خبرگزاری فارس: رئیس پیشین سازمان صداوسیما گفت: امروز فارس پلاس شتاب دهنده ظرفیتهای نیروهای خودی و سالم انقلابی در فضای مجازی است که کار کمی نیست.
مراسم یکسالگی فارس پلاس بعد از ظهر امروز -شنبه 25 تیرماه- با حضور چهره های مختلف سیاسی، هنری و اجتماعی برگزار شد.
بنا بر این گزارش، در این مراسم سید عزت الله ضرغامی در سخنانی گفت: تبریک می گویم یکسالگی کانال خوب فارس پلاس را. من از مشتری های این کانال خوب هستم و با اینکه در کنار کانال رسمی فارس قرار گرفته دارای هویت مستقل شده و تعداد اعضاء آن نشان از توجه مخاطبان به این کانال است که موفقیت ارزشمندی است.
وی افزود: فارس پلاس با عملکردی که داشته و متفاوت از سایر کانالها جایش در بین کانال های این چنینی خالی بود چرا که فارس پلاس تلاش می کند که حرف ها و تصاویر خوب را از بین کانال های دیگر درست انتخاب کند و حدالمقدور لینک آن کانال هم بگذارد و یک کیمیاست. من که 3 سال است در فضای مجازی فعالیت میکنم میدانم که کار بسیار خوبی است.
ضرغامی همچنین در میان سخنانش به حضور بهنوش بختیاری اشاره کرد و درباره حضورش در فضای مجازی گفت: ایشان تواضع بسیاری دارند و من روزی میخواستم سوار هواپیما بشوم و در آنجا آقای مقصودلو را دیدم و یاد دیدار و تقاطع آقای رئیسی افتادم که در این باره توضیح داد. همچنین خانم بختیاری روحیه ای شبیه به فارس پلاس دارند.
وی توضیح داد: برخی افراد یک فضا ایجاد میکنند و زورشان می آید که فرد دیگری را که شبیه است تبلیغ کنند. این متاسفانه در میان بچه های حزب الهی هم دیده می شود. این آسیب ما در گذشته بوده است. امروز فارس پلاس این مشکل را حل کرده و شتاب دهنده ظرفیت های نیروهای خودی و سالم انقلابی در فضای مجازی است که کار کمی نیست. چندی پیش طنزی درباره پرده سبزی که آقای روحانی در انتخابات استفاده می کردند نوشتم و نشان می داد که حساب شده استفاده می کنند. و گفتم که من کمتر دیده ام که کسی از پرده سبز محتوایی نیز استفاده کند و آقای روحانی این کار را می کردند. یعنی هر بحثی که فن آوری دارد، محتوا هم با آن همراهی می کند.
وی تصریح کرد: ما شتای دهنده محتوایی نداریم و برهوت است. این کار را برخی انجام می دهند که امروز فارس پلاس انجام می دهد. شما نمی دانید یک جوانی که در فضای مجازی کار می کند، می بیند که فارس پلاس آن تولید را با لینک کار می کند، به او احترام می بخشد و باعث رشدش می شود البته برخی مدام مانع تراشی می کنند که دیگر این چیزها خریداری ندارد. متاسفانه ما در حوزه فضای مجازی نظریه پردازی نداریم و اگر امروز ما صحبت از حریم شخصی می کنی و گرفتار این چیزها شده ایم ولی کسی به ما نمی گوید که حریم ما در فضای مجازی کجاست؟اگر دو نفر و یا چند نفر با هم ارتباط دارند حریم شخصی است.
وی با بیان اینکه تعریف فرهنگ زرد کاملا عوض شده است، تصریح کرد: ما اصلا رسانه زرد به این معنا نداریم. مثلا من یک جا عکس خاکشیر خوردم گذاشته ام و در آن حرف جدی ام را هم میزنم. حرف اصلی را بعد از خاکشیر میزنیم. ظرافت های هنری قرآن هم همینطور است. کلمه تسنیم هم برای مقربون و ابرار استفاده می شود. ابرار توصیف می شود و با یک کلمه می گوید که مقربون کدامند. بعد یک آیه اضافه می کند که نوشیندنی ابرار خیلی خوب شود، یک قطرهای از یک چیز دیگری می زنیم که کن فیکونش میکنیم. بچه های خبرگزاری تسنیم هم خوشحال باشند که چنین تعبیری برای آنها در قرآن آمده است.
وی همچنین به سکانسی از فیلم پاپیون اشاره کرد و عنوان داشت: آدم یک جاهایی باید به خودش را به خدا بسپرد و در مواقع سختی از یاد خدا غافل نشود. حتی کسانی که به خدا اعتقاد ندارند، تصاویر داستین هافمن و استیو مک کوئین را ببینند. لسان قوم امروز عوض شده است. به کسی تهمت نزنید و آن را زرد نخوانید ابتدا با او راه بروید و بعد قضاوت کنید.
فارس پلاس محتوای خوبی دارد، شیرین است، شاید جاهایی اشتباه کند که مهم نیست و دیکته ننوشته غلط ندارد و بیست است، امیدوارم که فارس پلاس مایه رشد و رقای جوانان بشود که در نهایت به رشد ملی می انجامد و امیدوارم دوستان در این مسیر موفق باشند.