیگانگی از تعهّدات اسلامی مبتلا می سازد.
اینک که در سال امام خمینی(ره) قرار داریم, باید الگوی نماینده شایسته را از آن بزرگوار اخذ نموده و آنچه را که این رادمرد الهی در وصیّت نامه خویش ترسیم کرده, نصب العین خود قرار دهیم:
(ملّت در هر دوره از انتخابات, وکلای دارای تعهّد به اسلام و جمهوری اسلامی که غالباً در بین متوسطین جامعه و محرومین می باشند و غیر منحرف از صراط مستقیم به سوی غرب یا شرق و بدون گرایش به مکتب های انحرافی و اشخاص تحصیل کرده و مطلع بر مسائل روز و سیاست های اسلامی به مجلس بفرستند.)
حضرت امام علاوه بر (اعتقاد به احکام اسلام), بر اعتقاد به (اجرای) احکام اسلامی و (مخالفت) با مکتب های انحرافی نیز تأکید داشته و حتی از ملّت می خواستند که در صورت (احتمال انحراف) در عقیده, اخلاق و عملِ شخص, به او اعتماد نکرده و رأی ندهند. [صحیفه نور, ج12,ص75]
در پایان مجدداً از آحاد ملّت غیور و هوشمند ایران می خواهیم که با درایت دینی, شعور سیاسی و درک انقلابی خویش در صحنه انتخابات حاضر شده و با گزینش نمایندگان شایسته, عناصر مرعوب و غرب زده را منزوی و دشمنان قسم خورده انقلاب را که امید به رخنه و نفوذ جریانات غیرخودی به مجلس ششم بسته اند, مأیوس کنند و مجلسی قدرت مند, مستقل, آگاه به مصالح کشور, بدور از بازی های سیاسی, مطیع احکام نورانی اسلام, همراه و همگام با رهبری نظام اسلامی, پایه گذاری نمایند, مجلسی که آرمان های والای حضرت امام خمینی(ره) را تحقق بخشد و منویّات مقام معظّم رهبری, حضرت آیة اللّه خامنه ای, مدظله العالی را برای عزّت و استقلال ایران اسلامی و حاکمیّت قرآن و مکتب اهل بیت جامه عمل بپوشاند.


والسلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته
8.10.22

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان