این که یک فرد چگونه به سوالات بسیار ساده و سرراست جواب دهد می تواند اطلاعات مهم و زیادی در مورد شخصیت او و آن چه که در مغز و ذهن او می گذرد به ما بدهد. در سراسر دنیا سوالاتی توسط روانشناسان مورد استفاده قرار می گیرد که دریابند آیا افراد نابغه هستند یا به درمان های روانشناسی پیشرفته نیاز دارند و یا هر دو. در ادامه ی این مطلب 3 سوال طرح شده است که جوابی که به آن ها می دهید نشان می دهد که شما نابغه هستید یا یک انسان روان پریش که نیاز به معالجه فوری دارید.
1- کتری و کشتی بخار چه اشتراکی با هم دارند؟
2-ماشین مسابقه و گردباد چه اشتراکی با هم دارند؟
3- کفش و مداد چه اشتراکی با هم دارند؟
.
.
.
.
.
.
جواب 1: هر دو بخار می کنند.
جواب 2: هر دو می چرخند.
جواب 3: هر دو از خود ردی به جا می گذارند.
حالا سوال مهم این است که با توجه به جواب هایی که به این سوال ها داده اید شما چه نوع شخصیتی دارید؟
اگر در جواب این سوالات به جایی نرسیده اید بهتر است نگران نباشید چرا که مغز شما در شرایط بسیار سالمی قرار دارد. اما اگر جواب این سوالات برای شما بسیار ساده باشد پس ممکن است نشانه هایی از بیماری های روانی در شما دیده می شود و بهتر است برای روشن شدن موضوع و اطمینان از سالم بودن به یک روانشناس مراجعه کنید.
در این سوالات از روش موسوم به «روش تقابل» استفاده شده است که برای مشخص کردن میزان هوشیاری فرد به کار می رود. اگر از یک فرد با ذهن سالم و معمولی پرسیده شود که “یک کلاغ و میز چه اشتراکی با هم دارند؟” بدون شک جواب او این خواهد بود:” هیچ”. تا حدودی جواب آن ها درست است. به طور کلی این دو چیز آن چنان متفاوت هستند که نمی توان اشتراک یا ارتباطی بین آن ها پیدا کرد. از طرف دیگر کسانی که روان پریش هستند خیلی سریع به دنبال اشتراکات بسیار ریز و ارتباطات عمیق بین این دو می گردند. بدون فکر زیادی آن ها ممکن است بگویند که افراد از میز و پر کلاغ برای نوشتن استفاده می کنند.
اما چگونه می توان فرق بین یک انسان روان پریش و یک نابغه ی واقعی را متوجه شد؟ تفاوت در این است که انسان روان پریش خیلی سریع به این سوالات پاسخ خواهد داد اما نابغه باید روی سوال تمرکز کرده و پس از مدتی جواب را پیدا خواهد کرد.بدین ترتیب که ابتدا چیزهای ساده و واضح و گاهی بی معنی که به ذهنش خطور می کند را دور ریخته و در نهایت به یک جواب منطقی، درست و عمیق می رسد که بسیار منحصر به فرد خواهد بود.